Les den offisielle beskrivelsen

Undervisning og forskning i verdensklasse

Universitetet i Lincoln har blitt tildelt gull i Teaching Excellence Framework 2017, dømt som å levere konsekvent enestående undervisning, læring og utfall for sine studenter. Universitetet har også etablert et internasjonalt rykte for kvaliteten på undervisning og forskning, hvor akademikere og studenter samarbeider om store prosjekter på tvers av områder så variert som kreftbehandling, vannvern og lavkulleteknologi.

University of Lincoln har blitt bedt om av Quality Assurance Agency for sin tilnærming til å forbedre studenters læringsmuligheter. Lincoln er rangert som en topp 50 britisk institusjon i både The Guardian University Guide 2018 og The Complete University Guide 2017. Universitetet i Lincoln har også blitt oppnevnt i Storbritannias topp ti for studenttilfredshet av studenter og internasjonale studenter i Whatuni Student Choice Awards 2017.

Historisk sentrum beliggenhet

University of Lincolns prisbelønte campus gir et moderne, student-sentrert miljø på den pittoreske Brayford Pool-marinaen, der alt du trenger er enten på campus eller bare en kort spasertur unna i sentrum. Med sin middelalderslott og en av de fineste katedralene i Europa er Lincoln gjennomsyret av historie og hjem til gallerier, kinoer, shopping, restauranter, barer og nattklubber.

Nøkkelfakta om University of Lincoln

1. Et universitet som arbeider med sin by og over hele landet

 • Universitetet har investert rundt 200 millioner pund i den fantastiske Brayford Pool Campus som har forvandlet et brønnområde i sentrum av byen, revitalisert området og tiltrukket investeringer fra detaljhandel, fritid og eiendom. Vi planlegger å investere ytterligere £ 130 millioner på campus de neste årene.
 • University of Lincoln er beregnet til å være mer enn 300 millioner pund til lokaløkonomien, fordoble lokale økonomiske veksttakter og skape mer enn 3000 nye arbeidsplasser.
 • Universitets prisbelønte virksomhetsinkubasjonssenter, Sparkhouse, har støttet mer enn 300 nye og voksende bedrifter for å etablere seg i regionen og skape over 450 nye arbeidsplasser.

2. Støtter britisk industri og økonomien

 • Lincoln er anerkjent for å lede veien i vellykkede partnerskap med virksomheten. Dette ble fremhevet i de siste vurderingene i koblinger mellom industri og akademia av Sir Andrew Witty og Sir Tim Wilson.
 • Nasjonalt senter for matvareproduksjon ved Universitetets Holbeach-campus er et toppmoderne treningsanlegg, sponset og oppdatert av den britiske matindustrien med flere milliarder kroner.
 • Universitetet leverer arbeidsbasert læring for industri og forsvarsdepartementet, styrker arbeidsstyrken og sparer den britiske skattebetaleren millioner av pund.
 • Lincoln åpnet Storbritannias første spesialbygde ingeniørskole i 25 år i samarbeid med Siemens plc. Denne banebrytende tilnærmingen til arbeid med arbeidsgivere har blitt anerkjent gjennom en serie nasjonale priser og anerkjennelser, blant annet en Times Higher Education Award og en Lord Stafford Award.
 • Universitetet har skapt det nye sentrum Lincoln Science and Innovation Park i samarbeid med Lincolnshire Co-operative som et knutepunkt for investering i vitenskaps- og teknologisektorer. Flaggskipet Joseph Banks Laboratories åpnet i september 2014.
 • Kompetansen til Lincoln akademikere og kandidater er innebygd i nasjonale og lokale selskaper gjennom Knowledge Transfer Partnerships.
 • Kontraktsforskning og rådgivning som er kjøpt fra universitetet av bedrifter og offentlig sektor de siste fem årene, er verdt nesten 16 millioner kroner.

3. Forskning med reell innvirkning på mennesker og samfunn

 • University of Lincoln produserer verdensledende forskning på tvers av mange fagområder.
 • Mer enn halvparten (53%) av forskningen fra Universitetet til National Research Excellence Framework 2014 ble vurdert som internasjonalt utmerket eller verdensledende - de høyeste standardene som er mulige.
 • Universitetets akademiske medarbeidere omfatter mer enn 60 substantive professorer, som støtter en blomstrende forskningskultur og en høyverdig studentopplevelse.
 • Universitetet er hjemsted for mer enn 40 forskningsmiljøer og forskningsgrupper, og undersøker emner som spenner fra Vision Engineering og Autonome Systemer til Bevaring og Kulturarv.
 • Store forskningsprosjekter fra Universitetet er til nytte for samfunnet på områder som variert som ny vaksineutvikling, matematikk, medisinsk bildebehandling for kreftdiagnostikk, anti-terroristovervåkning, bevaring av historiske bygninger, behandling av søvnløshet og barns språkutvikling.
 • En tverrfaglig tilnærming sikrer at mange prosjekter involverer eksperter fra hele universitetets ulike skoler og høyskoler. For eksempel bringer Lincoln Institute for Health sammen ekspertise som spenner fra laboratoriebasert vitenskap til frontlinje medisinske inngrep.
 • Universitetet er forpliktet til forskningsprosessert undervisning i sin læreplan, noe som gir studentene muligheter til å jobbe med doktorgradsstudenter og akademiske ansatte på forskningsprosjekter gjennom Lincolns banebrytende Student as Producer-initiativ.

4. Veldig fornøyde studenter

 • Lincoln er rangert som 11. i Storbritannia for studenttilfredshet i National Student Survey (NSS) 2016. I tillegg har Lincoln blitt rangert som nummer ett i en rekke NSS fagområder, inkludert Zoologi, Transport og Reise, Design, Biokjemi og Animal Science.
 • Universitetet er forpliktet til å utvikle initiativrike akademikere, med Lincoln studenter nyter gode kandidater og mange fortsetter å starte sine egne vellykkede bedrifter. Nitti og femti prosent av våre siste nyutdannede var på jobb eller studerte seks måneder etter at de hadde fullført kurset, med nesten tre fjerdedeler i høyere nivåroller [Destinasjoner av Leavers fra Higher Education Survey 2014/15, publisert juli 2016].
 • Arbeide i partnerskap med Studentforening gjør at University of Lincoln stadig kan forbedre en god studentopplevelse

5. Forpliktelse til faglig fortreffelighet

 • Universitetet fikk i sitt nyeste kvalitetssikringsagentur et utmerket resultat, og ble berømt for de innovative måtene som gir studentene en stemme.
 • Lincoln er stolt over å bli akkreditert av en rekke profesjonelle organer, inkludert Nursing and Midwifery Council, Royal Pharmaceutical Society of Great Britain, Helse yrkesråd, General Social Work Council, British Psychological Society, Nasjonalt råd for opplæring av journalister, periodisk trening Råd, Institutt for miljøhelse, Chartered Institute of Personnel and Development, Chartered Institute of Logistics and Transport, advokatsamfunn, Bar Council og Institute of Biomedical Science.

6. Globalt engasjement

 • Rundt 100 forskjellige nasjonaliteter er representert blant University of Lincolns studentbefolkning.
 • Universitetet har partnerskap med store universiteter over hele verden, og International Study Center arbeider for å utvide sin globale rekkevidde.
 • University of Lincoln støtter multinasjonale selskaper og organisasjoner i deres utdanning, trening, forskning og konsulentbehov.
 • Universitetet har spilt en nøkkelrolle i lokale, nasjonale og internasjonale feiringer som markerer 800-årsdagen for Magna Carta i 2015, inkludert opprettelsen av 1215.today - en stor ny digital kunstplattform støttet av Arts Council England.

7. Kjørendring i høyere utdanning

 • Universitetet ledet det banebrytende Learning Landscapes-prosjektet for å designe akademiske rom i fremtiden.
 • Lincoln ledet det innovative Student as Produsent-prosjektet, et stort institutt for høyere utdanningssamarbeid finansiert for å undersøke og fremme studenters engasjement i forskning rett fra starten av studiet.
 • Lincolns visekansler Professor Mary Stuart er medlem av styret i Higher Education Funding Council for England og nestleder i Universitetsalliansen.

8. Sterkt fellesskapsfokus

 • University of Lincoln er en tilhenger av Lincoln Book Festival, Lincolnshire Business Awards, Lincolnshire Sports Awards og Frequency Festival of Digital Culture.
 • Brayford Campus kan skryte av spektakulære kunststeder i Lincoln Performing Arts Center, en av de største teatrene i regionen, Engine Shed Live Music Arena og Project Space Plus kunstgalleri.
 • Universitetet er vert for en rekke gratis-til-delte offentlige forelesninger, inkludert Great Lives gjestelesningsserie som bringer internasjonalt anerkjente eksperter til scenen for å dele sin læring, erfaring og kompetanse. Høyttalere har inkludert Sir John Hurt, Professor Lord Robert Winston, og Baroness Susan Greenfield.
 • University of Lincoln er en partner i Lincoln Cultural and Arts Partnership, en kropp som bringer sammen offentlige og private organisasjoner over hele byen for å støtte og forbedre turisme og besøkende økonomi.
 • Siren FM, som ble plassert i industristandardstudier i Lincoln School of Film & Media, var Storbritannias første fullstendige fellesskapsradio stasjon ved et universitet. Det ble kåret til East Midlands Radio Station of the Year i 2013 og 2014.
 • Hvert år bidrar mer enn 1500 Lincoln-studenter rundt 15.000 frivillige timer til verdifulle samfunnsprosjekter i og rundt byen og bredere Lincolnshire-regionen. Den totale økonomiske verdien av de frivillige arbeidstidene som Universitetssamfunnet gjennomfører, anslås til nesten 500 000 pund.

9. Sosial mobilitet og mangfold

 • Universitetet er forpliktet til å øke ambisjoner blant 14 til 19-åringer, og arbeider med skoler lokalt og nasjonalt for å fremme og bistå med fremskritt til høyere utdanning.
 • Som en del av regjeringens NNCO-program (National Networks for Collaborative Outreach), leder University of Lincoln Lincolnshire Outreach Network, som oppmuntrer og støtter flere unge fra lokale skoler og høyskoler for å få tilgang til høyere utdanning.
 • I 2013 begynte Lincoln å være med i Sorrell Foundation Network, og universitetet er vertskap for National Art and Design Saturday Club. Dette gratis hendelsesprogrammet for lokal videregående skole oppfordrer kreativitet ved å tilby ekspertundervisning i designfag med tilgang til universitetets ledende anlegg
 • Universitetet støtter studenter med mindre gunstig bakgrunn ved å tilby en rekke stipendier og stipendier. Disse inkluderer University of Lincoln Scholarship, Vice kanslerens stipendium, Excellence Scholarship, Lincoln Graduate Scholarship og Blackburn Bursary. Gjennom bransjens partnerskap tilbyr det også Santander Stipend og Siemens Engineering Bursaries.

10. Kvalitet og suksess i løpet av få år

 • Universitetet i Lincoln var den første nye sentrumskampusen som ble bygget i 25 år takket være offentlig og privat abonnement som bidro med 32 millioner pund.
 • Lincoln campus ble offisielt åpnet av Hennes Majestet The Queen i 1996. Den tidligere University of Lincolnshire og Humberside ble Universitetet i Lincoln i 2001.
 • Universitetet er nå vert for rundt 13.000 studenter og 1500 ansatte på tvers av universiteter i Lincoln, Riseholme og Holbeach.
 • Universitetet i Lincolns Students 'Union vant tittelen Studentens Union of the Year ved National Student Union (NUS) Awards 2014.
 • Universitetets fasiliteter ble brukt som Pre-Games Training Camp av paralympiske idrettsutøvere foran London 2012 OL og Paralympic Games.
Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MA

University of Lincoln

Dette masterprogrammet er informert av det blomstrende 21. århundre forskningsmiljø ved University of Lincoln . ... [+]

Kurset

Dette masterprogrammet er informert av det blomstrende 21. århundre forskningsmiljø ved University of Lincoln .

MA 21. århundre litteratur gir deg muligheten til å utvikle en kritisk forståelse av dagens utviklingen i litteratur ved å samplere et mangfoldig utvalg av postmillennialtekster. Du vil få muligheten til å utvikle en grundig kunnskap om litterære sjangere og fremme dine forsknings-, kommunikasjons- og skriveferdigheter.

Du kan også dra nytte av engasjement med universitetets 21. århundre forskningsprosjekt, som inkluderer styrker i gotisk litteratur, kvinneskriving, økokritikk, amerikansk fiksjon og utopisk litteratur og skolens nært forhold til britisk sammenslutning for moderne litteraturstudier (BACLS).... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MA Conservation of Cultural Heritage er et praktisk program, lært av eksperter på området, og gir deg muligheten til å utvikle et bredt spekter av avanserte bevaringsevne ... [+]

Kurset

University of Lincoln har som mål å gi et ideelt miljø for å fremme dine kunnskaper og bevaringsferdigheter på høyere nivå.

Du vil få tilgang til et bredt utvalg av historiske materialer og kan velge å fokusere på behandling, forebyggende bevaring eller samlingsadministrasjon.

For de som allerede jobber med bevaring, gir et blandet læringsalternativ mulighet for innlevering av praktiske prosjekter avledet fra ditt nåværende arbeidssted.

Skolen for historie

Hvordan du studerer

De fleste konservative veiledere og teknikere er kvalifiserte konservatorer med et bredt spekter av yrkeserfaring i museet og kulturarven. Blended læringsmuligheter som kombinerer fleksibilitet, støtte og akademisk rigor eksisterer også for de som allerede jobber med bevaring.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Dette programmet har som mål å gi designere muligheten til å finpusse sin kreative og profesjonelle praksis ved å jobbe sammen med akademikere og utøvere i et dynamisk og ... [+]

Kurset

Dette programmet har som mål å gi designere muligheten til å finpusse sin kreative og profesjonelle praksis ved å jobbe sammen med akademikere og utøvere i et dynamisk og tverrfaglig studiemiljø.

Lincoln School of Design tilbyr deg den kreative friheten til å utforske din valgte disiplin og muligheten til å utvikle din kritiske praksis. Du kan bli med i et internasjonalt fellesskap av kreative utøvere og forskere med mange muligheter til å samarbeide med andre designere og bygge et nettverk av industrikontakter.

Hvordan du studerer

På grunn av fagets brede kompetanse er det fire mulige Pathways i MA Design-programmet, hvor studentene kan velge:

MA Design (Visual Narrative)... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
September 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Denne MA gir deg muligheten til å utvikle en kritisk forståelse av dagens tenkning i dagens litteratur og litteratur, og muligheten til å forbedre skrift, kommunikasjon o ... [+]

Kurset

Denne MA gir deg muligheten til å utvikle en kritisk forståelse av dagens tenkning i dagens litteratur og litteratur, og muligheten til å forbedre skrift, kommunikasjon og forskning.

Programmet undersøker mangfoldet og mangfoldet av emnet og er utformet for å utstyre deg med de høye ferdighetene som er nødvendige for videre forskning eller karriereutvikling. Valgfrie moduler inkluderer perioden dekning fra renessansen til dagens øyeblikk.

Det er fleksibilitet å utvikle dine egne interessepunkter i en bestemt periode, sjanger eller tema, og muligheten til å få erfaring fra offentlige taler ved å presentere egen forskning ved toårige MA-symposier. Aktuell forskning i engelskspråklige og journalistikk har spesielle styrker i 21. århundre litteratur, 19. århundre litteratur, kvinneskriving, gotisk litteratur, utopianisme, amerikansk fiksjon og drama.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Denne praksis-ledede MA gir mulighet til å fremme din praktiske og teoretiske forståelse av medieproduksjonsprosesser i et profesjonelt og kreativt miljø. ... [+]

Kurset

Denne praksis-ledede MA gir mulighet til å fremme din praktiske og teoretiske forståelse av medieproduksjonsprosesser i et profesjonelt og kreativt miljø.

Programmet er informert av profesjonelle fagfolk og vårt faglige team som er aktivt engasjert i forskning, profesjonell praksis, filmskaping og publisering. Du vil få muligheten til å utvikle de faglige ferdighetene som ledere og fagfolk i media krever, og dekke de etikk, lover og regelverk som styrer og påvirker næringen.

Du vil få muligheten til å utvikle dine praktiske produksjonsferdigheter i vårt Media Broadcast Center. Du vil få muligheten til å skreddersy din læring til dine interesser og karriereoppsikter ved å velge å fokusere på kreativ produksjon av programmer i fiksjons-, dokumentar- eller eksperimentelle former på tvers av en rekke medieplattformer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Dette masterprogrammet gir mulighet til å eksperimentere med nye fotografiske prosesser og å utforske fotografering som et verktøy for å engasjere og stimulere sosial ten ... [+]

Kurset

Selv om det fotografiske bildet er grunnleggende for studiet, er fokuset på dette programmet sosialt, kulturelt og politisk. For å støtte din pågående praksis i fotografisk utstilling og vitenskapelig forskning, inkluderer kurset seminarer om kultur, media og filosofisk teori, samtaler ved å besøke utøvere, gruppedebatter om ulike metoder og workshops om fotografisk teknikk.

Du vil bli oppfordret til å lære av og samarbeide med erfarne medarbeidere og medstudenter for å utvikle din egen kreative stil.

Hvordan du studerer

Det lærte aspektet av kurset er strukturert rundt to 12-ukers vilkår som består av workshops, forelesninger, seminarer og gruppekritikk, med ytterligere vekt på selvstyrt studie.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Geografi MA ved forskning programmet gir deg muligheten til å utvide din lavere grad og utvikle din kompetanse i et bestemt område av geografi. ... [+]

Kurset

Geografi MA ved forskning programmet gir deg muligheten til å utvide din lavere grad og utvikle din kompetanse i et bestemt område av geografi.

Du vil ha muligheten til å spesialisere seg i et område av spesiell interesse for deg og konsolidere dine ferdigheter i forberedelse til stillinger i forskningsutvikling eller teknologiledelse.

Forskningsområder, Prosjekter

Skolen utvikler forskningsstyrker i nasjonal og internasjonal migrasjon, landsbygdsutvikling, den romlige dimensjonen av sosiale og teknologiske innovasjoner, samt analyse og kartlegging av en rekke økonomiske og sosiale ulikheter fra internasjonale til subregionale skalaer.

Hvordan du studerer

På grunn av arten av forskerutdanningen, vil det meste av tiden bli brukt i uavhengig studie og forskning. I tillegg til dette, er du sterkt oppfordret til å delta på skoleseminar og gjesteforelesere og delta i en rekke opplæringsmuligheter for opplæring og ferdigheter til støtte for studiene.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Denne MA ved forskning grad gir en mulighet til å utvikle avansert og spesifikk kunnskap i et bestemt fagområde. Du vil ha frihet og fleksibilitet til å velge og utvikle ... [+]

Kurset

Denne MA ved forskning grad gir en mulighet til å utvikle avansert og spesifikk kunnskap i et bestemt fagområde. Du vil ha frihet og fleksibilitet til å velge og utvikle ditt eget fagområde og muligheten til å forbedre dine forsknings- og prosjektledelsesferdigheter.

Forskersteamet i Høgskolen er forpliktet til å gi best mulig opplevelse for sine studenter. Du vil få muligheten til å jobbe sammen med erfarne akademikere som vil lede deg gjennom forskningsprosessen og støtte deg med din personlige og faglige utvikling for å maksimere karrieremulighetene ved oppgradering.

Du vil ha muligheter til å møte med og diskutere prosjektet med andre forskerstuderende både i skolen og på tvers av universitetet. Det er regelmessige muligheter til å delta på forskningsseminarer som er arrangert av forskergruppene i skolen og høyskolen. Skolen har også nær tilknytning til universitetets sentrale doktorgrad som gir et vell av opplæringsmuligheter for alle forskerstudenter og muligheten til å presentere arbeidet ditt på deres årlige forskningsfremvisning.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Dette akademisk strenge masterprogrammet er utviklet for å gi deg muligheten til å utvikle din spesialkunnskap om historie og muligheten til å utvikle avanserte forskning ... [+]

Kurset

Undervisningen er informert av forskningskompetanse i Historiehøgskolen

Du kan dra nytte av de historiske ressursene som er tilgjengelige i Lincoln, inkludert et omfattende arkiv med materialer på Media Center of Central England (MACE) og International Bomber Command Center. Det er også The Wren Library på Lincoln Cathedral som har flere tusen tidlige moderne bøker.

Du vil få muligheten til å gjennomføre et grundig selvstendig forskningsprosjekt og få muligheten til å lage en detaljert avhandling.

Hvordan du studerer

De lærte modulene leveres gjennom en serie seminarer. Når du forsker og skriver avhandlingen din, kan du bli støttet av en rekke opplæringsmøter med veileder.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Dette MA-programmet er designet for kunst, arkitektur og design kandidater som ønsker å spesialisere seg i kreative tilnærminger til interiør i bygninger og miljødesign. ... [+]

Kurset

Programmet er utformet slik at du kan utforske potensialet i mellomrom og strukturer med innspill fra forelesere og utøvere. Du kan dra nytte av et tverrfaglig studiemiljø ved Arkitektskolen

Denne MA gir deg muligheten til å utvikle dine intellektuelle og kreative tilnærminger for å vurdere interiørarkitektur i sammenheng med bygninger og miljødesign.

Hvordan du studerer

Du kan studere på heltid, deltid eller arbeidsbasert og kan endre studiet i slutten av et hvilket som helst stadium. Alle studentene var med på masterprogrammet. Du kan da velge å ta en scenekvalifikasjon eller forfølge hele programmet.

Ukentlige kontakt timer på dette programmet kan variere avhengig av de valgte individuelle modulene og studietrinnet. Studien på høyere nivå innebærer en betydelig del av uavhengig studie, utforsker materialet dekket av forelesninger og seminarer. Som en generell veiledning forventes det å bruke minst to og tre timer i en uavhengig studie for hver time i klasselever. For mer detaljert informasjon vennligst kontakt programlederen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Denne mastergrad er et tverrfaglig program som tar utgangspunkt i politikk, økonomi, historie, sosiologi, folkerett, geografi og kulturstudier for å utforske globale prob ... [+]

Kurset

Internasjonale relasjoner gir en kritisk viktig plattform for å forstå mange av de viktigste moderne problemene og debatter av våre tider.

Denne mastergrad er et tverrfaglig program som tar utgangspunkt i politikk, økonomi, historie, sosiologi, folkerett, geografi og kulturstudier for å utforske globale problemer som konflikt, global ulikhet, suverænitet og menneskerettigheter.

Studentene har mulighet til å undersøke komplekse politiske spørsmål, som religion og sekterisme, konflikt og demokratisering. Programmet tar sikte på å forberede studentene på fremtidig studier og forskning, samt for potensiell sysselsetting på områder som diplomatisk tjeneste, utviklingsbyråer, ikke-statlig sektor, journalistikk, rådgivning, internasjonale og regionale organisasjoner og offentlig sektor. Studentene blir med i et blomstrende samfunn av lærde og kan ha tilgang til en rekke ekstrakursive aktiviteter, inkludert eksterne høyttalere og utenlandske studieturer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Denne graden tar sikte på å gi den faglige og praktiske trening som trengs for en karriere i den spennende verdenen av journalistikk. Det gir også en akademisk streng til ... [+]

Kurset

Du har muligheten til å bli undervist i journalistikkens kunst fra et praktisk, multiplatformperspektiv, med sjansen til å spesialisere seg på det mediet du ønsker.

Du kan også få muligheten til å høre fra toppnavn i journalistikkindustrien. Tidligere gjestesprekere inkluderer internasjonalt anerkjent journalist John Pilger, BBC direktør i London 2012 Roger Mosey og leder av Channel 4 News Dorothy Byrne.

The School of English

akkrediteringer

Skolen er blitt en av de første institusjonene i Europa for å bli tildelt en anerkjent for Excellence-anerkjennelse av European Journalism Training Association (EJTA).

Hvordan du studerer

Studien vil være en blanding av praktiske workshops, forelesninger og seminarer. University of Lincoln har et omfattende akademisk bibliotek som du også kan bruke til uavhengig studie.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Vår MA Journalistikk (Digital) tar sikte på å gi et innovativt, fremtidsrettet program som forbereder deg til en karriere som arbeider i forkant av den digitale mediarevo ... [+]

Kurset

Dette programmet har vekt på den tekniske siden av digital journalistikk, samt på kjerneskriving og produksjonsferdigheter. Du vil få muligheten til å lære om korrespondenter og spesialistjournalister, og muligheten til å utvikle dine egne interessepunkter, velge emner, stil og medium som er av spesiell interesse.

Ved siden av muligheten til å skaffe seg praktiske ferdigheter, kan du foreta en akademisk analyse på tvers av en rekke kritiske og teoretiske problemer, som for eksempel forholdet mellom digital journalistikk og menneskerettigheter.

En to-ukers arbeidsplass er designet for å gi deg muligheten til å oppleve et profesjonelt journalistikkmiljø og gir deg muligheten til å koble din faglige læring med profesjonell praksis. Denne arbeidsplassen er en integrert, undervist og vurdert karakter av kurset.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Denne praktiske og teoretiske MA fokuserer på studiet av krigsrapportering, internasjonale menneskerettigheter og journalistikkrollens rolle i konfliktløsning. ... [+]

Kurset

Dette kurset tar sikte på å tilby et utfordrende forskerutdanningsprogram med mulighet til å oppnå praktisk erfaring innen utskrift og online media, radio og TV. Den er designet for å gi en profesjonell utdanning i journalistikk, som gir deg muligheten til å utvikle de praktiske og intellektuelle ferdighetene som kreves for karriere i media.

Kurset er laget for å appellere til de som er opptatt av menneskerettigheter og spørsmål knyttet til krig og fred, og som ser etter muligheten til å utvikle journalistiske ferdigheter som er nødvendige for å formidle dette til et bredere publikum.

Du vil få mulighet til å gjennomføre den akademiske analysen av en rekke kritiske tilnærminger til studiet av krig og media, journalistikk og konfliktløsning og journalistikk og internasjonale menneskerettigheter. Ditt siste prosjekt gir sjansen til å fokusere på et bestemt område innen journalistikk, krig og internasjonale menneskerettigheter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Denne master er designet for å fokusere på rapportering av kunsten for de som ønsker å komme inn i et av de raskest voksende områdene av journalistikk. ... [+]

Kurset

I tillegg til muligheten til å lære det viktige håndverket av rapportering, vil du også ha muligheten til å utvikle de analytiske ferdigheter som er nødvendige for å reflektere over utviklingen i kunsten. Du kan lære å sette pris på kunstneriske bevegelser, sjangre og de sosiologiske faktorene som støtter kulturindustrien, og for å formidle dette til et publikum.

Dette programmet legger vekt på rapportering og gjennomgang av kreativ kunst fra nisje, som skulptur, til de mer populære, for eksempel kino og fjernsyn, til nye felt som nettbasert produksjon. Det innebærer en arbeidsplassordning der du har mulighet til å utvikle overførbare ferdigheter som er nødvendige for karriereutvikling.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Dette masterprogrammet, drevet av tidligere og i dag praktiserende sportsjournalister, er designet for å forberede deg på en spennende karriere innen sportsjournalistikk. ... [+]

Kurset

Du får muligheten til å utvikle ferdigheter til å rapportere om lokale og nasjonale sportsarrangementer, og du får mulighet til å kringkaste og produsere ditt eget sportsinnhold på en av våre campusbaserte medieplattformer.

Programmets arbeidsplass gir deg muligheten til å få praktisk erfaring som er utformet for å forberede deg på en karriere i denne sektoren. Tidligere har studentene vært i stand til å tegne erfaring med BBC Sport og BBC Radio 5 Live, talkSPORT og ITV.

Du har også mulighet til å høre fra en rekke gjesteforelesere. Nylige høyttalere har inkludert BBC Director of London 2012 Roger Mosey, Controller av 5 Live Jonathan Wall, Redaktør av FourFourTwo David Hall og ITV kommentator Clive Tyldesley.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Denne master er designet for å tilby praktisk og teoretisk trening i journalistikk som trengs av de med interesse for vitenskap og miljøspørsmål for å formidle sitt emne ... [+]

Kurset

Det er en etterspørsel etter vitenskapsjournalister som kan rapportere om problemer som helse eller miljø nøyaktig og kortfattet. Du vil få muligheten til å lære å ta vitenskapelige nyheter og gjøre det til å engasjere historier, uten å ty til sensasjonell eller teknisk sjargong. Det er muligheter for deg å jobbe på samfunnsradio, student aviser og magasiner og å delta i vår faglige plasseringsordning. Studentene har tidligere jobbet for BBC Focus magazine, New Scientist, og Vegan Society.

Du kan også få mulighet til å høre fra ledende navn i journalistikkindustrien. Tidligere talere inkluderer Channel 4 Science Editor Tom Clarke, naturalist og kringkaster Chris Packham og Sense About Science grunnlegger Lord Taverne.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MA Gender Studies tilbyr muligheten til å utforske kjønnsideer og få kunnskap om moderne kjønnsproblemer i en global sammenheng, på et avansert nivå. ... [+]

Kurset

MA Gender Studies tilbyr muligheten til å utforske kjønnsideer og få kunnskap om moderne kjønnsproblemer i en global sammenheng, på et avansert nivå.

Denne mastergraden er inspirert av en nysgjerrighet om kjønn, hvordan kjønn fungerer, hvilken forskjell kjønn gjør og hvordan kjønn kan forestilles på måter som kan lette motstand og endring.

Studentene vil bli oppfordret til å kritisk undersøke sine egne forutsetninger, og, viktigst, å stille spørsmål om populær og sanselig oppfatning av kjønn.

MA Gender Studies legger stor vekt på avanserte forskningsmetoder, slik at studentene kan finpusse kvalitative og kvantitative forskningsferdigheter, og støtte dem til å bli selvsikker forskere. Programmet trekker på en rekke fagfaglige spesialiteter innen Skolen for sosiale og politiske fag og forbinder studenter med veiledere som er forskningsledere i sine respektive fagområder.Atmosfæren i School of Social and Political Sciences er kollegial og vennlig. Alle studenter er invitert til å delta i skolens forskningsseminarieserie. Veiledere er tilnærmet og opptatt av å støtte studentene på deres personlige forskning og karriereveier.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Vår MA i Creative Writing gir muligheter til å jobbe tett med å praktisere kreative forfattere og høre fra fagfolk fra forlagsbransjen i gjestelesninger. ... [+]

Kurset

Vår MA i Creative Writing gir muligheter til å jobbe tett med å praktisere kreative forfattere og høre fra fagfolk fra forlagsbransjen i gjestelesninger.

Dette programmet tar sikte på å oppmuntre deg til å balansere kreativ praksis med kritisk analyse, reflektere over produksjonsprosesser og finpusse dine ferdigheter. Det er en sterk vekt på den produktive forfatteren som en produktiv leser som er kjent med litteraturen som produseres rundt dem.

Du har mulighet til å jobbe i en rekke litterære sjangre, og det er støtte for studenter som ønsker å publisere sitt arbeid. Det er mulighet til å utvikle en portefølje av kreativt arbeid og bygge et nettverk av kontakter som forberedelse til en karriere i den kreative næringen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MA i kriminologi og strafferettslig utfordring utfordrer elevene til å engasjere seg i moderne problemstillinger som kriminelle rettssystemet står overfor, både fra et kr ... [+]

Kurset

I det 21. århundre er måten vi reagerer på som et samfunn til kriminalitet og viktimisering under større granskning enn noen gang før. Hvordan vi reagerer på tilfeller av historisk seksuelt misbruk, bruk av fengsel som et rettferdig og effektivt middel for å straffe eller rehabilitere kriminelle, og utfordringene som følge av organisert kriminalitet og internasjonal terrorisme, er et kriminologisk og juridisk stipend som blir tatt i forkant.

Dette kurset er utformet for å gi studentene de konseptuelle verktøyene som trengs for å engasjere seg i slike problemer, og gi et bredt spekter av kognitive, analytiske og generelle overførbare ferdigheter, inkludert dømming og evaluering av bevis, tolkning av data, generering og syntese av informasjon og formulering av begrunnede argumenter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Kultur- og arvesektoren opplever rask vekst i hele verden. MA Kultur og Heritage Management tar sikte på å forbedre kunnskapen om de spesielle kravene til å administrere ... [+]

Kurset

Kultur- og arvesektoren opplever rask vekst i hele verden. MA Kultur og Heritage Management tar sikte på å forbedre kunnskapen om de spesielle kravene til å administrere attraksjoner og samlinger i disse miljøene.

Programmet er fellesundervist av akademikere i turisme / hendelser og historie / kulturfagsområder, som er i stand til å trekke seg på bred praktisk kompetanse og forskningserfaring, og for å bringe næringsliv, samfunnsvitenskap og humaniora innsikt i programmet.

I tillegg drar kurset fra gjesteforelesere fra relevante bransjer. Du vil få muligheten til å delta i spennende live-prosjekter som tar sikte på å utvikle kunnskaps- og ledelsesevner, både fra publikum og leverandørperspektiv. Studentene vil også ha mulighet til å delta i studiebesøk på kulturelle og kulturarv attraksjoner i og rundt Lincoln for å søke og kritisere nåværende konsepter og teorier for å administrere attraksjoner, hvor kostnadene dekkes av skolen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MA Fine Art er et studiebasert kurs som retter seg mot de som ønsker å utvikle de kritiske, forskningsmessige, praktiske og faglige aspektene av sin kunstpraksis på høyes ... [+]

Kurset

Dette tverrfaglige programmet oppfordrer kreativ risikotaking og intellektuell forespørsel. Sammen med en sterk vekt på rikdom og bredde av kunstpraksis over hele verden, oppfordres ansatte og studenter på programmet til å ta en aktiv rolle i Lincolns samtidskunstsamfunn.

Du vil få tilgang til individuell studieplass mens du drar nytte av muligheter til å samarbeide med nasjonale og internasjonale kunstnere, kuratorer og designere som arbeider i en rekke medier. Det er et aktivt besøker kunstnerprogram for samtaler og opplæringsprogrammer, som tidligere har inkludert Ben Woodeson, Tim Knowles, Yelena Popova og Amanda Coogan. Middelspesifikke spesialistemner er tilgjengelige, og anerkjenner det økte materialfokuset på avansert praksis i kunst.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MA ved Research Art er utformet for å tillate uavhengig forskning i et område av ditt valg, overvåket og støttet av et team av akademikere. Du kan få tilgang til en rekke ... [+]

Kurset

MA ved Research Art er utformet for å tillate uavhengig forskning i et område av ditt valg, overvåket og støttet av et team av akademikere. Du kan få tilgang til en rekke opplæringsmuligheter fra Universitetet med sikte på å utvikle dine forskningsferdigheter.

Dette programmet er tilgjengelig i enten en skriftlig avhandling eller et praksisbasert format, hvor dokumentasjon av kreativ praksis utført i forskningsperioden erstatter en del av avhandlingskomponenten. Du forventes å gjennomføre selvledet og selvforvaltet forskning med støtte fra en veileder.

Eksempelforskningsområder inkluderer kunst og dets historier, moderne kunstutøvelse og levende kunst.

Du kan bli med i et internasjonalt forskningsmiljø i College of Arts, hvor du får muligheten til å dra nytte av tverrfaglig etos og kompetanse innen kunst, moderne kuratorisk praksis, bevaring, kulturarv, bærekraft og design.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 1.5 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Dette kurset er utviklet for å utvikle en kritisk forståelse og omfattende analytiske ferdigheter som kan være spesielt gunstig for karriere i arv, museer og undervisning ... [+]

Kurset

Lincolns lange og fascinerende historie, sammen med sitt utvalg av middelalderlige ressurser, gjør det til et ideelt sted å gjennomføre en avansert studie av middelalderen.

Dette kurset er utviklet for å utvikle en kritisk forståelse og omfattende analytiske ferdigheter som kan være spesielt gunstig for karriere i arv, museer og undervisning. Kjernemoduler ser ut til å gi grunnlag i ferdighetene som trengs for avansert studie. Studentene kan også velge fra en spennende palett av valgfrie moduler: disse varierer fra år til år, men kan inneholde mellomstore latinske, grunn og opprør, og offentlige og private følelser i middelalderen.

Du vil få muligheten til å utvikle ferdigheter som palaeografi og å utnytte historiske arkiver for å utforske Englands økonomiske, sosiale og religiøse historie. Enkelte moduler støttes av det vell av litterære manuskripter i Lincoln Cathedral, inkludert en av bare 50 fulle manuskripter av The Canterbury Tales, og The Thornton Romances, som inneholder de tidligste kjente regnskapene til King Arthurs død.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MA Music omfavner mangfoldet av musikk stipend, kombinere historiske, etnografiske, analytiske, kritiske og praksis-baserte tilnærminger. Gjennom lærte og praktiske modul ... [+]

Kurset

MA Music omfavner mangfoldet av musikk stipend, kombinere historiske, etnografiske, analytiske, kritiske og praksis-baserte tilnærminger. Gjennom lærte og praktiske moduler kan studentene utvikle metoder og ferdigheter som skal brukes til deres interesseområde, som kan omfatte etnomusikkologi, musikkologi, sammensetning og ytelse.

Denne MA er designet for å bane vei for profesjonelt arbeid i musikkindustrien eller videre forskning.

Forskningsområder, Prosjekter

Forskningsområder, prosjekter og emner kan omfatte:

OpptredensammensetningmusikkvitenskapetnomusikologiModerne musikkPopulær musikkMusikkteaterMusikkinstrumenterSamarbeidMusikkindustrien.Hvordan du studerer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Dette tverrfaglige masterprogrammet er bygd på University of Lincoln akademiske og forskningskompetanse innen emner i engelsk, historie og kunsthistorie. ... [+]

Kurset

MA nittende århundre studier er utformet for å gi en metodologisk informert studie av 1800-tallskilder, inkludert tekster, objekter og bilder. Du vil få muligheten til å benytte deg av de historiske ressursene som er tilgjengelige i Lincoln, inkludert litterære manuskripter og omfattende arkivmaterialer i Tennyson-arkivet på Tennyson Research Center.

Du vil få muligheten til å fremme kunnskapen din om denne historisk signifikante perioden gjennom tematiske moduler som kombinerer litteratur, historie, visuell og materiell kultur, museumsstudier, religiøse studier, vitenskapshistorie og bokhistorie.

I tillegg til å produsere essays og presentasjoner, får du muligheten til å utvikle bransjelevante ferdigheter gjennom prosjekter, som å tolke og dokumentere arkiver.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MA Politikk gir deg muligheten til å utvikle en avansert forståelse av politikk og politikk på tvers av nasjonale og internasjonale innstillinger. Du kan utforske kritisk ... [+]

Kurset

MA Politikk gir deg muligheten til å utvikle en avansert forståelse av politikk og politikk på tvers av nasjonale og internasjonale innstillinger. Du kan utforske kritiske problemer som driver den politiske prosessen og undersøker statens rolle i samfunnets styring. Du kan vurdere moderne utfordringer, for eksempel politikkformulering og implementering på områder som mot terrorisme, likestilling og helse. Sammen med veiledere og jevnaldrende har du mulighet til å engasjere seg i viktige diskusjoner om fremtiden for representativt demokrati i Storbritannia og globalt.

Programmet bygger på kompetanse innenfor skolen for sosiale og politiske fag, og du kan dra nytte av nær støtte fra spesialist akademikere. En nøkkelfunksjon er å tilby kjernemoduler som tar sikte på å gjøre deg kjent med avanserte forskningsferdigheter. MA i politikk er utviklet for å hjelpe deg til å bli en selvsikker forsker med muligheten til å utforske alle dimensjoner i politikkprosessen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MA Public Relations-programmet er utformet for å utforske PR-råds rolle i kommersielle og ideelle organisasjoner. Det legges vekt på teori og evne til å kritisk vurdere m ... [+]

Kurset

Dette programmet gjenkjenner de raske endringene som foregår i kommunikasjonsmiljøet, og gir deg muligheten til å utvikle ferdighetene til å jobbe på tvers av multimedia- og digitale plattformer. Undervisningen tar et internasjonalt fokus, i anerkjennelse at mange bedriftsorganer og PR-byråer opererer innenfor et globalt oppdrag.

Du vil få muligheten til å undersøke og kritisere utviklingen i PR-praksis med fokus på en etisk tilnærming til fortellinger i post-Leveson-perioden. Du har mulighet til å utvikle strategiske ledelsesevner som kreves for å være en fleksibel, reflekterende PR-utøver.

Det er mulighet til å bli med i vårt student-run PR-selskap, Cygnet PR.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Dette programmet er designet for å tilby tverrfaglige møter med noen av de nyeste utviklingene og banene i media og kulturteori. ... [+]

Kurset

Programmet søker å gi en grundig grunnlegging i filosofiske grunnlag for mekling og kulturell praksis og å undersøke viktige teoretiske debatter omforming dette utvidende og mangfoldige feltet.

Programmets sammenheng er oppnådd gjennom tette forbindelser mellom kjernemoduler og spesialiserte valgfrie moduler. Du vil få muligheten til å utforske ulike aspekter av økologiske forstyrrelser av media, noe som gjenspeiler forskningsgruppens interesser. Muligheter vil bli presentert for å analysere kulturprosesser og fenomener fra det 21. århundre i en global sammenheng og å engasjere seg i refleksiv, eksperimentell forskningspraksis.

Hvordan du studerer

Undervisning og læring på programmet vil bli gjennomført gjennom forelesninger, seminarer, presentasjoner, lesegrupper og personlige opplæringsprogrammer. Du vil få muligheten til å utvikle dine ferdigheter til å jobbe som enkeltperson og som medlem av en gruppe for å produsere solo- og gruppepresentasjoner, essays, prosjekter og en avhandling.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MA Theatre tilbyr kandidater i drama, litteratur, dans, kunst og andre relaterte studieområder, muligheter til å videreutvikle sin kunnskap og ferdigheter i teater og per ... [+]

Kurset

MA Theatre tilbyr kandidater i drama, litteratur, dans, kunst og andre relaterte studieområder, muligheter til å videreutvikle sin kunnskap og ferdigheter i teater og performance, med sikte på å forfølge karrierer i teatervirksomhet eller andre kreative næringer. Emnet kan også fungere som grunnlag for faglig forskning på MPhil eller PhD-nivå.

MA Teaterets vekt ligger i det store utvalget av nyere utviklinger innen drama, teater og opptreden og forskning. Programmet gjør full bruk av kompetansen til ansatte over Lincoln School of Fine and Performing Arts, som legemliggjør inngående kunnskap om moderne teaterarbeid.

Hvordan du studerer

MA Teater er undervist i hele akademisk år gjennom forelesninger, seminarer, gruppearrangementer og blandede læringsstrategier som benytter fasiliteter, inkludert utstillingsstudioene til Lincoln Performing Arts Center, BlackBoards online læringsmiljø og de nyeste digitale teknologiene som gjør at vi kan engasjere ulike elever gjennom en rekke av midler.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Teater for unge målgrupper er et masterprogram designet for nyutdannede og tidlig karriere artister som er interessert i å utvikle sin forestilling gjennom et faglig orie ... [+]

Kurset

Teater for unge målgrupper er et masterprogram designet for nyutdannede og tidlig karriere artister som er interessert i å utvikle sin forestilling gjennom et faglig orientert faglig rammeverk.

Dette programmet utvikler og utvider begrepene av studenter som produsent av kunnskap, med sterk vekt på å øke employability av sine kandidater gjennom live korte prosjekter med eksisterende partnere (for tiden skoler, Lincoln Performing Arts Center og teater for unge publikum utøvere).

Programmet tar sikte på å gi studentene et faglig vendt miljø for å utforske og forhøre deres opptreden innen en robust, metodologisk informert akademisk rammeverk.

Viktige funksjoner kan omfatte:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MA utdanning tilbyr å praktisere og aspirerende lærere muligheter til å lære, anvende og produsere kritisk kunnskap i det tverrfaglige feltet for utdanning, med sikte på ... [+]

Kurset

Programmet er designet rundt tre kjerne moduler og to valgfrie moduler. Kjernemodulene tar sikte på å støtte studentene i å identifisere sine spesifikke forskningsspørsmål gjennom en kritisk gjennomgang av litteraturen; utvikle den nødvendige kunnskap, forståelse og praktiske ferdigheter i egnede forskningsmetoder og produsere et overbevisende stykke avansert forskning. Valgfrie moduler gir deg muligheten til å utdype din eksisterende fagkunnskap og utvide din forståelse av studiet av utdanning.

MA i utdanning er et program for avansert studie for alle som ønsker å utdype sin kunnskap om utdanning generelt, og for de som ønsker å knytte sammenhenger mellom utdannelsespraksis, teori og forskning.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

University of Lincoln

Dette programmet tar sikte på å utruste elevene med avanserte ferdigheter, kunnskaper og kompetanse til å gjennomføre tekniske og produksjonsstyringsroller i den globalt ... [+]

Kurset

Dette programmet tar sikte på å utruste elevene med avanserte ferdigheter, kunnskaper og kompetanse til å gjennomføre tekniske og produksjonsstyringsroller i den globalt viktige agri-mat-sektoren.

Næringsmiddelbransjen er iboende knyttet til utfordringer rundt land og vannbruk, klimaendringer og helse og velvære.

Studentene vil ha mulighet til å studere områder som avansert avlinger, avansert matvareproduksjon, nytt produkt og prosessutvikling, mattrygghet

Studentene vil også ha tilgang til bransjespesifikk spesialitetsteknologi og nytt utstyr på både University of Lincoln mat- og landbrukscampus, Nasjonalt senter for matvareproduksjon i Holbeach og i Riseholme Park.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MSc i Analytisk Vitenskap er designet for å gi kandidater i vitenskap og relaterte fag en systematisk opplæring i anvendelsen av moderne analytiske metoder. Det tar sikte ... [+]

Kurset

MSc i Analytisk Vitenskap er designet for å gi kandidater i vitenskap og relaterte fag en systematisk opplæring i anvendelsen av moderne analytiske metoder. Det tar sikte på å gi de nødvendige praktiske, fortolkende analytiske ferdigheter for å anvende et bredt spekter av analytiske teknikker til viktige anvendelsesområder.

Kurset ser ut til å utvikle et solidt sett av praktiske ferdigheter som fører til spesialiserte applikasjoner og arbeidsplasser som analytisk forsker i; Farmasøytiske, rettsmedisinske, arkeologiske og miljømessige analytiske fag. Studentene kan dra nytte av spesialistforskningslaboratorier og instrumentering i et forskningsfokusert miljø. Studentene kan oppgradere med en rekke tverrfaglige praktiske ferdigheter, utviklet gjennom spesialistforelesninger, workshops, praktisk laboratorium og analytisk erfaring.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

En MSc ved forskning i anvendt matematikk gir studentene mulighet til å utføre forskning på matematikkområder med praktiske anvendelser i næringslivet. ... [+]

Kurset

En MSc ved forskning i anvendt matematikk gir studentene mulighet til å utføre forskning på matematikkområder med praktiske anvendelser i næringslivet.

Som forsker i matematikk og fysikkskolen har du mulighet til å jobbe med spesialister på feltet og kan ha mulighet til å utvikle nasjonale og internasjonale samarbeid.

Forskning på skolen følger to forskjellige tråder: beregningsfysikk / anvendt matematikk og ren matematikk. Forskning i anvendt matematikk er fokusert på utvikling av numeriske metoder og algoritmer for å løse ulike likninger funnet i materialvitenskap, spesielt innen nanomaterialer. Dette inkluderer avansert parallellisering og tilpasning av metodene for moderne superdatamaskiner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MSc Bioteknologi Programmet tar sikte på å gi studentene mulighet til å utvikle avansert nivå teoretisk kunnskap, forståelse, praktisk erfaring og trening, med særlig fok ... [+]

Kurset

MSc Bioteknologi Programmet tar sikte på å gi studentene mulighet til å utvikle avansert nivå teoretisk kunnskap, forståelse, praktisk erfaring og trening, med særlig fokus på moderne molekylære og systembiologi tilnærminger til nye bioteknologier.

Kurset er utformet for å gi en god forankring i kjernebioteknologi, og spesialistopplæring innen medisinsk, industriell, miljø- og fermenteringsbioteknologi med mulighet til å fullføre et forskningsprosjekt innenfor et av disse områdene.

Programmet søker også å gi opplæring og støtte til å utvikle en rekke viktige faglige ferdigheter, inkludert kommunikasjon, kritisk analyse og tenkning, prosjekt- og tidsstyring, vitenskapelig skriving, teamarbeid, etikk, informasjonsteknologi og karriereforvaltning.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Vår MSc i byggevitenskap og ledelse reagerer på de globale utfordringene som byggede miljøer står overfor: endringer i klima, teknologi, urbanisering, befolkningsdynamikk ... [+]

Kurset

Vårt program er utviklet for å videreutvikle studentenes kunnskap og forståelse av bygningsvitenskap og ledelse av byggeprosessen for å oppfylle sine faglige oppgaver i å skape, forbedre og opprettholde vårt bygde miljø. Det er designet for å gi studentene et program som tar et helhetlig perspektiv på byggeledelsesprosesser og de globale utfordringene som den moderne byggebransjen står overfor.

Dette programmet er egnet for nyutdannede fra bygg og andre relaterte fagområder, og ønsker å utvikle den tekniske kunnskaper og ledelsesevner som kreves for en rask karriere i byggebransjen. Det er også egnet til erfarne byggeprosjekter som strever etter ledende stillinger i Storbritannia og i utlandet. I tillegg kan kunnskaps- og ferdighetsstudenter utvikle på dette programmet åpne muligheter for å utvikle seg til MPhil / PhD forskningsstudier innen byggfag, byggteknologi og byggeledelse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
September 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

På Matematikk og Fysikkskole vil du ha mulighet til å fremme kunnskapen din om beregningsfysikk, samtidig som du utvikler dine forskningsferdigheter og jobber sammen med ... [+]

Kurset

På Matematikk og Fysikkskole vil du ha mulighet til å fremme kunnskapen din om beregningsfysikk, samtidig som du utvikler dine forskningsferdigheter og jobber sammen med spesialister.

Computational Physics er et grunnleggende studieområde som understøtter et stort utvalg av emner. I løpet av undersøkelsen får du muligheten til å jobbe med spesialister på feltet og kan ha mulighet til å utvikle sterke nasjonale og internasjonale samarbeid.

Forskning i Computational Physics dekker et bredt spekter, inkludert de forskjellige områdene av nanostrukturert myk materie, aktiv substans, materialvitenskap og molekylær biofysikk. Du drar nytte av dedikerte faglige veiledere, dybdeopplæringsprogrammer og spesialkomponenter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Dette programmet er utviklet for å utstyre deg med den avanserte kunnskapen og ferdighetene til å utvikle de innovative løsningene som kreves av dagens raskt voksende dat ... [+]

Kurset

Utviklingen innen kunstig intelligens, datasyn, robotikk, mobilteknologi og spillapplikasjoner har alle blitt en vanlig del av samfunnets samhandling med databehandlingsenheter.

Denne MSc Computer Science gir muligheten til å forbedre din eksisterende kunnskap om dataprogrammering og matematiske rammer gjennom laboratorier, forelesninger, debatter og uavhengig forskning.

Sammen med våre ansatte får du muligheten til å utvikle din kritiske forståelse og få praktisk erfaring innen innovative områder som datasyn og overvåking, robotteknologi og mobil databehandling for å utvikle innovative løsninger på dagens og fremtidige utfordringer.

akkrediteringer

Dette kurset er akkreditert av British Computer Society.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Dette programmet gir deg muligheten til å utvikle din kompetanse i et bestemt område av datavitenskap og å konsolidere dine ferdigheter i forberedelse til stillinger i fo ... [+]

Kurset

Dette programmet gir deg muligheten til å utvikle din kompetanse i et bestemt område av datavitenskap og å konsolidere dine ferdigheter i forberedelse til stillinger i forskningsutvikling eller teknologiledelse.

Den fleksible naturen til denne masteren gir deg muligheten til å foreta forskning på et område som er av interesse for deg eller relevant for din nåværende ansettelse. Eksempler på nylige prosjekter av studenter inkluderer hybridinformasjonssystemledelse, maskinvisningssystemutvikling for automatisk identifisering av matfeil og bruk av biobaserte neurale nettverk for å hindre kollisjoner mellom biler og fotgjengere. Eksempler på forskningsområder inkluderer robotteknologi og autonome systemer, datasyn og bilde- eller videoanalyse, medisinsk bildeanalyse, sosial databehandling, spill og seriøse spillprogrammer og datavitenskap.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MSc Engineering Management grad er designet for å bygge på en tidligere engineering bakgrunn og fokusere på å forbedre leder forståelse i engineering domenet. Dette kurse ... [+]

Kurset

Informert av industriens behov, gir denne graden studentene muligheten til å utvikle de sterke kommunikasjonsevner og evner som arbeidsgivere er ute etter, i tillegg til ledelse, forhandling og påvirkning, presentasjon og selvbevissthet.

Du vil få mulighet til å studere moduler, inkludert energi grunnleggende, økonomi, økonomi, energisystemer, entreprenørskap og risikostyring. Leveres av både Lincoln International Business School og School of Engineering, maksimerer programmet på spesialkunnskapen innen hver skole samtidig som begge områdene sikres en sammenhengende levering.

Undervisning inkluderer bruk av real-life case studies, med sikte på å gjøre det mulig for deg å forholde seg til teori for å praktisere over en rekke forretningssituasjoner. Du vil få mulighet til å delta i workshops ledet av bedriftseksperter, besøke bedrifter for å se dagens praksis (kostnadene omfattes av Engineering School) og engasjere seg i selskapsbaserte prosjekter. For å støtte disse aktivitetene har du tilgang til et sett karrierehendelser som er utformet for å hjelpe til med å bygge en CV, håndtere psykometriske tester og formulere effektive applikasjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Den internasjonalt fokuserte MSc i Events Management er designet for å forberede deg til en karriere i hendelsesbransjen. Til tross for økonomisk volatilitet og politisk ... [+]

Kurset

Den internasjonalt fokuserte MSc i Events Management er designet for å forberede deg til en karriere i hendelsesbransjen. Til tross for økonomisk volatilitet og politisk usikkerhet, er hendelsesindustrien fortsatt en betydelig bidragsyter til globale, nasjonale og regionale økonomier og arbeidsmarkeder.

