Les den offisielle beskrivelsen

Handle om

American University in Switzerland forbereder deg på morgendagens virksomhet, er et av Sveits ledende internasjonale handelsuniversiteter som ligger i La Tour-de-Peilz på den vakre bredden av Genfersjøen nær den olympiske hovedstaden Lausanne, og Genève, sentrum for diplomati .

Gjennom sin 45-årige historie har AUS forberedt internasjonale studentstudenter med dagens kunnskap, verktøy og opplæring for å være en positiv bidragsyter til den generelle ledelsen i morgendagens forretningsorganisasjon.

AUS tilbyr skreddersydd utdanning i et internasjonalt og flerkulturelt miljø, med praktiske og teoretiske kurs, som er relevante for dagens marked. AUS har et nytt, dynamisk og ambisiøst personale som gir en personlig tilnærming - både i klasserommet og utenfor skolen - for alle studenter .

Misjon og visjon

Det American University in Switzerland 'misjonsuttalelse representerer vår filosofi og veileder oss i å formulere vår strategi i retning av kontinuerlig forbedring som en institusjon i verdensklasse.

AUS forbereder den internasjonale forretningsstudenten med kunnskapen, verktøyene og opplæringen til å være en positiv bidragsyter til den generelle ledelsen i enhver forretningsorganisasjon .

De tre søylene i AUS daglig leder er:

  • Kunnskap: AUS streber etter å formidle kunnskap og lære hvor du kan finne svarene på eventuelle kunnskapshull.
  • Verktøy: AUS streber etter å lære bruken av analyseverktøy for problemløsning og kompleks beslutningstaking.
  • Trening: AUS streber etter å forbedre personlige ferdigheter gjennom disiplinert trening.

Visjonen til AUS er å gi utdanning og opplæring til morgendagens kompetente og ansvarlige ledere. Alle AUS-programmer er designet for å kultivere en forståelse av menneskelig atferd, kulturell sensibilitet og et globalt perspektiv i næringslivet og politikken.124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Akkreditering medlemskap

nasjonal

AVDEP - Association Vaudoise des Ecoles Privées (Medlem)

Et assosiativt nettverk - non-profit og apolitisk - av private skoler, omgrupperer generell undervisning og profesjonell opplæringsorganismer, dag- eller internatskoler, etablert i kantonen Vaud og adressert til elever og elever i alle aldre og opprinnelse, uten diskriminering av rase eller tilståelse.

Et panel med undervisningsprogrammer for pensjonsplaner for utdanning og høyere utdanning i et prestisjefylt multikulturelt miljø. Vitnemål, anerkjent over hele verden, bekrefter kvaliteten og omdømmet til det pedagogiske stempelet “Swiss-Schools”.

En gruppe internatskoler med internasjonal yrke og anerkjennelse, som tilbyr høye nivåer, pedagogiske forhold og forestillinger, som svarer til behovene og kravene av all natur og opprinnelse.

FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées (Medlem)

Målet med den sveitsiske føderasjonen av private skoler er å manifestere og sikre den betydelige verdien av sveitsiske utdanningsinstitusjoner over hele verden.

Sveitsisk-amerikansk handelskammer (medlem)

Det sveitsisk-amerikanske handelskammeret spiller en viktig og aktiv rolle i å hjelpe sveitsiske selskaper i USA og amerikanske selskaper i Sveits med å utvide virksomheten.

Internasjonal

IACBE - International Accreditation Council for Business Education (Akkreditering)

IACBE er anerkjent av Council for Higher Education Accreditation (CHEA). CHEAs formål er å granske og bekrefte kvaliteten på regionale, trosbaserte, private karrierer og programmatiske akkrediteringsorganisasjoner. IACBE godkjenner virksomhetsprogrammer som fører til grader på førsteamanuensis-, bachelor-, master- og doktorgradsnivå i institusjoner for høyere utdanning over hele verden som gir bachelor- og / eller gradsstudier.

American Graduate School of Business har fått spesialisert akkreditering for sine forretningsprogrammer gjennom International Accreditation Council for Business Education (IACBE) som ligger på 11374 Strang Line Road i Lenexa, Kansas, USA.

ECBE - European Council for Business Education (Akkreditering)

ECBE, European Council for Business Education, er en internasjonal ideell utdanningsorganisasjon, registrert i Brussel. Det er opptatt av å støtte faglige og profesjonelle læringsinstitusjoner innen virksomhet og beslektede felt. Den tilbyr rådgivning og konsulenttjenester for å oppmuntre og støtte institusjoner til å forplikte seg til kontinuerlig forbedring ved å delta i akkrediteringsprosessene.

IATA - International Air Transport Association

International Air Transport Association (IATA) er handelsforeningen for verdens flyselskaper, som representerer 290 flyselskaper eller 82% av den totale flytrafikken. Vi støtter mange områder innen luftfartsaktivitet og er med på å formulere bransjepolitikk i kritiske luftfartspørsmål.124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

American University in Switzerland

"Det globale cybersecurity-markedet kommer til å vokse fra den nåværende markedsverdien på mer enn 120 milliarder dollar til over 300 milliarder dollar innen 2024." Etter ... [+]

Cybersecurity Business Management

"Det globale cybersecurity-markedet kommer til å vokse fra den nåværende markedsverdien på mer enn 120 milliarder dollar til over 300 milliarder dollar i 2024."

Hvorfor Cyber Security Business Management?

Etter omfattende markedsundersøkelser og tilbakemeldinger fra IT-fagfolk, professorer og bedrifter, ble det identifisert en enorm mangel for teknisk cybersecurity-personell med den nødvendige forretningsferdighet for å gå over til lederroller. Karrieremulighetene for noen med disse ferdighetene er enorme og ekspanderer raskt.

Hvorfor Sveits?

AUS ligger praktisk til i nærheten av selskapets hovedkvarter for verdensledende innen digital sikkerhet, og er unikt posisjonert for å tilby studentene tilgang til superlative professorer, praksisplasser og bedriftsbesøk som er uten sidestykke med noe annet institutt for høyere læring. Dette unike tilbudet har bidratt til å gjøre AUS til gullstandarden i Cybersecurity Business Management og et svært ettertraktet reisemål for studenter over hele verden.... [-]

Sveits La Tour-de-Peilz
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
American University in Switzerland

AUS-masterstudiet i luftfartsledelse gir nyutdannede nødvendige ferdigheter og kunnskaper for en karriere innen virksomhetsledelse. Kursplanen inneholder sentrale verktøy ... [+]

Grad Oversikt

AUS-masterstudiet i luftfartsledelse gir nyutdannede nødvendige ferdigheter og kunnskaper for en karriere innen virksomhetsledelse. Kursplanen inneholder sentrale verktøy for å utvide virksomhetens kapasitet og er av global karakter for å forberede studentene på det 21. århundrets forretningsutfordringer.

AUS bygger bro mellom luftfartserfaring og lederkompetanse. Studentene bygger på tradisjonell sveitsisk gjestfrihetstrening og forretningsgrunnlag, og lærer å skape livslange kunder. For hos AUS anerkjenner vi at lufttransportbransjen mer enn bare å flytte kunder fysisk, det handler om å flytte kunder følelsesmessig.

For å fremme en atmosfære av engasjement og for virkelig å drive verdi i en organisasjon, må luftfartseksperter lære seg lederegenskaper som er nødvendige for å kunne grensesnitt organisasjonen effektivt. AUS erkjenner behovet for dette ferdighetssettet i markedet, og AUS har utviklet en helhetlig tilnærming for å utdanne morgendagens ledere innen luftfartsstyring.... [-]

Sveits La Tour-de-Peilz
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
American University in Switzerland

AUS-masterstudiet i internasjonal forretningsadministrasjon med fordypning i luksusledelse gir nyutdannede de nødvendige ferdigheter og kunnskaper for en karriere innen l ... [+]

Grad Oversikt

AUS-masterstudiet i internasjonal forretningsadministrasjon med fordypning i luksusledelse gir nyutdannede de nødvendige ferdigheter og kunnskaper for en karriere innen luksuriøs merkevareledelse. Kursplanen inneholder sentrale verktøy for å utvide virksomhetens kapasitet og er av global karakter for å forberede studentene på det 21. århundrets forretningsutfordringer.

Hvorfor en AUS-gradSmå klasser

AUSs forpliktelse til den ultimate studentopplevelsen inkluderer riktig antall fakultetets medlemmer for å garantere små klassestørrelser og den påfølgende personlige støtten til studenter i og utenfor klasserommet. Små klassestørrelser sikrer fullt engasjement med professoren som leder læringen, så vel som medstudenter fra en rekke faglige og kulturelle bakgrunner.... [-]

Sveits La Tour-de-Peilz
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk

American University in Switzerland

Address
Chemin du Levant 5
1814 La Tour-de-Peilz, Vaud, Sveits