University of Liverpool Online Programmes

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Introduksjon

Velkommen til University of Liverpool Online Programmes .

Våre forskerutdanningsprogrammer gir en rimelig og praktisk rute for å fremme din læring og fremgang i karrieren din. Du vil motta en høyt ansett kvalifisering fra et prestisjefylt britisk universitet og et medlem av Russell Group, en gruppe på 24 forskningsledede britiske universiteter som forplikter seg til å opprettholde høyest mulige standarder for forskning og utdanning.

Portrait of a concentrated mature business woman working on a laptop while sitting at the table at home

Hvorfor studere med University of Liverpool Online Programmes

Alle programmene våre er spesielt designet for online læring. Undervisning og vurderinger leveres fleksibelt gjennom vår moderne læringsplattform, og gir deg tilgang til alle ressursene og støtten som kreves for å fullføre studiene dine på nettet. Etter vellykket gjennomføring av programmet vil du bli invitert til å oppgradere ved University of Liverpools vakre campus i det nordvestlige England.

Om oss

University of Liverpool har tilbudt online-programmer siden 2000, noe som gjør oss til en av Europas ledende leverandører av helt online forskerutdanninger. Med fokus på karriereutvikling og globalt samarbeid, er våre programmer designet for ambisiøse fagpersoner med flere års erfaring på jobben, som ønsker å oppnå en prestisjefylt kvalifikasjon uten å gå på akkord med sine eksisterende forpliktelser.

Close up top view of african American young man typing texting on modern laptop keyboard, biracial male employee sit at desk working on computer, consult client or studying online, technology concept

Steder

Liverpool

Address
Liverpool, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss