University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Fakultet for humaniora og samfunnsvitenskap. Fakultet for humaniora og samfunnsvitenskap har et utmerket rykte over et bredt spekter av fagområder.

Vi ønsker å generere nye ideer, kunnskap og ferdigheter til å øke vår forståelse av verden og forsøker å gi et betydelig bidrag til økonomien, samfunnet og kulturen i Skottland og utover. Med en av Skottlands beste loven skoler, og som landets største leverandør til lærerutdanningen, vi har også betydelig kompetanse i å utvikle yrkesutøvelse er nødvendig for å utruste moderne samfunn på alle nivåer.

Vår forskning og kunnskap utveksling aktiviteter har en innvirkning på sosial, offentlig og næringspolitikk, helse, og i pedagogisk og rettspraksis. Vi reflektere over historie og litteratur som hjelper oss til å forstå den kulturelle verden; vi utforske språket fra psykologiske, terapeutiske, pedagogiske og litterære perspektiver; og vi produserer kreative utganger som selv er en form for forskning som fører til kunnskapsutveksling.

Mange av våre forskningssentre og kurs har et internasjonalt perspektiv og vår Graduate School gir en innbydende og støttende miljø for internasjonale studenter å integrere i universitetet og utforske byen og resten av Skottland. Våre innovative praktisk kurs er utviklet for å hjelpe våre elever lykkes i en stadig mer teknologisk alder og å gjøre det med sosial samvittighet.

Fakultetet er organisert i følgende skoler:

Sosialt arbeid og sosialpolitikk utdanning Regjeringen og samfunnsutvikling HUMANISTISKE loven Psykologiske fakultet og Helse

Studere i Fakultet for humaniora og samfunnsvitenskap gir et innblikk i dagens samfunnsliv hvordan det er formet og styrt, hvordan den kommuniserer og hvordan de utfordringene den står overfor kan løses. Du vil være en del av et fellesskap av studenter fra hele verden som utforsker ideer og løsninger for en stadig mer teknologisk alders- og utviklings de ferdighetene som trengs for å møte disse utfordringene.

Bli med i vår blomstrende hovedfags samfunn i hjertet av Glasgow

£ 32M Investering i studiemuligheter siden 2012 Fakultet bredt forskningsprogram Heltid, deltid og fjernundervisning alternativer Førtito undervist hovedfags programmer over hver av våre seks skoler

Steder

Glasgow

University of Strathclyde Humanities and Social Sciences (HaSS)

Address
Lord Hope building (level 4)
141 St James Road
G4 0LT

Glasgow, Skottland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 141 444 8600

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss