OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland er sertifisert av EFMD Online Course Certification System (EOCCS), som er et godt bevis på kvalitet innen online og fjernundervisning, EFMD er Europas største nettverksforening innen ledelsesutvikling. ABMS er det første virtuelle universitetet i Europa og er et registrert varemerke for utdanning i Sveits under nr. 690804 av det sveitsiske føderale institutt for intellektuell eiendom. OUS er autorisert til å drive og utstede Diplom i Sveits i henhold til brevnummeret (DBK DBKS 6/33/60236) utstedt av Utdannings- og kulturstyret i delstaten Zug.

Vi tilbyr en rekke online studieprogrammer som starter fra Associate Bachelor Degree opp til doktorgradsstudiet , inkludert masterstudier og bachelorstudier , alle våre studier kan gjøres i ett studieår på deltid (fredag ​​til søndag).

Akademiet er en global leder i Online Business Education et fremragende rykte -

OUS er et " Premier Accredited University " av Akkrediteringstjeneste for internasjonale høyskoler

OUS er ISO 9001: 2008 Sertifisert. OUSis gjenkjent av ASIQUAL (faglig og kompetanse internasjonale kvalifikasjoner).

Hovedspråket i våre studieprogrammer er på engelsk dedikert arbeidsfagfolk fra hele verden.

OUS er akkreditert av Det europeiske råd for ledende handelsskoler (ECLBS) og Det europeiske råd for fjernundervisning (EUCDL).

Vi har opprettet en online opplevelse som lar deg kommunisere effektivt med fakultet og andre studenter, alt du trenger er en datamaskin med internettforbindelse, utdanning på dine vilkår.

Vi oppfordrer folk til å ta det de lærer og søke på sitt eget liv.

Vårt mål

  • Vellykket fremtid for alle våre studenter
  • Internasjonalt miljø
  • Utmerkede forelesere
  • Høy kvalitet på kvalitet
  • Å tjene studenter fra hele verden

klasser

Våre online klasser holdes små gjør deg mer intensiv læring Miljø, vi prøver å holde studentene våre - foredragsholdere svært små, alle våre programmer blir undervist på engelsk. Vårt hovedfokus er å gi deg gode bedriftsforbindelser ved å tilby deg en deltid-online studieprogram som holder deg i forbindelse med ditt eget firma eller jobb. For mer informasjon vennligst besøk ABMS - The Open University of Switzerland www.abmswiss.com

Steder

Zürich

Address
Freilagerstrasse 39
8047 Zürich, Zürich, Sveits

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss