GITI - Geneva Information Technology Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Genève IT Institute er en Informasjonsteknologi skole basert i Genève i Sveits.

Siden 1996, med et multinasjonalt studentmasse og lærere, har det fokusert på pedagogisk opplæringssystemer praksis orientert med komplette programmer som forbereder seg til høyt nivå vitnemål og grader den reagerer på de økende behovene i IT-markedet.

Hovedmål:

Hovedmålet er å svare på industri og markedets krav ved å gi mer vekt på praktiske hensyn. Metoden for undervisningen er basert på effektive, liten gruppe, verksted trening.

Kjennetegn på våre kurs:

Våre kurs er orientert praksis. Våre kurs tilsvarer det raskt voksende behovet for nettverksteknologier.

Våre mål er:

Trene studentene slik at de får en praktisk kunnskap i datateknologi. Følge utviklingen av datateknologi og tilsvarende pedagogikk. Oppfyller kravene til økonomien og arbeidsmarkeder. Opprettholde kvaliteten på vår undervisning på høyeste internasjonale nivå.

Vår metode for undervisning:

Metoden er Evolusjone, lett og undervist i laboratorier og verksteder, samt i klasserommene. Det er jobb og carieer orientert basert på learning by doing. Små grupper 5-6 per klasse. Alle våre kurs blir gitt enten på fransk eller engelsk. Class rom og Labs. er moderne og godt utstyrt. Vi søker seriøse kontroll på hver studentens kunnskap og avansement. Vi støtter studenter har vanskeligheter med å gjennomføre spesielle økter. Våre instruktører er alle spesialiserte utøvere innen IT. Stammer fra ulike deler av verden holder høyt nivå vitnemål og med flere års praksis innen undervisningserfaring. Våre studenter er fra ulik opprinnelse, de går for mellomlang og lang sikt kurs for å fullføre den mest sofistikerte opplæringsprogram for fagfolk i IT. Vår administrativt ansatte tar seg av alle formaliteter når det gjelder studenttillatelser, overnatting og helseforsikring.

  • Vær oppmerksom på at GITI ikke gir noen stipend eller sponsing.

Steder

Genève

Address
GITI 54bis route des Acacias -
1227 Carouge

Tel: +41/ 022 301 22 44
info@giti-edu.ch
www.giti-edu.ch

1227 Genève, Genève, Sveits

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss