CREA Geneva | INSEEC GROUP

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

CREA er et ledende utdanningsinstitusjon innen markedsføring, kommunikasjon, digital markedsføring og kunstretning. Hvert år tar mer enn 450 studenter kurs på skolen, levert av de beste sveitsiske og internasjonale forelesere. CREA tilbyr for tiden bachelor- og mastergrader, tilgjengelig på heltid eller som executive kurs for fagfolk, samt videreutdanning kortkurs i form av sertifiserte programmer. CREA fokuserer sin utvikling på excellence på følgende områder - Creation, Digital

Filosofi

Verdien er i endring, utdanning er også. CREA gir et fantastisk springbrett for fremtidige fagfolk innen kreativitet, markedsføring, kommunikasjon og digitale ferdigheter.

Med tanke på utviklingen i næringslivet forventer skolen de store endringene som den digitale verden utfordrer i markedsføring og kommunikasjon, og kursene er omdefinert av nye behov i disse sektorene (luksus, mote, sport osv.).

Lær av erfaring. Det er ubrukelig å lære uten forståelse. På CREA mener vi at utdanning kun kan være, og må være basert på erfaring, den kunnskapen som oppleves. Av denne grunn er våre kursleder og forelesere alle erfarne fagfolk. En skole som er nær næringslivet

Kunnskapen bør komme fra eksperteksperter. Våre forelesere er alle fagfolk på sitt felt. De deler sin kunnskap og verktøy med sine studenter slik at all læring er relevant for den nåværende verden av virksomheten. Arbeidsverdenen skiftes raskt, og det er viktig at hver student kan komme inn med den aktuelle kompetansen.

CREA deler sitt nettverk, inkludert sveitsiske og internasjonale selskaper og eksperter, med sine studenter slik at de forblir nær forretningsområdet. De støtter studentene og skolen i oppkjøpet av ferdigheter som er relevante for den nåværende faglige arbeidsplassen.

ECTS Credits

Vi leverer studiepoeng til våre bachelor- og masterstudenter. Disse studiepoengene er anerkjent av faglige organer og CREAs samarbeidspartnere, men er ikke statlige utdannede diplomer.

Imidlertid er de tildelt av en privat skole og overholder strenge til prosedyrene publisert i Bologna-prosessen. ECTS-studiepoengene er basert på et system som gjør at studier kan kvantifiseres (ansikt-til-ansikt leksjoner, forskningsarbeid, personlige studier, etc.).

Våre bachelor kurs er verdt 180 studiepoeng og våre masterkurs 120 studiepoeng. Samarbeidsavtaler med andre institutter og profesjonelle organer i Europa tillater våre studenter å bli med på andre studieprogrammer, særlig på høyere nivå.

CREA har en lisens til praksis utstedt av Geneve Department of Instruction Publique (Public Education Department), under privat skoleseksjon.

E-læring

En innovativ nettbasert plattform gjør det mulig for alle våre studenter å utdype sin kunnskap på enkelte fagområder, forberede seg på forelesninger, revidere eller utvide kunnskapen deres på områder som utfyller undervisningen som tilbys på CREA.

Steder

Genève

Address
Route des Acacias 43, 1227
Genève, Genève, Sveits

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss