CIES - International Centre for Sports Studies

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

CIES - International Centre for Sports Studies , er et uavhengig studieksentrum i Neuchâtel, Sveits. Den ble opprettet i 1995 som et fundament mellom Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Universitetet i Neuchâtel, byen og staten Neuchâtel.

Bilde: FIFA Master 18th Edition på Home of FIFA velkommen av både FIFAs president Gianni Infantino og generalsekretær Fatma Samoura.

Ved hjelp av en tverrfaglig tilnærming gir CIES forskning, utdanning på toppnivå og konsulenttjenester til idrettsverdenen med sikte på å overvinne sportens kompleksitet i dagens samfunn og forbedre hvordan det styres og styres på tvers av alle idretter.

Som et internasjonalt senter opprettholder CIES et kvalifisert og mangfoldig personale og utvider sitt partnerskap med enkeltpersoner, universiteter og idrettsorganisasjoner over hele verden.

VÅRT OPPDRAG

CIES oppfordrer til kontinuerlig fremgang og bærekraftig utvikling i ledelsen av sport over hele verden ved å fullt ut utnytte sitt internasjonale nettverk av partnere. Vi fremmer aktivt den videre utvekslingen av kunnskap og erfaringer fra alle våre forsknings- og utdannelsespartnere. er der faglig forskning møter praktisk ledelse, noe som resulterer i forskningsbaserte løsninger som kan tilpasses lokale behov og krav.

Steder

Neuchâtel

CIES International Centre for Sports Studies

Address
International Centre for Sports Studies
c/o Hôtel DuPeyrou
Avenue DuPeyrou 1

2000 Neuchâtel, Neuchâtel, Sveits
Telefon
+41 32 718 39 09

Leicester

Address
Leicester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Milan

Address
Milan, Lombardia, Italia