Stockholm University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det naturvitenskapelige fakultet ved Stockholm University er det største naturfaglige fakultetet i Sverige og er blant de hundre største naturfaglige fakulteter i verden på Shanghai-rangeringen. Fakultetet tilbyr utdanning i ypperste klasse i en rekke programmer og kurs, på masternivå er det gitt mer enn 30 studieprogrammer på engelsk.

Hvorfor studere ved Sveriges største vitenskapelige fakultet?

Vitenskapelig forskning inkluderer alt fra studie av de minste komponentene i saken til oppdagelse og analyse av interstellare fenomener. Men det er mer enn forskning.

Å kombinere studier i naturfag med studier i språk, økonomi eller til og med kommunikasjon, kan gjøre kompetanse og profil mer attraktiv for arbeidsmarkedet. Stockholm University tilbyr studenter denne muligheten med sitt brede spekter av emner innen samfunnsvitenskap og humaniora. Forskere og matematikere finnes i den mest varierte stillingen fra finansanalytikere, etterforskere, forfattere, konsulenter, selgere eller prosjektledere på mange forskjellige felt. Det store utvalget av kurs som tilbys, både innen naturfag og andre områder, samt muligheten til å velge den retningen som passer best for deg - med den ekstra muligheten for senere å skifte spor, eller supplere studiene dine med et nytt emne - øke sjansene for suksess på arbeidsmarkedet.

Forskere og matematikere over hele verden arbeider med fremtiden. Det kan være å gjøre mer pålitelige værmeldinger, utvikle nye og bedre stoffer, forbedre miljøvernet eller skape sunnere matvarer. I en internasjonal undersøkelse av universitetsutdannedees brukbarhet, var Stockholm University rangert høyest i Sverige, andre i Skandinavia og 62 over hele verden.

Fakultetet tilbyr både programmer og kurs på bachelor- og høyere nivå i engelsk. Det generelle nivået på engelsk ferdigheter i Sverige er svært høyt i henhold til den engelske ferdighetsindeksen. Sverige har blitt rangert på topp 5 siden indeksen startet for seks år siden og har blitt rangert som nummer én tre ganger. I tillegg til det generelle engelskkunnskapsnivået, har Stockholm University en internasjonal lærer- og forskningsstab og lang erfaring med å gi kurs i engelsk.

Kursene våre har nær tilknytning til den nåværende forskningen som er utført ved naturfagfakultetet, og et flertall av våre lærere er aktive forskere. Se mer informasjon om våre internasjonale masterstudier.

Livet som student i Stockholm

Stockholm er hovedstaden i Sverige og et av de mest fremtredende akademiske sentre i Nord-Europa. Byen består av flere øyer og er omgitt av vann. Vannet er så rent at du faktisk kan svømme midt i byen. Om sommeren går solen aldri helt ned, og folk samles i åpne barer, restauranter og parker for å nyte lyset og det tempererte klimaet. Om vinteren er det ofte mulig å skøyte midt i byen.

Stockholm tilbyr høyere utdanning av høyeste internasjonale standard på velkjente universiteter og høyskoler, blant annet fremtredende institusjoner som Karolinska Institutet, KTHs kongelige institutt for teknologi, Stockholms handelsøkonomi og Stockholm University .

Gjennom årene har ikke mindre enn tolv Nobelprisvinnere vært aktive på disse universitetene og høyskolene innen fysiologi og medisin, fysikk, økonomi og kjemi.

Steder

Östermalm

Address
Universitetsvägen,10 A
106 91 Östermalm, Stockholm fylke, Sverige

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

MSc
Denne skolen tilbyr også: