SBS Swiss Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

SBS Swiss Business School er en banebrytende ledelsesinstitusjon dedikert til å forberede studentene på karriere i verdensøkonomien i International Management, Finance, Marketing og andre felt. Vi er en kvalitetsdrevet nisjespiller.

Vi underviser i toppmoderne teori, fordyper studenter i internasjonale erfaringer, og kobler dem til beste praksis i virksomheten. Deltakere i våre programmer lærer mye mer enn ledelse teori og praksis; de får nye måter å tenke på som kan forandre deres liv og organisasjonenes suksess.

Få mest mulig ut av investeringen. Vi er en unik skole av flere grunner:

- Praktisk, rimelig læring

- Internasjonalt til kjernen

- En fullt akkreditert institusjon du kan stole på

- Bedriftsforbindelser

- Ligger i Zürich

Internasjonalt til kjernen

Vi er virkelig fokusert på verden. Fra et unikt innledende kurs i bachelorprogrammet til et avansert kurs i doktorgrad i bedriftsøkonomisk program, er SBS-opplevelsen grundig internasjonal. Mer enn halvparten av våre studenter kommer fra Europa, Asia og Latin-Amerika. Vi tilbyr deltakerne en opplevelse som forbereder dem til å operere med letthet over landegrensene og kulturer - i et miljø som fortjener mangfold og evnen til å bringe et verdensomspennende perspektiv til studiet av virksomheten.

En fullt akkreditert institusjon du kan stole på

SBS Swiss Business School er fullt akkreditert av International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), et godkjent organ i USA. Nasjonal akkreditering er den høyeste form for akkreditering som en institusjon kan motta. IACBE har rost SBS som innovatør innen forretningsutdanning. SBS er akkreditert av British Accreditation Council som en uavhengig høyere utdanning institusjon.

Bedriftsforbindelser

SBS er også sertifisert av Eduqua, den sveitsiske kvalitetssikringssertifiseringen for høyere utdanning. Det tar hensyn til flere kriterier for å sikre institusjonens kvalitet og vurderes på tre år.

SBS er nært knyttet til verdensverdenen gjennom sin undervisning, fakultet, arrangementer og plasseringsnettverk. Bedriftsledere besøker ofte skolen for å snakke med studenter eller å undervise i kurs og gi studentene direkte muligheter til å lære om state-of-the-art forretningspraksis. Bedrifter som er interessert i å smi nye koblinger, er invitert til å kontakte vår plasseringskontor.

Klasser bruker ofte nåværende forretningsproblemer som tema. Studentene konsulterer eksperter og deltakere i beslutningsprosessen og presenterer sine endelige konklusjoner til selskapets toppledere. Gjennom slike "live" casestudier sporer de problemer som de utvikler over tid, og drar nytte av å lære hvordan man bruker kunnskap til de siste utviklingene i verdensøkonomien.

Til syvende og sist er de sterkeste forbindelsene til virksomheten gjennom vårt nettverk av arbeidsgiverkontakter. SBS har en misunnelsesverdig oversikt over å plassere sine kandidater med ledende selskaper og institusjoner over hele verden. En rekke arbeidsgivere besøker skolen hvert år for å identifisere egnede kandidater til å fylle stillinger i sine selskaper. Vår plasseringskontor opprettholder en regelmessig dialog med potensielle arbeidsgivere og er klar til å ønske dem velkommen til campus.

Ligger i Zürich

Zürich har blitt konsekvent rangert som verdens ledende verden for livskvalitet, noe som gjør det til et ideelt sted å studere internasjonal ledelse.

Mange multinasjonale selskaper ligger i regionen, på grunn av Zürichs sentrale beliggenhet i hjertet av Europa. Det er bare en time med fly fra London, Paris, Brussel eller Berlin. Zürich er den økonomiske og økonomiske hovedstaden i Sveits.

Kvaliteten og variasjonen av Zürichs kulturliv, med sine mange teatre, museer og internasjonale konferanser, er det rette stedet for å oppnå en global utdanning.

Ideell beliggenhet ved bredden av Zürich-sjøen, tilbyr byen utmerkede utendørs sportsaktiviteter.

Endelig får byens kosmopolitiske karakter, med nesten 100 nasjonaliteter fra hele verden, alle til å føle seg hjemme.

Steder

Zürich

Address
SBS Swiss Business School
Flughafenstrasse 3

CH - 8302 Zürich, Zürich, Sveits

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss