Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den HGK FHNW (Academy of Art and Design FHNW) er en nettside av konseptualisering, produksjon og kritisk refleksjon.

Den Academy of Art and Design FHNW med sine ti Institutes, 750 elever og 200 lærere ser på seg selv som levende yngleplass for ideer, som en kulturpolitisk katalysator og som en seismograf påvise sosialt relevante felt i kunst, design og vitenskap som er så raffinert, bearbeidet og formidlet på en eksemplarisk mote gjennom teori og praksis. På grunnlag av differensiert persepsjon og refleksjon, personlig visjon og forståelse, ser Academy sin rolle som møter dagens utfordringer gjennom en rekke kreative mellomrom og faglige perspektiver.

Den HGK FHNW er en nettside av mangfold av holdninger og åpenhet

Gjennom integrerende infrastruktur og en trinational rammeverk, den gjenoppfunnet Campus of the Arts letter tverrfaglig og tverrfaglig læring, forskning og produksjon. Studenter kan i dag velge mellom syv BA og fire MA programmene. Prosjektbasert arbeid danner kjernen i programmene, kombinere, som er gjort i forskning, kunstnerisk eksperimentell, kreativ, teknologiske og vitenskapelige tilnærminger. Sikte på en bærekraftig måte skape mottakelig plass for verk av høy kvalitet gjenstander og produktive prosesser, Akademiet støtter aktivt og fremmer potensialet til eksperimentering og nettverk i motsetning til konvensjonell kunnskapsproduksjon.

Den HGK FHNW er et sted for dialog - mellom studenter og lærere, disipliner og kulturer, akademia og det offentlige.

Som en del av et internasjonalt nettverk, Akademiet bevisst oppsøker utveksling med ledende partnerinstitusjoner som opererer innenfor en lignende kritisk diskurs, pioner løsninger for fremtidige sammenhenger og kulturer, og er aktivt holdningsskapende. Hvor undervisningen er levd og kommunisert som en samvirkende prosess beveger seg mellom samfunn, kunst, politikk og økonomi. Sentralt i akademiets samfunnsoppdrag er utdanning av fremtidige generasjoner av uavhengig-minded og trygt kompetente kunstnere og designere.

Visual Communication Institute / Basel School of Design

Den Visuell kommunikasjon Institute / Basel School of Design er i dag en avdeling av University of Applied Sciences Nordvest-regionen (FHNW), Academy of Art and Design (HGK). Vi tilbyr læreplaner på bachelor- og masternivå innen visuell kommunikasjon med internasjonal akkreditering (BA, MA, MDes). Fakultetet medlemmer er aktive deltakere i designmiljøet og er involvert i anvendt forskningsprosjekter. Det sentrale fokus for alle aktiviteter er etableringen av bilder for kommunikasjon. Visual Communication Institute utviklet ut av den innflytelsesrike tradisjon av Basel School of Design begynnelsen på 1960-tallet. Vi har utvidet denne bakgrunn for å møte utfordringene i det 21. århundre. Vi er del av et internasjonalt nettverk av Art and Design Skoler som gir mange muligheter for studenter og lærere.

Basel School of Design

Den Basel School of Design og sine studenter har påvirket den internasjonale Grafisk Design samfunnet siden 1960-tallet. Under ledelse av Armin Hofmann og Emil Ruder kurs for Grafisk Design og Typografi ble utviklet. De var fremragende modeller for en modernistisk utdanning.

Siden år 2000 har den sveitsiske utdanningssystemet gjennomgått en utrolig rask prosess med å tilpasse sine utdanningsinstitusjoner til internasjonale standarder for Bachelor og Master læreplaner ved Universitetet nivå. I denne prosessen Visuell kommunikasjon avdelingen ble et eget institutt fra yrkesfaglig nivå School of Design (Schule für Gestaltung Basel). Vi er nå en del av University system av Nordvest Sveits og har utviklet en læreplan for Universitetet nivå med internasjonal akkreditering.

Dette universitetsnivå Instituttet er offisielt kalt «Visuell kommunikasjon Institute / Basel School of Design» og danner sammen med sju andre Design- og kunstorientert Institutes Academy of Art and Design Basel (HGK Basel) som en avdeling ved University of Applied Sciences Nordvest-regionen (FHNW).

I dag Visuell kommunikasjon Institute / Basel School of Design tilbyr en bachelorgrad programm, en internasjonal mastergrad program, internasjonal Summer Workshops, og er involvert i mange nasjonale og internasjonale forsknings- og utviklingsprosjekter.

Vi er stolte av hva vårt institutt har oppnådd i løpet av de siste årene. Instituttet har en læreplan for dagens og morgendagens design verden fortsetter den rike tradisjonen av sveitsiske design og typografi.

Akkreditert av British Skill Funding Agency (PCDL oppført institusjon.

Steder

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss