Alfred Nobel Open Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School er et profesjonelt paraplyhold, som bruker sine institusjonelle forhold for å gi de høyeste standarder for akademiske aktiviteter. Vi er stolte av å outsource andre prestisjetunge universitets- og høyskolepartnere og deres anerkjente stipendiater og læreplaner ved å strebe etter faglig dyktighet fra et mer pragmatisk, forretningsrelatert perspektiv.

Denne sammenhengende strategien gjør det mulig for oss å spille en ledende rolle i verden for fjernundervisning i fire kontinenter.

Basert på vårt sterke partnerskap med europeiske partnere i høyere utdanning, har vi et voksende rykte for nettbaserte studiekurs. Imidlertid forblir vi også tro for vår forpliktelse til dyktighet i undervisning og nær kontakt mellom studenter og fakultetsmedlemmer. Tilbyr en verden av muligheter, har alle skolens tradisjonelle åpne MBA og DBA blitt omfattende internasjonalisert for å gi studentene den globale kompetansen de trenger for å konkurrere både i hjemlandet og i utlandet.

"Kunnskap er gjenfødt." Dette er vårt svært viktige motto i tider med verdenskriser og representerer hvordan vi føler om muligheter og ansvar. Ved å bli med på Alfred Nobel Open Business School , kan man oppleve de mange mulighetene i samsvar med oppdragsgivers uttalelse og fortsatte engasjement fra handelsskolen.

Med våre nye standarder i åpen forretningsutdanning, får du den teoretiske og praktiske kunnskapen som er nødvendig for å leve en informert verden og oppnå suksess som er nødvendig for et tilfredsstillende faglig liv.

Steder

Zürich

.

Address
Löwenstrasse 20
8001 Zürich, Zürich, Sveits

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss