Dalarna University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Dette er Dalarna University

På Dalarna University samarbeider vi med eksterne parter og samfunn på mange måter. Vårt mål er å gi deg - våre studenter - mulighetene for å gjøre en forskjell i verden.

Organisasjon og ledelse

Dalarna University er et statlig finansiert institutt for høyere utdanning som opererer i henhold til sverige videregående lov og høyere utdanning ordinans.

Utdanning for alle

Vi tar sikte på å fremme et miljø basert på den samme verdien av den enkelte. Alle skal ha tilgang til høyere utdanning uavhengig av eksterne faktorer. En tilrettelegger for dette er at vi har utviklet vår virtuelle campus for å tillate fleksible studier uansett hvor du bor og når du kan studere. Vi tilbyr åpent læringsfora og miljøer som er webbaserte, og mange av ressursene våre er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Ved hjelp av digital teknologi har vi skapt bærekraftige, globale møteplasser som gir mulighet til personlig utvikling og utdannings muligheter.

Utdanning for arbeidskraft

Vi tilbyr programmer og kurs som har en klar forbindelse med forsknings- og arbeidsgiverbehov på både lokalt og internasjonalt nivå. dette faktum alene sørger for at du er godt rustet til profesjonell livsoppgradering med ferdigheter og kunnskaper som vil gi deg en klar og sterk kandidat i jobbapplikasjoner.

Vi tilbyr en rekke programmer på en rekke felt: for de som lærer på svensk, se våre svenske programmer. Vi tilbyr også et nummer som er undervist på engelsk: disse finner du på våre engelske programmer. I løpet av studiene får du mulighet til å oppleve profesjonelt liv gjennom praktik og utveksling: Sjekk programmet som interesserer deg for detaljer.

Gjør en forskjell gjennom forskning

Det tette samarbeidet vi har med næringslivet, inkludert offentlig sektor, betyr at vår forskning er oppdatert og relevant. Anvendt forskning sikrer at høy kvalitet opprettholdes. Våre forskningsprofiler involverer forskere fra en rekke avdelinger, samt forskere fra andre høyere utdanningsinstitusjoner, både i Sverige og i andre land.

Samarbeid med eksterne organisasjoner

Våre programmer, kurs og forskning har et klart og direkte bånd med regionale organisasjoner og bedrifter. En av våre viktigste oppdrag er å sikre utviklingen av kunnskap og ferdigheter som kreves i Dalarna, slik at vi i sin tur kan fortsette å spille vår rolle i global utvikling.

Vi er medspillere i forholdet mellom studenter og ansatte i samarbeid med eksterne organisasjoner. Dette fører til økt uavhengighet og evne blant våre studenter til å ta aktivt ansvar for faglig liv og samfunn i årene som kommer.

Livslang læring og profesjonell utvikling

Ønsket om å lære og få nye perspektiver og evnen til å utfordre våre forutsetninger er faktorer som gjør oss både mer attraktive og mer produktive som individer og kolleger. Profesjonell utvikling er nøkkelen til suksess, derfor tilbyr vi muligheten til å få tilgang til oppdragsutdanning fra Dalarna University i alle våre fagområder. Vi samarbeider ikke bare med regionalt næringsliv; heller, vi er aktivt involvert i å utforme kurs for å sikre at de faglige utviklingsbehovene i samfunnet som helhet er oppfylt.

Dalarna University i Global Partnership

Med et globalt perspektiv og med globalt ansvar i tankene, tilbyr vi våre studenter muligheten til å delta i utvekslinger med andre høyere utdanningsinstitusjoner i en rekke land.

Steder

Falun

Dalarna University

Address
Dalarna University

791 88 Falun, Dalarnas fylke, Sverige
Telefon
+46 23 77 80 00

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss