Sprachschule Schneider

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Sprachschule Schneider filosofi

Vi lærer alle som er interessert i å lære et språk. Vi fremmer kommunikasjon mellom mennesker med ulike morsmål og legge vekt på de kulturelle og sosiale aspekter ved språk.

METODER

Våre undervisningsmetoder er basert på følgende punkter: små grupper av 3 til 6 deltakere Levende undervisning, slik at rikelig anledning til å snakke individuelle og fleksible kursformer oppmuntrende glede i å lære Mini-grupper Deltakere erfaring motiverende leksjoner og en behagelig atmosfære, og oppfordres til å aktivt ta del i klassen. Du vil få rikelig anledning til å snakke og vil miste noen innledende hemninger raskt.

undervisning

Våre lærere er perfekt kvalifisert i både lingvistikk og didaktikk. Leksjonene er planlagt i henhold til deltakernes læringsmål og ta hensyn til eventuelle individuelle ønsker knyttet til undervisningsopplegg.

Suksess

For at alle deltakerne fullføre kurset vellykket, vi alltid oppfordrer glede i læring under lesningen. Nå målet ditt er gjort enklere og motivasjon til å virkelig oppdage språket er garantert!

Steder

Zürich

Address
Renggerstrasse nr. 3
CH-8038 Zürich, Zürich, Sveits

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: