University of Kent, School of Arts

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Kunstskolen ved University of Kent er basert på universitetets Canterbury campus, like utenfor den historiske og kulturelt viktige byen Canterbury.

Kunstskolen tilbyr bachelor- og forskerutdanning i fire fagområder: Drama og Teater; Film; Kunst historie; og medievitenskap.

Våre single honors programmer gir et faglig praksis fokus sammen med teoretisk grunnarbeid. Vi tilbyr også et bredt spekter av felles æresprogrammer, som gir deg muligheten til å kombinere din kunstgrad med et annet emne. Det er også muligheter for å tilbringe et år i utlandet eller på plassering, underlagt god faglig utvikling. Vi oppfordrer til å skreddersy ditt studium slik at det passer dine interesser og ambisjoner.

Alle våre fagpersoner drar nytte av vår kompetanse, hentet fra forsknings- og næringsarbeid. Våre programmer benytter seg også av våre utmerkede fasiliteter, inkludert dedikerte rom for teaterproduksjon, studiofilming og redigering, et gallerirom og biografer og teatre på stedet.

Kent er høyt rangert: The Guardian University Guide 2019 rangert Kent 10th i Storbritannia for film- og mediestudier. Og Kent ble tildelt gull, den høyeste karakteren, i Storbritannias regjeringens undervisningsekspertramme.

Canterbury i seg selv har et rikt kulturliv, inkludert Marlowe Theatre og Beaney House of Art and Knowledge. Kent har også sin egen TV-stasjon KMTV, som dekker livet i regionen.

Byen har også høyhastighetsbaneforbindelse til London, og gir rask tilgang til det rike kulturlivet i hovedstaden, inkludert teatre og gallerier i West End. Like Tate Margate er bare 30 minutter togtur unna.

Kent er kjent som "Storbritannias europeiske universitet", og kapitaliserer seg i nærheten av fastlandet. Eurostar-terminalen ligger kun 15 minutters togtur unna i Ashford, og Dover havn ligger bare 30 minutter unna.

Vi tilbyr MA-programmer som inkluderer studier på Kent sentre i Paris og Roma, inkludert mastergrad i film og historie og filosofi av kunst som tilbyr en betegnelse på vår Paris School of Arts and Culture, og en MA i kunsthistorie som tilbyr en Term på vår Romskole for klassisk og renessansstudier. Du kan også studere for MA i Film eller historie og kunstfilosofi som er basert utelukkende i Paris. Alle våre MA og programmer er tilgjengelige på vår Canterbury campus.

Kunstskolen har sterke forbindelser med mange kunstbaserte organisasjoner, og gir muligheter for at du skal samarbeide med dem og skaffe nyttige tilkoblinger for å gjøre det mulig for deg å forbedre studentopplevelsen din og øke employability.

Steder

Canterbury

Jarman Building

Address
School of Arts, University of Kent,
Jarman Building, The University of Kent

CT2 7UG Canterbury, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 1227 764000

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss