Les den offisielle beskrivelsen

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School Ltd er en profesjonell paraplyholding, som bruker sine institusjonelle relasjoner til å gi de høyeste standardene for akademiske aktiviteter. Vi er stolte over å outsource andre prestisjetunge universitets- og høyskolepartnere og deres anerkjente lærde og læreplaner ved å streve for vitenskapelig fortreffelighet fra et mer pragmatisk, forretningsmessig perspektiv.

Denne sammenhengende strategien gjør at vi kan spille en ledende rolle i verden av fjernundervisning på fire kontinenter. Samtidig har vi ikke bare nytte av den høyeste teknologiske bakgrunnen til Hong Kong SAR, men også fra sine fleksible pedagogiske juridiske normer.

Holdingselskapet som er registrert i Hong Kong Spesial Administrative Region PR Kina (reg.nr. 1709134) har fått støtte fra regjeringen akkreditert ZSKF King Sigismund College (Budapest), en av Ungarns fremste institusjoner for høyere utdanning, samt av andre strategiske universitetspartnere i Asia og de mest utviklede landene i Asia.

Basert på vårt sterke partnerskap med flere europeiske og asiatiske høyere utdanningspartnere, har vi et økende omdømme for nettstudier på nettet. Vi forblir imidlertid tro mot vår forpliktelse til dyktighet i undervisning og nær kontakt mellom studenter og fakultetets medlemmer. Å tilby en verden av muligheter, har alle skolens tradisjonelle åpne MBA, forberedende og doktorgradsprogrammer blitt omfattende internasjonalisert for å gi studentene den globale kompetansen de trenger for å konkurrere både i hjemlandet og i utlandet.

"Kunnskap er gjenfødt." Dette er vårt svært viktige motto i tider med verdenskriser og representerer hvordan vi føler om muligheter og ansvar. Ved å bli med på Alfred Nobel Open Business School , kan man oppleve de mange mulighetene i samsvar med oppdragsgivers uttalelse og fortsatte engasjement fra handelsskolen.

Med våre nye standarder i åpen forretningsutdanning, får du den teoretiske og praktiske kunnskapen som er nødvendig for å leve en informert verden og oppnå suksess som er nødvendig for et tilfredsstillende faglig liv.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Alfred Nobel Open Business School

Dette er et program der studentene må demonstrere mellommenneskelige, selvstudier og forsknings- og presentasjonsferdigheter gjennom hele kvalifikasjonen. ... [+]

Dette er et program der studentene må demonstrere mellommenneskelige, selvstudier og forsknings- og presentasjonsferdigheter gjennom hele kvalifikasjonen.

Vurderingene er utviklet for å oppmuntre til ferdigheter som gir studentene et meget sterkt grunnlag for videre fremgang i gjestfrihet og turisme.

Studentene får to diplom, en fra Alfred Nobel Open Business School Sveits og den andre fra CTH, som er en Ofqual regulert tildelingsorganisasjon i England som leverer QCF-kvalifikasjoner.

Kvalifikasjons- og eksamenskontoret (Ofqual) regulerer kvalifikasjoner, eksamener og vurderinger i England.

Studentene må oppnå:Begge obligatoriske enheter, som gir en kombinert 90 ... [-]
Sveits Zürich
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Alfred Nobel Open Business School

COLLÉGIUM HUMANUM WARSAW MANAGEMENT UNIVERSITY AND ALFRED NOBEL OPEN BISUNESS SCHOOL SVEITS UNIVERSITY OF EUROPEAN BUSINESS SCIENCES lanserer Europa kunngjør offentlig an ... [+]

MBA-MASTER OF Business ADMINISTRATION: Leading International Business Management, HR and Talent Management International Trade and Business Law, International Hospitality and Tourism Management, IT Management, Preventive and Health Science Management.

Varighet: 2 semestre

Søker på BSC eller annen høyere utdanning

Studieavgift: 3000 EURO / semester

Opplæring tilbys online med forelesninger, videoer og konsulenthjelp. Opplæring tilbys på engelsk, tysk, kinesisk, arabisk, russisk og ungersk.

Emnet avsluttes med innlevering av en avhandling og forsvaret. ... [-]

Sveits Zürich
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 semestre
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
.
Address
Löwenstrasse 20
8001 Zürich, Zurich, Sveits