York St John University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår strategi

Vi har utdannet og inspirert studenter på vår campus i York siden 1841. Vår suksess og prestasjoner gjennom årene er delvis på grunn av vår institusjonelle kapasitet til å planlegge effektivt, å sette klare mål og fokusere vår innsats for å oppnå dem.

2012-15 har vært en periode med vekst, suksess og økt ekstern anerkjennelse for universitetet. Vi har nå flere studenter enn noen gang før, og vår fortsettelse, oppnåelse og oppnådd lønnsomhet har sjelden vært høyere. Vår profil i høyere utdanningssektoren øker gjennom våre suksesser og vårt voksende rykte for effektiv ledelse og ledelse av universitetet. Vi har jobbet hardt for å forbedre våre kurs, fasiliteter, faglige standarder og styring og ledelse.

Vi har jobbet tett med våre guvernører og ansatte over hele universitetet, og har utviklet en ambisiøs og spennende strategiplan for 2015-20. Det er et rammeverk som gjør det mulig for oss å samle, forstå, prioritere og overvåke framgang mot hovedmål. Gjennom implementeringen vil vi posisjonere universitetet for å håndtere turbulens i høyere utdanningssektoren og fortsette å tilby gode læringsmuligheter for alle våre studenter og ansatte.

Misjon, verdier og visjon

Vår størrelse, vårt sterke samfunnsethos og vår personlige tilnærming til læring har gjort oss til et spesielt sted å studere for alle disse årene.

Våre studenter og ansatte gir et meningsfylt bidrag til stoffet på universitetet, og vi håper at deres erfaringer her inspirerer dem til å forme sine lokalsamfunn gjennom hele livet.

Vi tilbyr våre studenter og ansatte personlige muligheter til å lære og vokse - både faglig og individuelt - og dette forenkles av de høye nivåene av samarbeid mellom studenter og ansatte i vårt samfunn. Vi er stolte av å identifisere og utvikle potensialet i alle våre studenter og ansatte.Vårt oppdrag

Å inspirere våre studenter og ansatte til å nå sitt fulle potensiale, forske kunnskap og bidra positivt til verden.Våre verdier

Vi er et inkluderende, innovativt, transformativt og ambisiøst samfunn med en sterk følelse av tilhørighet.Vår visjon

Vi vil være det beste av Englands små universitet.

Gjennom vår strategi vil vi:

  • Forbedre kvaliteten på studentopplevelsen, med særlig fokus på læring, undervisning og forskning, slik at våre kandidater utvikler ferdigheter for liv og arbeid.
  • Oppmuntre et mangfoldig og kulturelt rike samfunn, og beholde følelsen av samfunnet bygget opp over 175 år.
  • Lever vekst i våre studentnumre - Hjem / EU, internasjonal og postgraduate.
  • Sikre vår økonomiske og organisatoriske motstandskraft.

Du kan se vårt oppdrag, verdier og visjon for deg selv .

Alle som jobber her i York St John spiller en like stor rolle i suksessen vår. Så det er opp til oss alle å respektere vårt oppdrag, verdier og visjon, dele ansvar og være stolte av universitetssamfunnet, forbedre måten vi jobber på, skape et bedre studiemiljø og bygge videre på vår suksess.

Campus og fasiliteter

York St John University er et fremragende universitet, kjent for sin faglige ekspertise og responsive natur, og setter studenten alltid i hjertet av alt det gjør. Vårt praktfulle campus ligger i sentrum av den historiske byen York.

Vårt elleve hektar område på Lord Mayor's Walk ligger i en fantastisk beliggenhet mot den verdensberømte York Minster over byens vegger. Vår prisbelønte campus har gjennomgått en 100 millioner dollar transformasjon de siste 10 årene for å sikre at studentene har nytte av det rette miljøet for å studere og leve. Opprinnelig bygget rundt en firkant, nyere bygninger, inkludert De Gray Court og Fountains Learning Center, som huser biblioteket, IT-fasiliteter og et moderne foredragsteater. Foss-bygningen huser vår sportshall, et fysiologisk laboratorium, et biomekanikklaboratorium, et psykologlaboratorium, et treningsrom, fysioterapi-laboratorier og generelle undervisningsrom.

Andre fasiliteter inkluderer dansestudio, dramastudio, musikkrom (både praktisk og teknisk), TV- og filmproduksjonsanlegg, redigeringssuiter og dedikerte kunst- og designstudier. Det finnes en rekke spisesteder og Studentforening har en bar, kafé, butikk og kontorer på campus.

Steder

York

Address
Lord Mayor's Walk, York
York, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss