Sustainability Management School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor Sustainability Management School?

Målet med Sumas er å utdanne sosialt ansvarlige globale beslutningstakere i fremtiden som vil gjøre en reell forskjell i verden. Dens formål er å levere en innovativ blanding av god forretningskunnskap og en dyp forståelse for bærekraftig utvikling.

Hvorfor Bærekraft?

En bærekraftig fremtid er ikke lenger et alternativ eller et valg, har det blitt en nødvendighet. Kommende generasjoner av ledere vil måtte revurdere forretningspraksis å tillate en bærekraftig innvirkning på miljøet, på økonomisk utvikling, og på samfunnet for øvrig.

Hvorfor Sveits?

Å studere i Sveits gir en unik mulighet for å lære sveitsiske verdier som integritet, respekt for miljøet, og toleranse for mangfold. Sumas er en handelshøyskole basert helt på bærekraft, og det er den første av sitt slag.

The Campus

Hovedkvarteret til International Union for Conservation of Nature (IUCN) i Gland, Sveits, gir den perfekte omgivelser for denne unike opplevelsen av å studere ved Sumas.

Denne nyskapende bygningen ble innviet i juni 2010, er sertifisert Minergie ECO-P og tar sikte på det høyeste nivået av amerikanske LEED-sertifisering.

Steder

Kjertel

Address
Sustainability Management School - 28 Rue Mauverney
CH-1196 Kjertel, Vaud, Sveits

Sveits online

Address
Sveits online, Sveits

Milan

Address
Via Tortona, 56
20144 Milan, Lombardia, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss