Warwick Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Warwick Business School er ikke bare en verdenshøyskole i hjertet av et universitet i verdensklasse; det er et nav for nysgjerrighet som stadig utfordrer status quo og fremmer virksomheten som en makt for godt.

Med en sunn balanse mellom teori og praksis, forvandler vi mennesker virkelig ved å utvikle dem både profesjonelt og personlig. Vi er for menneskene som er begeistret for alt rundt dem, drevet til å lære, stille spørsmål, debattere og ha reell innvirkning.

Studentene våre kommer til å studere med oss fra hele verden, og er formet av verdiene til institusjonen vår: nysgjerrighet, rastløshet, åpenhet og fremragende karakter. Våre unike CORE-verdier gir en utfordrende og innovativ læringskultur som forbereder studentene våre på suksess i deres fremtidige karriere.

Vår fakultet produserer transformativ forskning som søker å lede debatt og skape effekt. Denne undersøkelsen understøtter vår undervisning, bidrar til å utvikle nysgjerrige og entreprenørmessige tanker som vil gi et positivt bidrag til din organisasjon.

Ligger på University of Warwicks campus, tilbyr vi en rekke kurs som dekker grunn-, doktorgrad, MBA og doktorgrad, mens vi fra London-basen vår, som ligger på The Shard, tilbyr en rekke MBA- og lederprogrammer .

Vi er den første britiske handelshøyskolen som har blitt tredoblet, fra AACSB, EQUIS og AMBA, og mottok Athena SWAN Silver Award for å forbedre likestilling.

For den mest oppdaterte kurs- og studieavgiftsinformasjonen, besøk vår nettside: www. WBS .ac.uk

Steder

Coventry

Warwick Business School

Address
Scarman Road
CV4 7AL Coventry, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 24 7652 4306

London

Address
32 London Bridge St
SE1 9SG London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

Programmer

Denne skolen tilbyr også: