University of Surrey

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

University of Surrey ble opprettet 9. september 1966 med tildeling av det kongelige charteret, men røttene deres går tilbake til en sent bekymring fra 1800-tallet for å gi større tilgang til videre og høyere utdanning for de fattige innbyggerne i London.

Battersea Polytechnic Institute

Forløperen for universitetet, Battersea Polytechnic Institute ble grunnlagt i 1891 og begynte å konsentrere seg om vitenskap og teknologi fra rundt 1920, og underviste studenter på dag og kveld for grader ved University of London.

Dets akademiske omdømme vokste jevnlig til det punktet, i 1956, det var en av de første institusjonene som ble utnevnt til en "høyskole for avansert teknologi". Det ble omdøpt til Battersea College of Technology i 1957.

Flyttingen til Guildford

På begynnelsen av 1960-tallet hadde college vokst ut av hovedbygningen i Battersea Park Road, og i 1962 ble det besluttet å flytte institusjonen til Guildford.

Kort tid etter, i 1963, foreslo Robbins-rapporten at Battersea College skulle utvide seg og bli et universitet som tildeler sine egne grader.

Surrey Research Park

En av de viktigste nettstedutviklingene ved universitetet har vært Surrey Research Park, som ble åpnet av HRH The Duke of Kent i 1985.

Parken har for tiden plass til mer enn 100 selskaper, som sysselsetter 2500 ansatte som driver med forsknings- og utviklingsaktiviteter - hvorav mange har nær tilknytning til universitetets egne fakulteter.

Utvikling av Herregård

Gitt plassbegrensningene på Surrey viktigste Stag Hill-campus, utvidet universitetet på 2000-tallet til et nytt campus på Manor Park.

Litt over en kilometer fra Stag Hill og koblet til den med et nettverk av stier og sykkelveier, er Manor Park nå hjem til et stort område med studentboliger, i tillegg til Surrey Sports Park og School of Veterinary Medicine.

Styrking av forbindelser i inn- og utland

I 2006 ble Surrey International Institute-DUFE (SII-DUFE) etablert som en felles institusjon for akademisk partnerskap mellom University of Surrey og Dongbei University of Finance and Economics i Dalian, Kina.

SII-DUFE tilbyr programmer av ypperste kvalitet i fag som er tilpasset Business Management and Tourism Management, og kombinerer høye akademiske standarder og sysselsettingssuksess i en hyggelig kystby nordøst i landet.

Vårt mangeårige forhold til Guildford School of Acting (GSA) ble enda tettere i 2009, da konservatoriet - som spesialiserer seg i skuespill og musikkteater - signerte en fusjonsavtale med universitetet.120732_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

£ 400 millioner i campusinvestering

Siden 2000 har eiendommen blitt transformert gjennom et bygningsutviklings- og forbedringsprogram på 400 millioner pund - inkludert 130 millioner pund på studentboliger, £ 36 millioner på Surrey Sports Park, £ 16 millioner på biblioteket og læringssenteret og 4,5 millioner pund på Ivy Arts Center.

På toppen av dette har kommet ytterligere investeringer i form av en ny £ 45 millioner School of Veterinary Medicine og £ 70 million support for 5G Innovation Center, et av verdens første forskningssentre dedikert til mobil kommunikasjon og fremtidige internetteknologier.

125 år med å forme fremtiden

I 2016 feiret Surrey 125-årsjubileet for stiftelsen. Mens institusjonen har utviklet seg betydelig på den tiden, har vårt engasjement for førsteklasses akademisk aktivitet og løsninger i den virkelige verden holdt seg konstant.

Med vår voksende kompetanse innen felt som bærekraftig energi, telekommunikasjon, rom, sykdomskontroll og helse, brenner vi for å gjøre den nye kunnskapen vi genererer til praktiske innovasjoner som forbedrer folks liv.

Årets universitet 2016

Vi var glade for å ha blitt kåret til Årets universitet i The Times og The Sunday Times Good University Guide 2016.

Gjeldende studenttall

I studieåret 2018-19 har vi over 16 000 studenter ved Surrey - i tillegg til at 615 studerer for den første fasen av kursene på campus i Kina.

  • Studenter: 13 289
  • Postgraduate (undervist) studenter: 2.526
  • Studenter: 1 855

Et internasjonalt studentorgan

36 prosent av studentene ved Surrey er utenfor Storbritannia, noe som hjelper til med å demonstrere både mangfoldet i studentorganet vårt og det internasjonale omdømmet universitetet nyter godt av.

Internasjonal

Vi er stolte av å være et av de mest kulturelt mangfoldige universitetene i Storbritannia, med mer enn 140 nasjonaliteter som spiller en rolle i universitetslivet.

Vi er her for å hjelpe deg gjennom hele søknadsprosessen - fra å gi råd om å velge riktig kurs for å søke om visum og forberede de første ukene dine på Surrey.

Steder

Guildford

Address
University of Surrey
Guildford

Guildford, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer

Lederkurs
MA
MSc