Les den offisielle beskrivelsen

University of Hull ble dannet i 1927, noe som gjorde oss til det 14. eldste universitetet i England. Med en stolt historie med akademisk dyktighet og å skape og inspirere livsendrende forskning, tilbyr vi den perfekte kombinasjonen av arv og høyteknologi, alt sammen i en vennlig og rimelig studentby.

Utdannelse og forskning

Hull oppnådde en sølvpris i regjeringens Teaching Excellence Framework (TEF 2018) som anerkjenner dyktighet i undervisning og læring i britiske universiteter og høyskoler og spesialiserer seg i et bredt spekter av høykvalitets undervisningskurs og forskerutdanning.

Vi er blant de 50 beste universitetene for forskningskraft (REF 2014) og er utrolig ambisiøse når det gjelder forskningsagendaen vår. Vi tar på oss de store globale utfordringene - fra helse til leveområder, fra mat til flom og fra forsyningskjeder til slaveri. Våre syv forskningsinstitutter samler kompetanse fra alle hjørner av universitetet, og forskerne våre samarbeider med viktige partnere og interessenter for å levere forskning som kommer alle til gode, og former og informerer fremtidig politikk.

Internasjonale studenter

Med studenter fra mer enn 100 land rundt om i verden som velger å studere på Hull, er vi en virkelig global institusjon. Imponerende 97,9% av våre internasjonale studenter går på jobb eller studerer videre innen seks måneder etter eksamen (HESA 2018).

Det er ofte muligheter for å møte ansatte fra vårt universitet i hjemlandet. For å finne ut når vi skal besøke neste, sjekk landsiden din på nettstedet vårt.

Campus og studentliv

Vi har investert 300 millioner pund på nye fasiliteter inkludert et bibliotek i verdensklasse, et topp moderne konsertsal, studentboliger på campus og nye idrettsanlegg. Her finner du alt du trenger for å studere, leve og omgås - fra allsidige arbeidsområder til en prisbelønnet karriere-tjeneste - alt på ett nettsted. Vårt prisvinnende studentforbund - med mer enn 150 samfunn og idrettsklubber - og vårt studentstøtteam - som gir råd om saker som helse og velvære, penger, læringsstøtte - som sikrer at du får mest mulig ut av alt universitetet har å tilby.

Utforsk den virtuelle turen for å se vår vakre, grønne campus for deg selv!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Vi er også det eneste universitetet som er en offisiell partner for Team GB. Dette eksklusive seks-årige partnerskapet vil være til fordel for våre studenter som presenterer muligheter for felles forsknings- og bedriftsprosjekter og karriereøkende muligheter.

Avgifter og finansiering

Studieavgift varierer for forskjellige kurs og programmer, sjekk hjemmesiden vår for mer informasjon samt sidene våre om stipend og stipend og internasjonale stipend.

Inntakskrav

Vi aksepterer en rekke internasjonale kvalifikasjoner, for å finne ut om våre krav til inngangsbesøk på våre kurssider.

Hvis engelsk ikke er førstespråket ditt, og du trenger mer støtte før du studerer hos oss, tilbyr vi forelesningskurs i engelsk i forskjellige språk.

Hvis du ønsker mer informasjon om dette programmet fra University of Hull vennligst fyll ut skjemaet og les vår personvernpolicy .

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

University of Hull

MMus-programmet er sektorledende, noe som gir enestående spesialisering og blanding av interesser på en rekke områder, inkludert performance, komposisjon (akustisk, elekt ... [+]

Kursoversikt

Bli musiker du vil være med en fleksibel mastergrad på Hull.

MMus-programmet er sektorledende, noe som gir enestående spesialisering og blanding av interesser på en rekke områder, inkludert performance, komposisjon (akustisk, elektroakustisk, sonisk kunst), dirigering, musikkteknologi, innspilling, produksjon, pedagogikk, filmmusikk, estetikk, filosofi, semiotikk, historisk og kritisk musikkvitenskap, jazzstudier, populærmusikkstudier, musikkpsykologi, teori og analyse.

Dette kurset er rettet mot de som har en spesiell interesse i å fortsette studiet av musikk til et høyere nivå og utstyrer studentene med et bredt spekter av overførbare ferdigheter. Innhenting av MMus åpner for karrieremuligheter innen musikk og på mange andre felt der ferdigheter i kritisk undersøkelse og en demonstrasjon av avansert evne er avgjørende.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Skrog
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

MA

University of Hull

MA Education er et fleksibelt program for de som ønsker å utvide sin kunnskap og forståelse for gjeldende pedagogisk praksis, samtidsspørsmål i utdanningsverdenen og vikt ... [+]

Kursoversikt

MA Education er et fleksibelt program for de som ønsker å utvide sin kunnskap og forståelse for gjeldende pedagogisk praksis, samtidsspørsmål i utdanningsverdenen og viktige spørsmål knyttet til pedagogisk praksis.

Vektleggingen gjennom MA-programmet er å utvikle uavhengig kritisk tenkning og problemløsing. Ved å bruke en henvendelsesbasert tilnærming er programmet designet for å gi deg rom for å undersøke i detalj temaer som er av spesiell interesse for deg.

