The International University in Geneva

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Rangert blant de ti beste handelshøyskolene i Sveits, The International University in Geneva ( IUG ) er en akkreditert akademisk institusjon som spesialiserer seg i næringslivet utdanning.

Universitetet tilbyr studenter- og hovedprogrammer innen forretningsadministrasjon, internasjonale relasjoner, digitale medier, informatikk og internasjonal handel.

Læreplanen har en unik kombinasjon av teoretisk og praktisk instruksjon, med særlig fokus på internasjonal forretningsskikk. Det internasjonale utvekslingsprogrammet gir en mulighet for studenter å studere ved anerkjente universiteter over hele verden.

Campus ligger i Genève, Sveits, i sentrum av Europa og et knutepunkt for internasjonal politikk og næringsliv, nær flyplassen og omtrent 5 km fra sentrum. IUG har studenter som representerer over 60 nasjonaliteter, og gir dermed en virkelig multikulturell setting.

The International University in Geneva er forpliktet til dyktighet innen utdanning og profesjonell forbedring.

Det flerkulturelle studentorganet, fakultetet og det dynamiske miljøet ved universitetet bidrar til å lage et rammeverk der studentene tilegner seg en global utdanning.

Programmene er designet for å skape en sunn balanse mellom teoretiske fundamenter og praktiske applikasjoner, gjennom bruk av virkelige forretningsspørsmål og besøk til større multinasjonale selskaper i regionen.

Klassene er små for å tillate gruppediskusjon og gi mer individualisert oppmerksomhet. The International University in Geneva er opptatt av å hjelpe studenter med å nå sitt fulle potensial. Fakultetene har relevant erfaring innen industri og næringsliv på seniornivå, kombinert med en sterk akademisk bakgrunn.

Metodene for undervisning ved The International University in Geneva er innovative og understreker viktigheten av å få et internasjonalt perspektiv på ledelses-, digitale og internasjonale relasjonsspørsmål.

Bruken av erfaringsmessige læringsmetoder som case-analyse og virksomhetssimuleringer sikrer utvikling av analytiske ferdigheter, som er kritiske i dagens konkurrerende og raskt skiftende verden.

The International University in Geneva understreker viktigheten av mellommenneskelige ferdigheter, ledelse, kommunikasjon og evnen til å arbeide i flerkulturelle team, ved å oppmuntre til aktiv klassedeltakelse og komme med jevnlige presentasjoner om strategiske ledelsesspørsmål. I den ånden forventes det at studentene jobber i team for å simulere en situasjon der de utvikler en proaktiv holdning og mestrer effektive kommunikasjonsevner.

IUG faglige filosofi understreker utviklingen av en IUG relevant både for små og mellomstore bedrifter, så vel som store multinasjonale selskaper.

3189_rsz_rsz_3180_129.jpg

Visjonerklæring

Å utvikle internasjonale fagpersoner som er forpliktet til å tjene et bærekraftig samfunn.

Mission Statement

The International University in Geneva er en ideell institusjon for høyere utdanning, som gir utdanning av høy kvalitet for studenters suksess i forretning og internasjonale karrierer.

Universitetet er dedikert til:

  • Utdanning - Gi utdanning i næringsliv, kommunikasjon, internasjonale relasjoner og handel med et globalt syn.
  • Excellence - Fremme en balanse mellom faglige og praktiske programmer gjennom effektive læringsprosesser, personaliserte studenttjenester og et fakultet som er opptatt av undervisning og forskning.
  • Miljø - Tilbyr et dynamisk læringsmiljø, fremme mangfold og være lydhøre for det internasjonale samfunnets endrede behov.

3188_rsz_rsz_3181_oneflash-iug2013-5130.jpg

Internasjonalt nettverk

Det internasjonale universitetet i Genève har etablert et sterkt nettverk som utvikler utvekslingsprogrammer med akkrediterte akademiske institusjoner over hele verden. Programmet gir muligheter for studenter fra universiteter i IUG nettverket i:

  • Europa
  • USA
  • Mellom- og Sør-Amerika
  • Asia og Midtøsten
  • Afrika

å delta på ett semester ved IUG og bli kreditert på institusjonen deres.

Det gjør det også mulig for IUG studenter (maksimalt to per år) å delta på ett semester eller en sommerperiode ved et annet universitet og bli kreditert ved IUG .

På noen universiteter kan studenter oppnå en dobbel grad med IUG .

Genève, en global by

Genève tilhører en utvalgt gruppe av virkelig ”internasjonale” byer i verden, noe som gjør det til et ideelt sted å studere internasjonal ledelse, internasjonale relasjoner og digitale medier.

Byen er vertskap for FN og spesialiserte byråer som Verdens handelsorganisasjon og omtales ofte som hovedstaden for fred og diplomati.

Mange multinasjonale organisasjoner er lokalisert i regionen på grunn av det utmerkede logistiske nettverket og den sentrale beliggenheten i Genève.

I hjertet av Europa er det bare en time med fly fra London, Paris, Brussel og Milano.

Genève er godt kjent som et av verdens største internasjonale finanssentre, spesielt for forvaltning av private formue.

Genève er et vindu på teknologiens verden. Det er hjemmet til verdensledere som The World Economic Forum (WEF), Hewlett-Packard, Nestlé, Richemont, Procter and Gamble, Caterpillar og Du Pont de Nemours.

International Telecommunication Union og Reuters 'europeiske kommunikasjonssenter har også valgt Genève som hovedkvarter. CERN, som ligger utenfor Genève, er der World Wide Web ble oppfunnet.

Kvaliteten og variasjonen i Genèves kulturliv, med sine mange teatre, museer og internasjonale konferanser, gjør det til rett sted å få en global utdanning.

Byen er et utstillingsvindu for de mest berømte navnene innen mote, smykker og urmakeri, og er hjemsted for blant andre Rolex og Patek Philippe. Geneva har en ideell beliggenhet ved bredden av innsjøen Leman ved foten av Alpene, og tilbyr utmerkede utendørs sportsaktiviteter.

Byens kosmopolitiske karakter, med nesten 150 nasjonaliteter fra hele verden, får alle til å føle seg hjemme.

Steder

Genève

International University in Geneva

Address
International University in Geneva
ICC 20, Rte de Pré-Bois

1215 Genève, Genève, Sveits
Telefon
+41 22 710 71 10

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss