City and Islington College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Rektors velkommen

Takk for din interesse i City og Islington College.

Vi er Londons ledende College, og den eneste College i London dømt utestående på alle tiltak av Ofsted.

Vi er førstevalget videreutdanning College for tusenvis av unge mennesker over hele London som oppnår gode akademiske resultater. 1 400 av våre studenter kommet til høyere utdanning i fjor.

Det er vår oppgave å levere eksepsjonelle læringsopplevelser for våre studenter og for å hjelpe dem å nå sine ambisjoner. Mange av prestasjoner gjort av våre studenter er utrolig, og utenom det vanlige. Fra et bredt spekter av utgangspunktene, studenter viser at med riktig holdning og tilnærming, og med støtte fra kreative og dyktige medarbeidere, eksepsjonelle ting kan skje. Dristige ambisjoner kan oppnås.

Vi mottar mange eksterne utmerkelser, men vi er mest stolt av anerkjennelse fra våre studenter. 95% forteller oss at de føler seg respektert og trygg her, at undervisningen er god, og de vil anbefale College til en venn.

På City og Islington kan vi tilby deg

Moderne og spennende steder å lære Dyktige og høyt kvalifiserte lærere med bransjeerfaring som er lidenskapelig og strålende på hva de gjør Individuell støtte for å sikre at du er vellykket Berikelse muligheter, arbeidserfaring og veiledning for å hjelpe deg å få viktige livs og arbeidsevne ferdigheter

Studentene lærer i en av våre fem sentre, som hver er en diskret fellesskap av studenter og ansatte med fokus på kurs og kompetanse innenfor et bestemt spesialfeltet, som kommer sammen for å danne en enkelt College som er mangfoldig og spennende. Across hvert senter jobber vi med over 200 arbeidsgivere til å gi deg klare siktlinjer til å fungere.

Enten du tar en akademisk eller yrkesfaglig rute til videre studier, er jeg overbevist om at vi vil ha et kurs som dekker dine behov. Jeg håper veldig mye at du vil velge å bli med oss ​​og bli en del av det neste kapittelet i vår suksesshistorie.

Principal Sir Frank McLoughlin KBE

Vårt oppdrag

Er det vi gjør godt hver dag - eksepsjonell opplæring for hver elev.

Vår visjon

Er hva fremtiden ser ut - for å være Londons ledende COLLEGE.

Til sammen vår misjon og visjon galvanisere og binde de som arbeider innenfor College - ansatte, studenter og samarbeidspartnere. De er ikke blid uttalelser som sitter innrammet på veggen, i stor grad ignorert: de er katalysatorer for handling.

Hva gjør vår oppgave bety?

Å gi eksepsjonell utdanning og opplæring for hver elev er vårt oppdrag. Å være eksepsjonell blir usedvanlig gode på det vi gjør: men å være eksepsjonell noen av gangen, for noen elever, er utilstrekkelig. Konsistens er nøkkelen.

På City og Islington College eksepsjonell trening og utdanning:

Er strengt fokusert på å skape de beste resultatene for studenter Muliggjør og oppfordrer alle studenter til å sette blikket høyt og oppnå sine ambisjoner Går utover kvalifikasjoner; å gi studentene ferdigheter og kvaliteter de trenger for langsiktig suksess i en global økonomi Har en klar siktlinje til å jobbe Er svært relevant, nyskapende og fremtidsfokusert Er formet av behovene til studenter og arbeidsgivere

Er levert av ansatte som er lidenskapelig, kunnskapsrik og engasjert.

Hva verdsetter vi?

Våre verdier er sentrale ideer og prinsipper som folk i vår organisasjon og våre partnere mener er viktige; de definerer måten vi jobber på.

EXCELLENCE

Studenter og ansatte er dedikert til stor læring; læring som er gjennomgående høy kvalitet, relevant og fokusert på resultater.

AMBISJON

Ambisjonen er en del av vårt DNA som organisasjon - vi er alltid på utkikk etter måter å vokse og utvikle det vi gjør til beste for våre studenter Alle våre studenter er støttet til å utvikle og oppnå sine ambisjoner. Våre ansatte har høye ambisjoner for hver student og for seg selv. De oppfordres til å være modig og kreativ i sitt arbeid.

SAMARBEID

Studenter og ansatte jobber sammen for å hjelpe hver elev oppnå suksess Vi samarbeider tett med arbeidsgivere og andre samarbeidspartnere; tegning i ekstern ekspertise for å hjelpe oss å sikre bedre resultater for elevene

MULIGHET

Alle har gitt de beste mulighetene til å lære og være vellykket Hver student og hvert medlem av personalet blir behandlet som et individ, og med respekt.

Vår historie

Siden 1993 har over en kvart million unge og voksne har studert i videre utdanning på City og Islington College. De har kommet med alle slags erfaringer og ambisjoner og representerte alle slags London bakgrunn. De har studert på mange nivåer - fra nybegynnere i engelsk som andrespråk til Foundation grader - og kjempet med et bredt spekter av fag og ferdigheter. Den tiden de har brukt på College varierer fra ett til fire år, og noen har gjennomført flere studier.

Overskriften statistikken i form av student fremgang er dette: i 1993, godt under 50% av elevene oppnådd suksess i sine kurs. Innen 2014 var suksessraten 85%.

Sterke historier om suksess, pluss resultatstatistikk, inspeksjonsrapporter og utmerkelser fange det fulle bildet av vår historie.

Steder

London

Address
City and Islington College,
The Marlborough Building,
383 Holloway Road

N7 0RN London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss