IMI International Management Institute Switzerland

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

IMI International Management Institute i Sveits er en privat skole for gjestfrihet og forretningsadministrasjon som ble grunnlagt i 1991. Vi tilbyr en familieatmosfære og personlig læring og karrieresupport.

Våre lavere grader innen gjestfrihet, forretnings- og markedsføringsledelse er validert av Manchester Metropolitan University og vår kulinariske kunstgrad av Oxford Brookes University.

Vi tilbyr en MBA-grad i gjestfrihetsstyring (validert av Manchester Met.) Og en MSc i gjestfrihet og arrangementer pluss doktorgradsutdanning som spesialiserer seg på hotell og arrangementer eller kulinarisk.

Diplom HF i International Hospitality Management tilbyr tre spesialiserte internships ved siden av tre studiesemestere med sterkt fokus på språkferdigheter.

Kombinasjonen av akademisk kvalitet i undervisningen, sveitsisk praktisk trening, utmerkede bransjekontakter og fantastisk natur er en oppskrift på suksess. Våre kandidater finnes i ledende stillinger over hele kloden. Suksessen deres viser at for å nå toppen, lønner det seg å starte på toppen!

Steder

Lucerne

IMI University Centre

Address
IMI International Management Institute Switzerland
Seeacherweg 1

6047 Lucerne, Lucerne, Sveits
Telefon
+41 41 349 60 00

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss