University of Bath School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi er en av Storbritannias ledende handelshøyskoler. Vi er rangert som første for markedsføring, 2. for Business og Management Studies (The Complete University Guide 2018) og 3. for Business Studies (The Times og Sunday Times University Guide 2017).

Vi er et ledende senter for ledelsesforskning, plassert 8. i Storbritannia i den siste forskningsevalueringsøvelsen ekstern nettside.

EQUIS, European Foundation for Management Development, kvalitetsinspektorat, har gitt oss fem års akkreditering. Bare rundt 1% av handelshøgskolen over hele verden har lykkes med å oppnå denne anerkjennelsen.

Vår forskning

Vi har et utmerket rykte for kvaliteten på vår forskning som dekker alle ledelsesområder. Vi organiserer vår forskning i tverrfunksjonelle forskningscentre som fokuserer på våre tiltak og finansiering.

Disse sentrene overlapper interessene til våre divisjoner og forskningstemaer.

Vårt samfunn

Vi har et fakultet på over 100 lærer- og forskerpersonale og et profesjonelt team på rundt 70 ledelses- og administrasjonspersonale.

Vi har rundt 2500 studenter: 150 MBA studenter, 600 MSc studenter, 250 forskerstuderende og over 1500 studenter.

Våre kurs

  • Grunnkurs
  • MSc kurs
  • MBA-programmer
  • Forskningsprogrammer
  • Executive utviklingsprogrammer

Vår identitet og hensikt

  • Vi engasjerer virksomheten og samfunnet for å påvirke nåtiden og forme fremtiden gjennom vårt stipendium.
  • Vi tiltrekker oss det lyseste sinnet for å produsere de beste forretningskandidatene og utdanne neste generasjon ledere.
  • Vi leverer fremtidsrettet, praktiserer relevant utdanning for å gi best mulig studentopplevelse.
  • Vi oppnår dette gjennom å være en kollegial, sosialt ansvarlig Management School som utfører internasjonal, ledende forskning.

For å utstyre studentene med de beste mulighetene, gjennomfører våre akademikere verdensklasse forskning på en kontinuerlig basis. Vi er opptatt av å generere ideer som har innflytelse på arbeidsplassen og tror at elevene lærer best gjennom interaktiv debatt, slik at muligheten til å stille spørsmål om dagens tenkning blir positivt oppmuntret. Det er dette partnerskapet mellom student og akademiker som står for hvorfor vi er så høyt rangert for både studenttilfredshet og utdannet arbeidskraft.

Byen

Bath er en av de mest interessante, kosmopolitiske og pulserende byene i Storbritannia. Det er også på UNESCOs verdensarvliste og er et populært turistmål, på grunn av sin romerske og georgiske historie. Byen er kjent spesielt for sin vakre georgianske arkitektur og naturlige varme kilder.

Bath er også en livlig og kosmopolitisk by, med flott shopping og et bredt utvalg av kafeer, barer, restauranter og klubber. Det har også to kinoer og tre teatre. Som en liten by er det lett å finne veien rundt. Besøk Bath har mer informasjon om hva byen har å tilby, og The Pig Guide tilbyr en vennlig ut- / restaurantguide for Bath. The Bath Leap List fremmer også studentevennlige arrangementer i og rundt byen.

Det er mange måter du kan engasjere seg i i skolens fellesskap, inkludert å bli med på hendelseskomiteene og bidra til å organisere hendelser, samtaleklubben som møter hver uke, som gjør det mulig for elevene å forbedre engelsk i et uformelt miljø eller skolens student- og personfotball og basketball team.

Studentkåren

Studentforening tilbyr et bredt spekter av tjenester og aktiviteter. Det er hjem til nesten 100 forskjellige samfunn, 55 forskjellige idrettslag og tilbyr frivillighetsmuligheter, samt arrangere vanlige arrangementer som Freshers 'Week, Summer Ball og dagsturer.

Universitetsområdet

Den lille campus ligger i et stort område med åpen utsikt og ligger en kilometer fra sentrum. Det huser en rekke innkvartering, et døgnåpent bibliotek, butikker, to banker, en Chaplaincy, The Edge Arts Center, førsteklasses sportsfasiliteter og flere restauranter, kafeer og barer, og skaper en sterk følelse av fellesskap.

Sport på badet

Universitetets treningsby tilbyr noen av de beste sportsanleggene i Storbritannia. Fasilitetene inkluderer treningsstudio, flombelyst 8-lane friidrettbane, 50m svømmebasseng, 18 tennisbaner, 12 badmintonbaner, judo dojo, 8 gjerdet pister, luftpistol rekkevidde, bobsleigh spor og omfattende rugby og fotballbaner.

Internasjonale studenter

Bath har studenter fra over 130 forskjellige land, og utgjør over 30 prosent av studentbefolkningen. Vi tilbyr vårt samfunn av internasjonale studenter et støttende og kosmopolitisk miljø der vi skal lære. Internasjonalt kontor nettsted gir ytterligere informasjon og støtte.

Steder

Bad

Address
University Of Bath, School of Management
Bad, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 1225 383757

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer