Örebro University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Örebro Universitet er en av de raskest voksende universitetene i Sverige. Vi har 17.000 studenter og 1200 ansatte.

Universitetet gir utdanning og forskning i humaniora, juss, samfunnsfag, naturfag, teknologi, helse, medisin, utdanning, musikk og idrett vitenskap. Universitetet tilbyr 800 kurs, 60 studieprogrammer og 30 hovedfags-programmer.

Örebro Universitet samarbeider med næringslivet, fylkeskommuner, kommuner og organisasjoner i regionen, så vel som nasjonalt og internasjonalt.

Örebro universitet er en ung, moderne og raskt voksende universitet med en ambisiøs agenda for fremtiden. Vi tilbyr et variert utvalg av høykvalitets kurs i engelsk, i et miljø som er både stimulerende og støttende, og som tilbyr førsteklasses fasiliteter for både studenter og ansatte. Vår campus, som ligger tre kilometer fra sentrum av byen, er også vertskap for et utvalg av kafeer og restauranter, samt til et stort idrettsanlegg med en state-of-the-art trening center. Hva mer er, de mange nasjonaliteter representert av studenter og ansatte låne et internasjonalt preg til vår campus.

Beliggende i hjertet av Sverige, er Örebro en dynamisk og pulserende by like ved innsjøen Hjälmaren. Den førsteklasses beliggenhet med Stockholm, Gøteborg og Oslo innen rekkevidde gjør det til et ideelt sted å være. Ikke la den lille byen utvendig lure deg. Som student ved Örebro Universitet vil du oppleve en unik følelse av fellesskap, har lett tilgang til et bredt spekter av fritidsaktiviteter og få venner for livet.

Örebro Universitet tilbyr et utvalg av høy kvalitet internasjonale masterprogrammer i en rekke disipliner. Vår styrke er våre dynamiske og veletablerte forskningsmiljøer - hvor du som masterstudent vil være en viktig bidragsyter. Vi er forpliktet til høy kvalitet på undervisning og forskning, samt til entreprenørskap, og med våre karriereorienterte studietilbud, våre studenter er i stand til å høste fordelene av en av de høyeste sysselsettingssuksessraten i landet.

Steder

Örebro

Örebro universitet

Address
Örebro University
SE-701 82 Örebro, Örebro fylke, Sverige
Telefon
+46 19 30 30 00