Størrelsen og dynamikken til arbeidsstyrken og kulturelt varierte publikum betyr at det er et kontinuerlig krav til sofistikerte ledere og analytikere. Som en viktig del av service- og erfaringsøkonomiene, fortsetter hendelsesbransjen å kreve tilpasningsdyktige og dyktige fagfolk som ikke bare forstår prosessene for hendelsesplanlegging og -administrasjon, men også evne til å klare seg i de utfordrende miljøene der hendelsene blir arrangert.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MSc i Fashion Management tar sikte på å produsere kandidater som er i stand til å analysere forbruker og andre trender i samfunnet for å utvikle effektive innkjøp, detalj ... [+]

Kurset

MSc i Fashion Management tar sikte på å produsere kandidater som er i stand til å analysere forbruker og andre trender i samfunnet for å utvikle effektive innkjøp, detaljhandel og salgsfremmende strategier.

Programmet er egnet for kandidater som søker å forfølge en lederkarriere i moteindustrien. Eksempler på potensielle roller inkluderer butikkleder, merkevarerepresentant, motekjøper, trendprognoser og markedsføringsdirektør.

Søknader er velkomne fra et bredt spekter av grad disipliner, inkludert design, business, kunst og samfunnsvitenskap.

HøydepunkterProgrammet er undervist av et team av internasjonale akademikere. I tillegg drar kurset seg fra gjestens høyttalere, som er profesjonelle i mote og andre forretningsområder.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
September 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Ved hjelp av kritisk analyse, selvrefleksjon og problemløsende teknikker gir studentene muligheten til å lære å utvikle og implementere kreative og strategiske HRM-løsnin ... [+]

Kurset

Profesjonell akkreditering, bransjelink og forretningsfokus gjør dette programmet ideelt hvis du for tiden er involvert i menneskelige ressurser eller er interessert i å forfølge en karriere på dette området.

Med forskjellige akademiske og praktiserende perspektiver får du muligheten til å oppdage nye måter å forvalte mennesker på den moderne arbeidsplassen, og ta hensyn til utviklingen av mennesker og ansattes relasjoner og forstå de bredere forretningsmessige hensynene til toppledelsen. Du vil bli utfordret til å tenke kritisk på saker av organisatorisk ledelse og selvrefleksjon.

Dette programmet gir mulighet til å få en faglig anerkjent kvalifikasjon som vil bidra til å møte det økende kravet til HRM-utøvere å holde en Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) kvalifikasjon.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Dette programmet kombinerer en datakjerne med datasyn og datavitenskap og maskinlærings spesialiseringer for å tilby studentene den teoretiske og praktiske erfaringen som ... [+]

Kurset

Dette programmet kombinerer en datakjerne med datasyn og datavitenskap og maskinlærings spesialiseringer for å tilby studentene den teoretiske og praktiske erfaringen som trengs for å utvikle de innovative løsningene som kreves i en dynamisk og innovativ teknologisektor.

Modulene dekker emner, blant annet avansert kunstig intelligens, datasyn, grenser for maskinlæring og datasynsforskning, maskinlæring og nevracomputing.

Studentene har også mulighet til å gjennomføre et betydelig forskningsprosjekt som fokuserer på et område av spesiell personlig og faglig interesse, gjennom utvikling av en avhandling og materiell programvareimplementering.

Hvordan du studerer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Den MSc International Business Economics er designet for studenter som har en bakgrunn i business og management studier. Målet er å gi en mulighet til å utvide kunnskap o ... [+]

Kurset

Kombinasjonen av internasjonal virksomhet og anvendt økonomi på dette programmet er utformet for å gi en oversikt over den internasjonale forretningsverdenen og et solid grunnlag for en karriere i en rekke organisasjoner som opererer internasjonalt, eller som anvendt / bedriftsøkonom. Dette programmet er designet for de uten en sterk økonomi eller økonometri bakgrunn og er både kvantitativ og forskning orientert i naturen.

HøydepunkterDette programmet fokuserer på kvantitative metoder og internasjonal finans og internasjonal virksomhet.Programmet drives av akademikere med ekspertise innen internasjonal makroøkonomi og finans og internasjonal virksomhet.Du kan også bygge dine ferdigheter og kunnskaper videre med ekstrautdanningsprosjekter ved å fullføre Lincoln Award.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MSc International Tourism Management har til hensikt å utstyre kandidater med faglig forståelse og industri applikasjoner som kreves for å jobbe på seniornivå i denne vok ... [+]

Kurset

MSc International Tourism Management har til hensikt å utstyre kandidater med faglig forståelse og industri applikasjoner som kreves for å jobbe på seniornivå i denne voksende globale sektoren.

Programmet gir mulighet til å utvikle analytiske ferdigheter som er nødvendige for å evaluere bransjestrender, markedspåvirkning og tilhørende reiseadferd. Viktige temaer som entreprenørskap, bærekraft og globalisme er integrert i programmet. Studentene forventes å bli informert, tolkende, analytisk og kritisk, samt oppmerksom på verdien av å anskaffe og demonstrere overførbare personlige ferdigheter.

Personalet har faglig erfaring innen internasjonal turisme og gjestfrihet, inkludert planlegging, organisering og koordinering av arrangementer for bedriftskunder.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MSc International Business programmet i Lincoln er designet for å utstyre deg med de nødvendige kvaliteter og fagkunnskap som vil gjøre det mulig for deg å konkurrere eff ... [+]

Kurset

Programmet gir et høyt nivå av støtte til internasjonale studenter. Det er integrerte tilnærminger til støtte på engelsk, orientering til å studere i Storbritannia og til studiekompetanse, utvikling av initiativrike og ansettelsesmessige karrieremuligheter, og pastorale støtte. Nært engasjement med International Office, engelskspråkssenter, studenttjenester, karriere, bibliotek og andre sentrale tjenester er et viktig element i denne støtten.

Business kandidater kan bruke dette programmet til å undersøke fagområdet mer i dybden, mens andre kan kombinere sin eksisterende kunnskap og ferdigheter med internasjonal forretningsteori.

Du kan starte dette programmet i september eller februar. Ta kontakt med skolen for ytterligere detaljer lbs@lincoln.ac.ukHøydepunkterFlere muligheter til å engasjere seg i en internasjonal virksomhet gjennom gjesteforelesninger og live case studies.Nettverksarrangementer går gjennom hele året.En sentral del av kurset er Leadership-boligen, hvor studenter kan jobbe sammen om en oppgave å utvikle sine lederskap.Studentene vil også beholde en kontinuerlig profesjonell utviklingslogg (CPDL) designet for å forbedre graduate employability across borders.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
Februar 2020
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MSc International Banking and Investment at Lincoln er designet for de som ønsker å følge en karriere i investeringsbanken. Etterspørselen etter de som har relevant kunns ... [+]

Kurset

MSc International Banking and Investment at Lincoln er designet for de som ønsker å følge en karriere i investeringsbanken. Etterspørselen etter de som har relevant kunnskap innen bedriftsfinansiering, investeringer, næringsliv og investeringsbanker er høy i Storbritannia, Europa og de fremvoksende markedsøkonomiene i Asia.

MSc International Investment Banking er utformet for å kaste lys over hvordan økonomien fungerer, hvordan beslutninger fattes, og hvordan finansielle systemer og kapitalmarkeder opererer.

Høydepunkter

Programmet er utformet for å kaste lys over hvordan økonomien fungerer, hvordan beslutninger fattes, og hvordan finansielle systemer og kapitalmarkeder opererer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
September 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Denne mastergraden følger en bevisbasert tilnærming, som tar sikte på å utvikle dine teoretiske og praktiske ferdigheter for å håndtere problemadferd i kompanjonsdyr. Det ... [+]

Kurset

University of Lincoln MSc Clinical Animal Behavior-program ledes av et team av eksperter og er akkreditert av Association for Study of Animal Behavior.

Denne mastergraden følger en bevisbasert tilnærming, som tar sikte på å utvikle dine teoretiske og praktiske ferdigheter for å håndtere problemadferd i kompanjonsdyr. Det ledes av et team av eksperter, blant annet Europas første veterinærpraksis professor, europeisk og Royal College of Veterinary Surgeon spesialist Daniel Mills.

Undervisningen er informert av forskning og praksis, og du har mulighet til å få erfaring med konkrete saker gjennom tilgang til Livskvalitetshøgskolenes veterinærklinikk. Læreplanen er nært tilpasset den undersøkelsen som ble gjennomført i skolens dyktige kognitions- og velferdsgruppe. Du vil bli oppfordret til å utvikle forskningsferdigheter og kan ha mulighet til å jobbe sammen med akademikere på høyprofilerte prosjekter, hvorav mange finansieres av forskningsråd, veldedige organisasjoner og kommersielle organer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
13 - 33 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MSc Crisis and Disaster Management samler områdene krisehåndtering, risikostyring og katastrofehåndtering med sikte på å gi studentene mulighet til å utvikle en forståels ... [+]

Kurset

MSc Crisis and Disaster Management samler områdene krisehåndtering, risikostyring og katastrofehåndtering med sikte på å gi studentene mulighet til å utvikle en forståelse av dagens tilnærminger til krise og katastrofe og virkningen av slike hendelser på bedrifter, lokalsamfunn og nasjoner. Programmet omhandler spesielt problemene med avbrudd til næringslivet og behovet for beredskaps-, respons- og gjenopprettingsstrategier for å minimere både økonomiske og menneskelige tap som følge av kriser og katastrofer av både naturlig og menneskelig opprinnelse.

Det er en økende global etterspørsel etter bedrifter, lokalsamfunn og nasjoner for å øke motstanden mot potensielle kriser og katastrofer, særlig ved å bruke prinsippene for krise og katastrofehåndtering, katastrofeberedskap, respons- og gjenopprettingsplanlegging.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
September 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

University of Lincoln MSc Management Program er utviklet for å forberede studentene på en karriere innen forretning og ledelse. Studentene kan studere emner fra regnskap ... [+]

Kurset

Moduler i ledelse, personlig innflytelse og forhandlinger tar sikte på å utvikle studentenes forståelse av utviklende lederpraksis i moderne organisasjoner, samtidig som man prioriterer behovene til arbeidsgivere som søker kandidater med sterk kommunikasjonsferdighet og en "do-do" -stilling.

I tillegg til å fullføre en kombinasjon av kjerne og valgfrie moduler, forventes studentene å gjennomføre en grundig selvstendig studie.

Nyutdannede fra alle disipliner, uten tidligere erfaring i forretnings-og ledelsesstudier, er velkommen til å søke om programmet. For de som allerede har studert en relatert disiplin, tilbyr dette kurset muligheten til å utvikle din kunnskap til et avansert nivå.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
September 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MSc Management og International Relations grad i Lincoln er designet for studenter interessert i å forfølge en karriere i internasjonale organisasjoner. ... [+]

Kurset

Dette programmet kombinerer teorien om internasjonale relasjoner og utviklingsstudier med kjernestyring og organisatoriske ferdigheter, med sikte på å utdanne studenter til å bli effektive medlemmer av private, offentlige og ideelle organisasjoner. Eksempler på potensielle arbeidsgivere er ikke-statlige organisasjoner, frivillige organisasjoner, sivil tjeneste, veldedige organisasjoner og bedrifter.

Du vil få muligheten til å utvikle teamarbeid ferdigheter ved å delta i en simulering øvelse, klatring Mount Everest. Du vil også ha mulighet til å delta i et interaktivt og intuitivt spill i sanntid, som en del av en valgfri studietur til Escape Rooms i Manchester. Kostnader som dekkes av skolen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
September 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Arbeidsgivere ser i økende grad å rekruttere kandidater som kan demonstrere at de har høyt nivå ferdigheter og evner til å lykkes i global logistikkledelse. MSc Logistikk ... [+]

Kurset

MSc Logistics og Global Operations grad gir studentene mulighet til å utforske praksis i sammenheng med relevant moderne teori og forskning innen Logistikk Management fra et internasjonalt perspektiv.

Programmet søker å utvikle den strategiske visjonen til studentene som fokuserer på utvikling av kreativ tenkning og proaktiv ledelse. Programmet anerkjenner at alle organisasjoner, lokalt og globalt, forandrer seg og søker å sikre at ledere utvikler den nødvendige kunnskapen og kompetansen til å takle dette. Studieprogrammet tillater kontekst og situasjonsspesifikk læring.

Forelesninger, seminarer, casestudier og gjestens høyttalere tar sikte på å gi studentene en rik og grundig forståelse av emnet. Det forventes at kandidater vil være klare til å starte en karriere innen ledelse eller konsulentvirksomhet i områder knyttet til logistikk og operasjoner på lokale og globale skalaer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MSc Markedsføring grad gir en mulighet for håper og erfarne markedsførere å fremme sin kompetanse og spesialist kunnskap for å gi et stort bidrag til en organisasjonens y ... [+]

Kurset

Markedsføring er en sentral ledelsesoppgave som er avgjørende for suksessen til morgendagens forretningsfolk. På Lincoln vil du bli undervist av erfarne utøvere og akademikere, noe som gir deg muligheten til å utvikle en grundig kunnskap om markedsføringsteori og muligheten til å utvikle planlegging, strategisk tenkning og ledelsesmessige ferdigheter som er nødvendige for å utvikle din karriere.

Som en del av Lincoln International Business School, vil du få muligheten til å delta på en imponerende serie forelesninger fra industriforvaltere og forretningsfolk. Våre sterke bransjelinker informerer læreplanen på dette programmet, og du oppfordres til å etablere og bygge ditt eget kontaktnettverk.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
Februar 2020
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MSc Markedsføring med luksusmerkers grad i Lincoln gir studentene mulighet til å spesialisere seg på luksusvarer og merkevarestyring. Dette programmet tar sikte på å utvi ... [+]

Kurset

MSc Markedsføring med luksusmerkers grad i Lincoln gir studentene mulighet til å spesialisere seg på luksusvarer og merkevarestyring. Dette programmet tar sikte på å utvikle en grundig kunnskap om markedsføringsteori og planlegging, strategisk tenkning og ledelsesmessige ferdigheter som er nødvendige for å sikre en karriere innen luksusvarer og opplevelsessektorer.

Programmet er undervist av et team av internasjonale akademikere. I tillegg vil kurset ha nytte av gjestens høyttalere, som er fagfolk i kjente og innovative organisasjoner.

Studentene kan få tilgang til en rekke eksklusive karrierehendelser som hjelper til med å bygge en CV, håndtere psykometriske tester, og formulere effektive applikasjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Dette programmet tar sikte på å gi muligheter for kandidater fra vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikkdisiplin for å få ferdigheter, kunnskaper og evner som kre ... [+]

Kurset

University of Lincoln mastergrad i maskinteknikk har blitt utviklet rundt viktige tråder av energikonvertering, systemdesign ved hjelp av datastyrt engineering, systemkontroll og bærekraft.

Studien er basert på etterforskning og handlingslæring, hvor studentene blir introdusert til et emne, og har muligheten til å utvikle sin forståelse gjennom problembaserte scenarier. Moduler undervises i uker lange blokker, slik at deltidsstudenter kan delta i heltidsansatt.

Du kan være en del av et blomstrende nav for forskning og utvikling innen Engineering School, hvor du vil få muligheten til å jobbe sammen med akademikere på prosjekter i samarbeid med industrien.

... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MSc Project Management grad i Lincoln gir en mulighet til å engasjere seg med grunnleggende teorier og beste praksis på en systematisk, kritisk og samtidig kreativ måte. ... [+]

Kurset

Prosjekter er allestedsnærværende i dag, formaliserer måten selskapene organiserer og implementerer de konstante forbedringene som kreves for å kunne operere på konkurransedyktige markeder og vanligvis involverer høy risiko og usikkerhet. Den historiske arven av prosjektledelsen er tydelig overalt i verden. Alt som ble bygget, begynner med de egyptiske pyramidene gjennom middelalderlige katedraler til skyskrapere og andre fremtredende eksempler på moderne infrastruktur, var på et tidspunkt et prosjekt.

Uansett ditt nåværende nivå av prosjektledelse kunnskap eller erfaring, vil du ha muligheten til å få mer selvtillit til å bedre planlegge komplekse prosjekter, lede og inspirere teamet ditt, administrere vanskelige interessenter og takle de mest ubehagelige eller uventede risikoene. Du vil også ha mulighet til å utvikle praktiske ferdigheter knyttet til design, planlegging og gjennomføring av prosjekter, i tillegg til konfliktløsning og effektiv multifunksjonell prosjektintegrasjon.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Dette programmet er utformet for å forberede studentene på en karriere som krever en solid forståelse av forskningsmetoder i spesifikke områder av psykologi. ... [+]

Kurset

Dette programmet er utformet for å forberede studentene på en karriere som krever en solid forståelse av forskningsmetoder i spesifikke områder av psykologi.

For å støtte dette målet har studentene mulighet til å utvikle et fast vitenskapelig grunnlag i psykologiske forskningsmetoder, ikke bare med sikte på å gjøre det mulig å forstå toppmoderne, men også med det formål å gjøre det mulig å utvikle opprinnelig forskning ideer, utarbeide slike ideer, bruk strenge metodologiske standarder og formidle resultater og konklusjoner på høyest mulig nivå.

Det som skiller dette programmet er fokus på å lære om anvendte forskningsmetoder og teknikker i ulike områder av psykologisk forskning, og muligheten for studenter å sette sammen sitt eget studieprogram ved å velge mellom flere modulalternativer. Studentene blir bedt om å skrive opp sitt oppgaveprosjekt som et papir (6.000-8.000 ord) som i prinsippet kan sendes til en peer-reviewed journal på et senere tidspunkt.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Som Corporate Governance er nå en integrert del av det daglige næringslivet, er MSc Governance programmet designet for å være relevant og attraktivt for et bredt utvalg a ... [+]

Kurset

Den globale finanskrisen, bedriftsskandaler og sammenbrudd, og offentlig bekymring over den tilsynelatende mangelen på effektive styre har alle bidratt til en eksplosjon av interesse for god regjering. Programmet er strukturert med fokus på praktisk anvendelse i næringslivet og har til formål å gi studentene sterk faglig kunnskap og den nyeste tenkningen i verden av styring, bærekraftsrapportering, forretningsetikk, organisasjons- og styringseffektivitet, økonomi, lov og strategisk tenker.

Med bedrifter som står overfor flere farer og større potensielle virkninger av deres aktiviteter på samfunnet, er bærekraftsproblemene kritiske enn noensinne. Bærekraft handler ikke lenger om risiko og overholdelse, men også om innovasjon, mulighet og hvordan man oppnår fortreffelighet både i bærekraft og økonomisk ytelse. Programmet tar sikte på å utvikle en god forståelse av prosessene og overvåking som driver de høyeste standardene for ledelse, ansvarlighet, bærekraftsrapportering og etisk oppførsel i virksomheten.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Dette kurset gir mulighet til å utvikle analytiske ferdigheter som kan verdsettes høyt av arbeidsgivere i offentlig og privat sektor. Nyutdannede har gått på karriere som ... [+]

Kurset

MSc Regnskap ved University of Lincoln er en konvertering Master for de med en ikke-regnskapsbakgrunn som ønsker å bevege seg mot en regnskapsrelatert karrierevei.

I dagens globaliserte økonomi er standardisert finansiell rapportering av største betydning. Dette programmet er utformet for å gi studentene mulighet til å utvikle ferdigheter som kreves for å komme videre til seniorstillinger i regnskap.

Faglig rigorøs gir studentene muligheten til både å utforske regnskapsmessig praksis i sammenheng med moderne teori og forskning og gjøre gode økonomiske vurderinger og anbefalinger.

Kursinnhold blir gjennomgått jevnlig i tråd med bransjepraksis, slik at studentene får mulighet til å utvikle en grundig forståelse av International Financial Reporting Standards som nå brukes av fagfolk over hele verden.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MSc Regnskap og økonomi grad tar sikte på å utvikle og forbedre karrieremuligheter for de som jobber eller ønsker å jobbe, i økonomi eller regnskap. Programmet tar liten ... [+]

Kurset

MSc Regnskap og økonomi grad tar sikte på å utvikle og forbedre karrieremuligheter for de som jobber eller ønsker å jobbe, i økonomi eller regnskap. Programmet tar liten eller ingen forretningskunnskap på lavere nivå og er derfor egnet for kandidater fra en rekke fagområder som ønsker å bryte inn i dette høyt kvalifiserte yrke.

Studentene forventes å utvikle sin forståelse av både sentrale prinsipper og de praktiske ferdigheter som kreves for å forberede og analysere regnskap og relatert finansiell informasjon. Studentene vil også ha mulighet til å utvikle sin forståelse av beslutningstaking for økonomisk styring og metodene som brukes til å skaffe finansiering til selskaper.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Dette vitenskapelig strenge masterprogrammet er utviklet for å gi omfattende opplæring i de nyeste teknikkene som er ansatt i rettsmedisinske laboratorier rundt om i verd ... [+]

Kurset

I Lincoln vil du bli undervist av erfarne akademikere og utøvere med spesialistkompetanse innen analytisk og organisk kjemi, apotek, entomologi, antropologi og molekylærbiologi. Du vil bli oppfordret til å engasjere seg i tverrfaglig forskningskultur ved University of Lincoln og å jobbe sammen med akademikere som forsøker å fremme rettsmedisinske vitenskapsteknikker.

Undervisningen inkorporerer rettsmedisinske prinsipper, som opererer innenfor rammen av juridiske hensyn, rolle ekspertvittnet og presentasjon av bevis. Du vil få muligheten til å lære om prosessene som er involvert i å gi upartisk bevis i kriminelle undersøkelser, fra kriminalitet scener til laboratoriet og til slutt til rettssalen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Denne MSc fokuserer på saksformulering og de anvendte aspektene ved rettsmedisinsk psykologi. Det legges vekt på å jobbe med ulike grupper, inkludert barn / ungdom, volde ... [+]

Kurset

Programmet har tydelig vekt på praksisbaserte temaer innen rettsmedisinsk psykologi. Du vil få mulighet til å utvikle kunnskapen om politiets etterforskningsprosesser og overveielser for domstole og dømmekraft, mens du har muligheten til å få kunnskap og ferdigheter som er gunstige for å jobbe med ulike klientgrupper, vurderer deres vurdering, risikonivå og behandling.

Vår rettsmedisinske psykologi-team bygger på kompetansen til en rekke praktikere som arbeider i anvendt rettsmedisinsk psykologi innstillinger for å gi spesialisert innspill til programmet.

Du vil få mulighet til å gjennomføre et forskningsprosjekt sammen med akademikere som er aktive forskere på sine fagområder. Kompetanseområder blant ansatte omfatter forståelse av bedrag og intervjuevansker, seksuell lyst og seksuell fornærmelse, samt seksuelt utnyttelsesmateriale på nettet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MSc Robotics and Autonomous Systems er designet for å utstyre studenter med avansert kunnskap og ferdigheter for å utvikle de innovative løsningene som kreves av den rask ... [+]

Kurset

MSc Robotics and Autonomous Systems er designet for å utstyre studenter med avansert kunnskap og ferdigheter for å utvikle de innovative løsningene som kreves av den raskt voksende globale industrien innen roboter og autonome systemer (RAS).

Programmet tar sikte på å gi mulighet til å forbedre og anvende studenters eksisterende kunnskap om dataprogrammering og matematiske rammer gjennom laboratorier, forelesninger, debatter og selvstendig forskning.

Kurset tar for seg kjennskap til programmeringskonsepter og støttende matematiske rammebetingelser, samtidig som de presenterer avanserte konsepter som er spesielt relatert til databehandlingsdomenet.

Hvordan du studerer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Programmet tar sikte på å utvikle reflekterende og kompetent sosialarbeidspraksis som kan praktisere seg trygt, effektivt og trygt i komplekse miljøer. ... [+]

Kurset

Programmet tar sikte på å utvikle reflekterende og kompetent sosialarbeidspraksis som kan praktisere seg trygt, effektivt og trygt i komplekse miljøer. Helse- og omsorgskollegiet har blitt godkjent av Helse- og omsorgsfagets råd (HCPC) for å levere MSc sosialt arbeid som en profesjonspremie i sosial omsorg.

Studentene vil ha mulighet til å gjennomføre to veilede og vurdert praksisplasseringer i sosialt arbeid eller sosialhjelpsinnstillinger i løpet av studiet. Disse stedene er utformet for å gi studentene mulighet til å utvikle sin faglige kunnskap, teorier, verdier og praktiske ferdigheter. Se fanen Egenskaper for mer informasjon om de potensielle kostnadene knyttet til å fullføre disse plasseringene.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MSc Games Development og Design er utviklet for å bygge videre på elevernes eksisterende programmeringsferdigheter for å gi kunnskap og ferdigheter til å utvikle moderne ... [+]

Kurset

MSc Games Development og Design er utviklet for å bygge videre på elevernes eksisterende programmeringsferdigheter for å gi kunnskap og ferdigheter til å utvikle moderne videospill, ved hjelp av en rekke avanserte verktøy og plattformer, som for eksempel virtuell virkelighet.

Industriens kontekst er et viktig aspekt ved dette programmet, og studentene studerer også temaer for spilldesign som gjelder for industriarbeid og selvstendig spillopprettelse, samt forskningsmetoder som passer for videre forskerstudier. Dette støttes av bransjens erfaring fra våre ansatte, hvorav mange har enten vært ansatt i spillbransjen, eller har nåværende aktive forbindelser med industrien.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MSc Sport Science er designet for kandidater fra sport-relaterte grader og profesjonelle utøvere som ønsker å beholde sin vitenskapelige kunnskaper og ferdigheter oppdate ... [+]

Kurset

Med vekt på anvendt teori, praktisk arbeid og samfunnsengasjement, har dette programmet som mål å gi studentene en tverrfaglig forståelse av idrettsvitenskap med mulighet til å spesialisere seg på et bestemt område.

MSc Sport Science er designet for kandidater fra sport-relaterte grader og profesjonelle utøvere som ønsker å beholde sin vitenskapelige kunnskaper og ferdigheter oppdatert.

Du vil bli oppfordret til å søke på de områdene som passer best for dine interesser og karriereplaner. Akademikere med spesialkunnskap vil mentorere og støtte deg gjennom ditt valgte forskningsprosjekt.

Du kan velge å fokusere ditt selvstendig arbeid innenfor en av tre navngitte Pathways - Biomekanikk, Fysiologi eller Psykologi - eller studere MSc Sport Science uten en bestemt Pathway , for å gjenspeile den tverrfaglige karakteren av studiene.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Turisme er en globalt viktig industri som tilbyr et bredt spekter av karrieremuligheter. MSc Turisme og markedsføring grad på Lincoln kan tilby en rute til en rekke Pathw ... [+]

Kurset

Turisme er en globalt viktig industri som tilbyr et bredt spekter av karrieremuligheter. MSc Turisme og markedsføring grad på Lincoln kan tilby en rute til en rekke Pathways avhengig av karriere ambisjoner gjennom sitt utvalg av moduler.

Programmet er utviklet for å utvikle forståelse for markedsføring i sammenheng med turisme. Studentene vil ha mulighet til å studere en rekke moduler innen turisme og markedsføring med sikte på å utvikle en forståelse av turister som forbrukere og hvordan destinasjoner kan bli merket og markedsført. Studentene vil også ha mulighet til å utvikle kritiske tenkning og organisatoriske ferdigheter, som har til formål å støtte dem til å bli en effektiv profesjonell.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MSc utviklingspsykologi fokuserer på sosial, emosjonell og kognitiv utvikling av barn og er designet for kandidater og praktiserende psykologer som ønsker å skaffe seg en ... [+]

Kurset

Psykologisk skole har et voksende rykte som et kompetansesenter innen utviklingspsykologi, med forskningsinteresser i kognitiv utvikling, språkoppkjøp, autisme, motorutvikling, menneskelig-dyrs interaksjon, barnesikkerhet og skadeforebygging, kulturelle utviklingsmiljøer. Forskning på skolen er å finne umiddelbare virkelige applikasjoner. For eksempel har studier i feilfortolkning av hunde ansiktsuttrykk ført til et forebyggingsverktøy for å redusere forekomster av barn som blir bitt av hunder.

Du kan få tilgang til spesialisten Lincoln Babylab, som er utstyrt med fasiliteter for fortrinnsrettet leting, lytting og øye-sporing, samt et motorlaboratorium og forskningsfasiliteter for å undersøke komparativ kognitiv utvikling.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
September 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Vår MSc Finance grad er designet for å gi et rammeverk for å konsolidere og forbedre studenters økonomi og økonomi ferdigheter. Studentene har mulighet til å lære av erfa ... [+]

Kurset

Vår MSc Finance grad er designet for å gi et rammeverk for å konsolidere og forbedre studenters økonomi og økonomi ferdigheter. Studentene har mulighet til å lære av erfarne finansspesialister og muligheten til å utvikle avansert kunnskap som forberedelse til praksis eller videre yrkesopplæring.

Deregulering, globalisering og effekten av den globale økonomiske krisen på internasjonale aksjemarkeder har ført til økende interesse for emnet finans. Fagfolk i dagens marked må være flink til å styre investeringer av både økonomisk og økonomisk natur og bruke lyd og informert dømmekraft for å kunne ta avgjørende beslutninger.

Lincolns MSc Finance gir studentene mulighet til å utforske praksis i sammenheng med relevant moderne teori og forskning. Studentene kan gå utover de grunnleggende teoriene for å studere avanserte teknikker, med fokus på kvantitative metoder og utvikling av kritisk tenkning ferdigheter. Programmet er både kvantitativt og forskningsorientert i naturen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

Master

University of Lincoln

Dette yrkesprogrammet tar sikte på å gi utdanning av høy kvalitet til ambisiøse arkitekter. Programmet er foreskrevet av Architects Registration Board og godkjent av Roya ... [+]

Kurset

Dette yrkesprogrammet tar sikte på å gi utdanning av høy kvalitet til ambisiøse arkitekter. Programmet er foreskrevet av Architects Registration Board og godkjent av Royal Institute of British Architects.

Dette kurset oppfordrer kritisk refleksjon over personlige mål, prestasjoner og designfilosofi innenfor rammen av strukturert teoretisk debatt og individuell forskning. Det gir friheten til å skreddersy din læring innenfor et rammeverk som tilfredsstiller kravene fra Royal Institute of British Architects og Architects Registration Board del 2.

Det legges vekt på å utvikle faglige ferdigheter gjennom individuell studie, gruppearbeid og studioaktiviteter. Du vil få muligheten til å fokusere på arkitekturaspekter som interesserer deg mest, og de som samsvarer med dine karriereoppdrag.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
September 2019
Heltid studier
Deltid
2 - 5 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

MRes Performing Arts (Drama, Dans, Musikk) tar sikte på å gi en anerkjent forskningspris til forberedelse til doktorgradsstudier i tilknyttede områder. Det er designet fo ... [+]

Kurset

MRes Performing Arts (Drama, Dans, Musikk) tar sikte på å gi en anerkjent forskningspris til forberedelse til doktorgradsstudier i tilknyttede områder. Det er designet for studenter som ønsker å utvikle et grunnlag for doktorgradsstudier.

Dette kurset gir en ideell start på din forskningsreise i scenekunst. Det tar sikte på å gi de kritiske og metodologiske verktøyene som er nødvendige for vitenskapelig forskning, samtidig som det blir mulig å fokusere på studiet i din valgte utøvende kunstdisiplin og engasjement med ulike perspektiver på ytelse.

Studenter på dette masterprogrammet kan dra nytte av ressursene til Lincoln Performing Arts Center, studioer, galleri og et levende kunstnerisk samfunn.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Lincoln

Dette yrkesprogrammet gir fleksibilitet til å skreddersy din læring innenfor et rammeverk som tilfredsstiller kravene fra Royal Institute of British Architects (RIBA) og ... [+]

Kurset

Dette yrkesprogrammet gir fleksibilitet til å skreddersy din læring innenfor et rammeverk som tilfredsstiller kravene fra Royal Institute of British Architects (RIBA) og Architects Registration Board (ARB).

Dette kurset oppfordrer kritisk refleksjon over personlige mål, prestasjoner og designfilosofi innenfor rammen av strukturert teoretisk debatt og individuell forskning. Det legges vekt på å utvikle faglige ferdigheter gjennom individuell studie, gruppearbeid og studioaktiviteter.

Studentene kan benytte laboratorier og workshops til å benytte tradisjonelle modelleringsteknikker, samt digital fabrikasjonsteknologi. Etter vellykket gjennomføring av programmet, kan du velge å utvikle seg til Postgraduate Diploma in Professional Practice and Management in Architecture (ARB / RIBA del 3) som en Pathway til å bli registrert arkitekt.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston
August 2019
Heltid studier
Deltid
2 - 5 år
Campus
Les mer på norsk

Change your World at the University of Lincoln

Address
University of Lincoln Brayford Pool
LN6 7TS Boston, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland