Örebro University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Örebro University er et ungt, moderne og raskt voksende universitet med en ambisiøs agenda for fremtiden. Våre studenter og forskere er et bevis på at vi har som mål å skape et attraktivt sted for både arbeid og studier.

Main Campus - ORU

Vår visjon - motet til å gjennomgå og evnen til å utvikle seg - danner grunnlaget for vårt daglige arbeid. Våre masterstudenter kommer fra hele verden, og drar nytte av nærkontakt med andre studenter, lærere, forskere og professorer - klassestørrelsene våre er aldri mer enn 30 studenter.

Vi tilbyr høykvalitets internasjonale masterstudier innen en rekke fagområder: samfunnsvitenskap, kommunikasjon, statistikk, informatikk, kjemi, robotikk, medisin, fysiologi og økonomi.

Vi har to studiesteder - hovedcampus og vårt spesialiserte medisinske campus.
Begge er godt knyttet til sentrum av Örebro, i tillegg til å være i nærheten av naturen.

Örebro har også et av de bredeste utvalgene av idretter og begivenheter som er tilgjengelige i alle byer i Sverige, og er misunnelig lokalisert - Stockholm, Gøteborg og til og med Oslo kan nås direkte fra Örebro.

Vi har en rekke avdelinger satt opp for å hjelpe y OU fra å registrere interesse for å registrere deg for studien. Som en potensiell student kan y OU få direkte hjelp med søknadsprosessen; når vi er godkjent, tilbyr vi dedikert støtte med overnatting, spørsmål om visum og mer. Når y OU kommer i Örebro, y OU vil bli møtt av vår Student Support team, som organiserer et omfattende introduksjonsprogram for nyankomne.

Hvis Y OU ønsker å studere et masterprogram av høy kvalitet og oppleve det beste som Sverige har å tilby, kan du vurdere Örebro University som ditt førstevalg.

Steder

Örebro

Örebro universitet

Address
Örebro University

SE-701 82 Örebro, Örebro fylke, Sverige
Telefon
+46 19 30 30 00

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss