University of Hull

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Hull ble dannet i 1927, noe som gjorde oss til det 14. eldste universitetet i England. Med en stolt historie med akademisk dyktighet og å skape og inspirere livsendrende forskning, tilbyr vi den perfekte kombinasjonen av arv og høyteknologi, alt sammen i en vennlig og rimelig studentby.

Utdannelse og forskning

Hull oppnådde en sølvpris i regjeringens Teaching Excellence Framework (TEF 2018) som anerkjenner dyktighet i undervisning og læring i britiske universiteter og høyskoler og spesialiserer seg i et bredt spekter av høykvalitets undervisningskurs og forskerutdanning.

Vi er blant de 50 beste universitetene for forskningskraft (REF 2014) og er utrolig ambisiøse når det gjelder forskningsagendaen vår. Vi tar på oss de store globale utfordringene - fra helse til leveområder, fra mat til flom og fra forsyningskjeder til slaveri. Våre syv forskningsinstitutter samler kompetanse fra alle hjørner av universitetet, og forskerne våre samarbeider med viktige partnere og interessenter for å levere forskning som kommer alle til gode, og former og informerer fremtidig politikk.

Internasjonale studenter

Med studenter fra mer enn 100 land rundt om i verden som velger å studere på Hull, er vi en virkelig global institusjon. Imponerende 97,9% av våre internasjonale studenter går på jobb eller studerer videre innen seks måneder etter eksamen (HESA 2018).

Det er ofte muligheter for å møte ansatte fra vårt universitet i hjemlandet. For å finne ut når vi skal besøke neste, sjekk landsiden din på nettstedet vårt.

Campus og studentliv

Vi har investert 300 millioner pund på nye fasiliteter inkludert et bibliotek i verdensklasse, et topp moderne konsertsal, studentboliger på campus og nye idrettsanlegg. Her finner du alt du trenger for å studere, leve og omgås - fra allsidige arbeidsområder til en prisbelønnet karriere-tjeneste - alt på ett nettsted. Vårt prisvinnende studentforbund - med mer enn 150 samfunn og idrettsklubber - og vårt studentstøtteam - som gir råd om saker som helse og velvære, penger, læringsstøtte - som sikrer at du får mest mulig ut av alt universitetet har å tilby.

Utforsk den virtuelle turen for å se vår vakre, grønne campus for deg selv!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Vi er også det eneste universitetet som er en offisiell partner for Team GB. Dette eksklusive seks-årige partnerskapet vil være til fordel for våre studenter som presenterer muligheter for felles forsknings- og bedriftsprosjekter og karriereøkende muligheter.

Avgifter og finansiering

Studieavgift varierer for forskjellige kurs og programmer, sjekk hjemmesiden vår for mer informasjon samt sidene våre om stipend og stipend og internasjonale stipend.

Inntakskrav

Vi aksepterer en rekke internasjonale kvalifikasjoner, for å finne ut om våre krav til inngangsbesøk på våre kurssider.

Hvis engelsk ikke er førstespråket ditt, og du trenger mer støtte før du studerer hos oss, tilbyr vi forelesningskurs i engelsk i forskjellige språk.

Hvis du ønsker mer informasjon om dette programmet fra University of Hull vennligst fyll ut skjemaet og les vår personvernpolicy .

Steder

Skrog

Address
Cottingham Road
HU6 7RX Skrog, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss