American University in Switzerland

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Handle om

American University in Switzerland forbereder deg på morgendagens virksomhet, er et av Sveits ledende internasjonale handelsuniversiteter som ligger i La Tour-de-Peilz på den vakre bredden av Genfersjøen nær den olympiske hovedstaden Lausanne, og Genève, sentrum for diplomati .

Gjennom sin 45-årige historie har AUS forberedt internasjonale studentstudenter med dagens kunnskap, verktøy og opplæring for å være en positiv bidragsyter til den generelle ledelsen i morgendagens forretningsorganisasjon.

AUS tilbyr skreddersydd utdanning i et internasjonalt og flerkulturelt miljø, med praktiske og teoretiske kurs, som er relevante for dagens marked. AUS har et nytt, dynamisk og ambisiøst personale som gir en personlig tilnærming - både i klasserommet og utenfor skolen - for alle studenter .

Misjon og visjon

Det American University in Switzerland 'misjonsuttalelse representerer vår filosofi og veileder oss i å formulere vår strategi i retning av kontinuerlig forbedring som en institusjon i verdensklasse.

AUS forbereder den internasjonale forretningsstudenten med kunnskapen, verktøyene og opplæringen til å være en positiv bidragsyter til den generelle ledelsen i enhver forretningsorganisasjon .

De tre søylene i AUS daglig leder er:

  • Kunnskap: AUS streber etter å formidle kunnskap og lære hvor du kan finne svarene på eventuelle kunnskapshull.
  • Verktøy: AUS streber etter å lære bruken av analyseverktøy for problemløsning og kompleks beslutningstaking.
  • Trening: AUS streber etter å forbedre personlige ferdigheter gjennom disiplinert trening.

Visjonen til AUS er å gi utdanning og opplæring til morgendagens kompetente og ansvarlige ledere. Alle AUS-programmer er designet for å kultivere en forståelse av menneskelig atferd, kulturell sensibilitet og et globalt perspektiv i næringslivet og politikken.124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Akkreditering medlemskap

nasjonal

AVDEP - Association Vaudoise des Ecoles Privées (Medlem)

Et assosiativt nettverk - non-profit og apolitisk - av private skoler, omgrupperer generell undervisning og profesjonell opplæringsorganismer, dag- eller internatskoler, etablert i kantonen Vaud og adressert til elever og elever i alle aldre og opprinnelse, uten diskriminering av rase eller tilståelse.

Et panel med undervisningsprogrammer for pensjonsplaner for utdanning og høyere utdanning i et prestisjefylt multikulturelt miljø. Vitnemål, anerkjent over hele verden, bekrefter kvaliteten og omdømmet til det pedagogiske stempelet “Swiss-Schools”.

En gruppe internatskoler med internasjonal yrke og anerkjennelse, som tilbyr høye nivåer, pedagogiske forhold og forestillinger, som svarer til behovene og kravene av all natur og opprinnelse.

FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées (Medlem)

Målet med den sveitsiske føderasjonen av private skoler er å manifestere og sikre den betydelige verdien av sveitsiske utdanningsinstitusjoner over hele verden.

Sveitsisk-amerikansk handelskammer (medlem)

Det sveitsisk-amerikanske handelskammeret spiller en viktig og aktiv rolle i å hjelpe sveitsiske selskaper i USA og amerikanske selskaper i Sveits med å utvide virksomheten.

Internasjonal

IACBE - International Accreditation Council for Business Education (Akkreditering)

IACBE er anerkjent av Council for Higher Education Accreditation (CHEA). CHEAs formål er å granske og bekrefte kvaliteten på regionale, trosbaserte, private karrierer og programmatiske akkrediteringsorganisasjoner. IACBE godkjenner virksomhetsprogrammer som fører til grader på førsteamanuensis-, bachelor-, master- og doktorgradsnivå i institusjoner for høyere utdanning over hele verden som gir bachelor- og / eller gradsstudier.

American Graduate School of Business har fått spesialisert akkreditering for sine forretningsprogrammer gjennom International Accreditation Council for Business Education (IACBE) som ligger på 11374 Strang Line Road i Lenexa, Kansas, USA.

ECBE - European Council for Business Education (Akkreditering)

ECBE, European Council for Business Education, er en internasjonal ideell utdanningsorganisasjon, registrert i Brussel. Det er opptatt av å støtte faglige og profesjonelle læringsinstitusjoner innen virksomhet og beslektede felt. Den tilbyr rådgivning og konsulenttjenester for å oppmuntre og støtte institusjoner til å forplikte seg til kontinuerlig forbedring ved å delta i akkrediteringsprosessene.

IATA - International Air Transport Association

International Air Transport Association (IATA) er handelsforeningen for verdens flyselskaper, som representerer 290 flyselskaper eller 82% av den totale flytrafikken. Vi støtter mange områder innen luftfartsaktivitet og er med på å formulere bransjepolitikk i kritiske luftfartspørsmål.124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Steder

La Tour-de-Peilz

Address
Chemin du Levant 5
1814 La Tour-de-Peilz, Vaud, Sveits