Mälardalen University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Mälardalen University ( MDH ) ligger i den tettbefolket og ekspansive regionen rundt Mälaren, ca en time med tog fra Stockholm og Arlanda flyplass. De fleste av universitetets studenter tar kurs på en av sine to sentralt beliggende campus i Eskilstuna og Västerås.


MDH utfører fremragende forskning innen fremtidig energi og embedded systems spesialisering og fremtredende forskning innen helse og velferd, samt de teknologiske og ingeniørvitenskapelige spesialiseringene innen innovasjon og produktrealisering.

Den primære oppgaven med de etablerte forskningsområdene i utdanningsvitenskap og matematikk, industriell økonomi og ledelse sammen med arbeidslivsstudier er å gi et forskningsgrunnlag for hvert fagområde på grunnskole- og nivånivå.


MDH er preget av nære partnerskap med bedrifter og offentlig sektor i regionen, noe som gjør universitetet vårt attraktivt for studenter - og studentene våre attraktive på arbeidsmarkedet. Rundt 85% av studentene våre har jobb innen ett år etter endt utdanning.


MDH er miljøsertifisert og prioriterer bærekraftig samfunnsutvikling i alle sine aktiviteter.


Hvorfor studere her?

  • Samarbeidet du vil ha nytte av utdanningen vår er preget av høy kvalitet og nær kontakt med forskning, mellom studenter, så vel som mellom studenter og lærere. Mälardalen University er kjent for vårt samarbeid med det omkringliggende samfunnet, og vi vet at studentene våre er attraktive på arbeidsmarkedet. Mer enn 84% av studentene våre har en sysselsetting innen sitt studieretning i løpet av det første året etter endt utdanning. Gjennom utdanning og samarbeid av høy kvalitet med offentlig sektor, bedrifter og industri forbereder vi deg for arbeidslivet. Studieprogrammene våre er designet i samarbeid med arbeidsgivere og evalueres kontinuerlig av dem - noe som hjelper til med å matche programmene og kursene våre med kravene fra profesjonell verden. Mange multinasjonale selskaper som ABBand Volvo ligger nær både Eskilstuna og Västerås, og studentene våre har godt av dette.

En internasjonal atmosfære Du vil føle deg hjemme på Mälardalen University , og å være her er mer som å være en del av et internasjonalt samfunn enn i et bestemt land. Mälardalen University har en internasjonal atmosfære, med studenter og ansatte fra hele verden. Vi har også partneruniversiteter i rundt førti land rundt om i verden, og både studenter og ansatte har gode muligheter til å tilbringe litt tid på et av disse andre lærestedene.

· Verdifull støtte og aktiviteter Universitetet tilbyr mye studiehjelp til våre studenter, blant annet i form av kurs i studieteknikk og kommunikasjon. Mot slutten av et studieprogram tilbyr vi også karriererådgivning. Studentunionen arrangerer mange sosiale aktiviteter og gir verdifull støtte, spesielt til våre internasjonale studenter.

· God innkvartering Vi hjelper våre studenter til å finne et sted å bo, enten i Eskilstuna eller i Västerås. I løpet av semesterene, mandag til fredag, tilbyr vi også gratis bussreiser mellom byene, både for studenter og ansatte.

· Utmerkede fasiliteter til din disposisjon Fasilitetene er moderne og har lyse bygninger som ble bygget spesielt for universitetet. Det er mange foredragshaller og møtesteder for studenter, men også hyggelige gårdsplasser og stille stuer. Det er mange datamaskiner som våre studenter kan bruke, samt tilgang til et trådløst nettverk for bærbare datamaskiner.

· Undervisning av høy kvalitet basert på forskning At det er en sterk sammenheng mellom utdanningen og vår forskning, er selvsagt til oss. Våre studenter får god innsikt i forskningsverdenen og de siste funnene.

· Utdanning med fokus på ansettelsesevne Som student ved Mälardalen University vil du være attraktiv på arbeidsmarkedet. Gjennom høyutdanning og samarbeid med det omkringliggende samfunnet forbereder vi deg på arbeidslivet. Våre studieprogrammer er utformet i samarbeid med arbeidsgivere og blir kontinuerlig vurdert av dem - som bidrar til å matche våre programmer og kurs med arbeidsmarkedets krav. Våre studenter står i kontinuerlig nær kontakt med sine jevnaldrende, lærere, forskere og fremtidige arbeidsgivere, og mange av våre utdanninger har praktiske elementer. Dette kan ta for eksempel studenter som skriver sine gradprosjekter i forbindelse med et selskap, eller av universitetet som inviterer forretningsrepresentanter som gjestelærere.

· Nærhet i Universitetets internasjonale studenter setter ofte pris på det faktum at det er lett å komme i kontakt med professorene og at det er en uformell atmosfære på MDH . Undergraduate studenter, doktorgradsstudenter og professorer møtes ofte i sammenheng med ulike prosjekter. Vi setter pris på det når studentene deltar aktivt i utdanningen deres og derfor oppfordrer deg til å få mest mulig ut av studietiden din.

Steder

Eskilstuna

Mälardalens högskola

Address
Mälardalen University
Västerås, Högskoleplan 1
Eskilstuna, Drottninggatan 12

Eskilstuna, Södermanland fylke, Sverige
Telefon
+46 21 10 13 00

Norrmalm

Address
Högskoleplan,1
722 20 Norrmalm, Västmanland County, Sverige