MA-utdanning kan studeres over ett år på heltid, eller to år på deltid. Det hjelper lærere å utvikle den pedagogiske forståelsen, analytiske ferdighetene og lederegenskapene som er nødvendige for å forbedre elevens utvikling og prestasjoner i skolene.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Skrog
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

University of Hull

Forskning viser at arbeidsgivere favoriserer jobbsøknader som har relevant arbeidserfaring. Med dette i bakhodet utviklet vi den populære MSc Business Management with Int ... [+]

Kursoversikt

Forskning viser at arbeidsgivere favoriserer jobbsøknader som har relevant arbeidserfaring. Med dette i bakhodet utviklet vi den populære MSc Business Management with Internship.

Dette programmet følger samme format som MSc Business Management, men med en fire måneders internship. Dette inngår i den endelige vurderingen. Det vil hjelpe deg å bli en kompetent og selvsikker profesjonell med nøkkel faglig kunnskap og praktiske ferdigheter.

Gjennom hele programmet får du en omfattende forståelse av hvordan organisasjoner opererer. Vedta en rekke strategiske, moderne perspektiver og bli dyktige i markedsføring, økonomi og human resource management. Dette vil forbedre din evne til å få til endringer som vil være til nytte for organisasjonen som helhet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Skrog
September 2020
Engelsk
Heltid studier
16 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Hull

Mange arbeidsgivere er desperate etter å rekruttere høyt utdannede elektriske og elektroniske ingeniører, og denne MSc gir deg avansert kunnskap på et bredt område, samt ... [+]

Kursoversikt

Mange arbeidsgivere er desperate etter å rekruttere høyt utdannede elektriske og elektroniske ingeniører, og denne MSc gir deg avansert kunnskap på et bredt område, samt svært etterspurte og overførbare ferdigheter som verdsettes av arbeidsgivere.

Det er et fleksibelt program med en rekke alternativer for å imøtekomme dine preferanser, slik at du kan få fagspesifikke og generiske ferdigheter, og kombinerer akademisk dybde med dagens industriell praksis i sammenheng med ekte ingeniørapplikasjoner. Du studerer en balanse av kjerneområder og spesielle emner relatert til forskning og nye teknologier. Mange av prosjektene blir utført i forskningsgrupper eller er knyttet til industrien.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Skrog
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Hull

Dette programmet er ideelt for de som for tiden jobber i HR, som ønsker å videreføre karrierepotensialet, eller for de som ønsker å starte en HR-karriere. ... [+]

Kursoversikt

Mennesker er kjernen i enhver virksomhet, noe som betyr at en HR-funksjon med høy ytelse er en av nøklene til suksess. Hull University Business School er et Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) godkjent senter. Nyutdannede på dette kurset vil være kvalifisert til å søke til CIPD for å bli et chartret medlem med den anerkjente status og karrierefordeler dette gir.

Våre forskningsaktive medarbeidere bringer sin internasjonalt anerkjente ekspertise til klasserommet, og kombinerer nyskapende teori med levende, virkelige casestudier, og bygger på sterk praktisk erfaring.

Dette programmet er ideelt for de som for tiden jobber i HR, som ønsker å videreføre karrierepotensialet, eller for de som ønsker å starte en HR-karriere. Du kan også velge å studere dette studiet på deltid til postgraduate diploma eller MSc nivå. Du vil utvikle evnen til å gjenkjenne og adressere etiske dilemmaer og samfunnsansvarsproblemer når du skrider frem gjennom programmet, og forstå det bidraget effektiv HR-ledelse gir til organisasjonssuksess.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Skrog
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Hull

Vår MSc er akkreditert av de mest relevante fagorganene innen logistikk - Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) og Chartered Institute of Procurement and ... [+]

Kursoversikt

Vår MSc er akkreditert av de mest relevante fagorganene innen logistikk - Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) og Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) - og gir deg et forsprang på dette konkurransefeltet.

Programinnhold inkluderer feltreiser, bransjeforelesere og et sterkt praktisk og problemløsende element, levert av ansatte anerkjent for nyskapende forskning og oversettelse av beste praksis for industrien.

Du vil bli kjent med verktøyene og teknikkene som er nødvendige for å utvikle effektive og effektive forsyningskjeder som leverer høyere verdinivå for sluttbrukeren og letter bærekraftig forretningsvekst. Du vil utforske gjeldende teori og forskning, se hvordan dette informerer om praksis, og utvikle innovative løsninger på virkelighetstro logistikk og forsyningskjeden problemer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Skrog
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Hull

Vår MSc i maskinteknikk har ansettbarhet i hjertet og gir deg muligheten til å utvikle dybdekunnskap, forståelse og forståelse av teoretiske og praktiske anvendelser av m ... [+]

Kursoversikt

University of Hull ligger i et område med en levende og voksende industri, og er vert for store aktører innen luftfart, kjemisk, ingeniørdesign, farmasøytisk, transport, marine og energibransjer. Dette gjør byen til det ideelle stedet å studere maskinteknikk - den største ingeniørfag som tilbyr karriereutvikling i de fleste bransjesektorer.

Vår MSc i maskinteknikk har ansettbarhet i hjertet og gir deg muligheten til å utvikle dybdekunnskap, forståelse og forståelse av teoretiske og praktiske anvendelser av maskinteknikk, inkludert en kritisk bevissthet om aktuelle problemstillinger og utvikling. Det legges sterk vekt på praktisk anvendelse av kunnskap. Universitetet har sterke, direkte forbindelser med industrien, og gir deg muligheter til å jobbe med ingeniørprosjekter i den virkelige verden og forbedre karriereutsiktene dine. Dette programmet er utviklet for å gi en oppfølging for nyutdannede som har fullført en BIng i maskinteknikk eller et beslektet fag.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Skrog
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Cottingham Road
HU6 7RX Skrog, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland