University of St Andrews

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Gjør Skottlands første universitet til ditt første valg

134039_ScreenShot2020-04-07at7.01.08PM.png

Som en 600 år gammel institusjon er det ingen overraskelse at University of St Andrews er kjent over hele verden som verdensledende innen utdanning. Vi er Skottlands beste universitet rangert etter Complete University Guide 2021, og 2. sammenlagt i Storbritannia (Guardian guide Good University 2021).

I seks århundrer har noen av verdens lyseste og mest lovende studenter kommet til St. Andrews for å studere, og finner avgjørende tankerom til å stille spørsmål ved hva de læres. Våre kandidater fortsetter med å forme verden, fra ambassadører, nyskapende forskere og oppfinnere, til markedsledende administrerende direktører og eksperter - og til og med en underskriver av den amerikanske uavhengighetserklæringen - St. Andrews vil hjelpe deg med å realisere potensialet ditt, uansett hvor i verden du går.

Gi oss beskjed hva du er interessert i - Registrer deg for å finne ut mer

Postgraduate erfaring på St. Andrews

University of St Andrews har blitt kåret til den beste studentopplevelsen i Storbritannia konsekvent i 11 av de siste 14 årene av studenter i National Student Survey. Når du kommer til å studere hos oss, er du garantert en unik og minneverdig opplevelse som du ikke finner noen andre steder.

St. Andrews er et lite universitet, og vår størrelse gir studentene muligheten til å samhandle mer med ansatte, bygge nære og varige forhold til venner og utmerke seg på studiene. Byen St. Andrews og universitetet vårt har utviklet seg sammen, noe som gir oss et unikt forhold og perspektiv. Når du blir med oss blir du medlem av samfunnet, og hele St. Andrews blir din campus. Med våre forelesningsteatre og klasserom lokalisert rundt i byen får du snart en følelse av tilhørighet og sikkerhet som det er vanskelig å finne andre steder.

Som stipendiat har du tilgang til vårt eksklusive samfunnsstudier og høyskole . Disse organiserer regelmessige nettverksarrangementer og muligheter, så vel som gjesteforelesninger, workshops og sosiale aktiviteter, som hjelper deg med å møte likesinnede jevnaldrende og lage forbindelser som vil hjelpe deg gjennom din tid med oss og utover.

Hvorfor St Andrews

St. Andrews er et unikt sted å studere og bo. Plassert på østkysten av Skottland, kan elevene finne seg i å krysse golfbaner på vei til klasse eller jogge langs stranden etter middagen. Ikke bare har universitetet et rykte i verdensklasse, men det tilbyr også et mangfoldig utvalg av sosiale aktiviteter, inkludert over 150 studentforeninger og 50 idrettsklubber. Når du går gjennom byen, puster du skotsk historie omgitt av historiske bygninger, landemerker og våre studenttradisjoner. Vår rike historie, moderne moderne fasiliteter og vakre beliggenhet gjør studiet ved St. Andrews til en uforglemmelig og givende opplevelse.

Karrieremuligheter

Våre kandidater er svært ettertraktet av arbeidsgivere over hele kloden på grunn av ferdighetene og evnene av høy kvalitet de lærer. Studentene har tilgang til den nyeste kunnskapen og teknikken på sitt felt, avanserte fasiliteter og støttetjenester som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å nå ditt fulle faglige potensial.

Våre programmer er utfordrende, høyt anerkjente og vil gi deg en prestisjetung kvalifisering som er anerkjent over hele verden. Enten du leter etter et omfattende undervist kurs , eller en dypt forskningsbasert grad , vil University of St Andrews hjelpe katapult deg mot å nå dine mål

Gi oss beskjed hva du er interessert i - Registrer deg for å finne ut mer

Steder

St. Andrews

Address
St Katharine's West
The Scores

KY16 9AJ St. Andrews, Skottland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

MSc