Huafan University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Huafan er det første universitetet som ble grunnlagt av det buddhistiske samfunnet blant de kinesisktalende landene. Universitetet har innlemmet idealene til både kinesisk utdanning og buddhistkultur i læreplanene. Det ble etablert av Ven. Hiu Wan, kunstner og pedagog, i 1990, som Huafan Institute of Technology, reorganisert som Huafan College of Humanities and Technology i 1993, og ble i 1997 akkreditert sin nåværende status som et fullverdig universitet. Huafan ligger i det landlige området utenfor Taipei, og er stolt av sine sublime pedagogiske idealer, det energiske lærerfakultetet og de rolige fjellområdene. Huafan University består av fire høyskoler, inkludert College of Engineering and Management, College of Liberal Arts, College of Arts and Design, og College of Buddhism, og tilbyr bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer innen 13 studieretninger.

Vårt mål som utdanningsinstitusjon er å hjelpe studenter til å forbedre seg selv gjennom egenopplæring, eller "Utdannelse av opplysning" som anbefalt av grunnleggeren Ven. Hei Wan. Dette innebærer selvoppvåkning, egenutvikling og menneskelig orientert utdannelse basert på kinesisk etikk og buddhistisk medfølelse. Våre mål er å kultivere studentenes akademiske kompetanse så vel som integriteten til deres personlighet, for å hjelpe dem med å oppnå visdom og medfølelse og til slutt komme menneskeheten til gode.

Huafan campus er omgitt av vakker natur ved Ta Lun-fjellet, og er velsignet med vennlige klasserom. På grunn av vår dedikasjon til økologisk bevaring, kan beskyttede arter som pangolin, Big Crowned Eagles, Formosan Blue Magpies, Formosan Reeve's Muntjac sees på campus fra tid til annen. I april og mai kan tusenvis av ildfluer sees på campus i skumringen.

Steder

New Taipei

Address
No. 1, Huafan Rd., Shihding Dist., New Taipei City 223, Taiwan R.O.C
New Taipei, New Taipei City, Taiwan

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: