Charles University Faculty of Pharmacy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Charles University

Karlsuniversitetet, det første universitetet som ble etablert i Sentral-Europa, ble grunnlagt av Charles IV, den tsjekkiske kongen og romerske keiseren, i 1348. Fra begynnelsen var Karlsuniversitetet karakterisert som en "studium generale" og Kongen tildelte det alle privilegiene av de andre gamle universitetene. I dag har Charles University sytten fakulteter, hvorav fjorten ligger i Praha, mens de andre tre ligger i viktige tsjekkiske byer Hradec Králové og Plzeň.

Fakultetets Fakultet

Fakultetet for apotek, med plass i byen Hradec Králové, ble opprettet ved et regjeringsdekret i 1969. Dette fakultetet har fortsatt i den gamle og lange tradisjonen for utdannelse av apotek ved Karlsuniversitetet.

Apotek er en medisinsk avdeling som fokuserer på forskning, produksjon, kontroll, levering og dispensering av medisiner og rusmidler. Det omhandler også informasjon om narkotika og farmasøytiske funksjoner, organisasjoner, med ledelse av farmasøytiske funksjoner innen helsetjenesten (sosial apotek) og med den historiske utviklingen av grenen.

The Pregraduate Studies

 • Et femårig studieprogram for apotek undervist på engelsk
 • Studieprogrammet overholder EU-direktiv 2005/36 / EF
 • Studiet omfatter obligatorisk, valgfag og valgfrie emner.
 • Biologi og kjemi basert første to års studie
 • Farmasøytiske fag fra 3. studieår
 • Diplomoppgave og slutteksamen som fører til Master grad (Mgr. Fullt lik MSc, og valgfri Doctor of Pharmacy degree, Pharm.Dr)
 • Mulighet for å bli med fremragende forskerteam på vårt fakultet under studiene dine under studiestudiet
 • Undergraduates er forpliktet til å delta på alle seminarene gitt i emnene registrert; Det er obligatorisk å delta i praktisk (laboratorie) opplæring og gjennomgå praktiske plasseringer (i apotek og andre farmasøytiske institusjoner) i løpet av studiet. Nivået på kunnskap oppnådd i de registrerte fagene kontrolleres ved undersøkelser. Forløp av studier er avsluttet ved å bestå Final State Exam og med vellykket forsvar av bachelor's Degree Paper (Diploma avhandling). Til slutt blir utdannet tildelt den akademiske graden av Magister (Mgr. Tilsvarende MSc) ved oppgradering seremoni.

The Postgraduate (Doctoral) Studies

Universitetsstudenten av studiet av apoteket (eller noen tilknyttede felt som medisin eller naturvitenskap) som har tilegnet seg Magister eller tilsvarende, kan søke om opptak til den fireårige interne løpet av doktorgradsstudier. Doktorgradsstudiet involverer vitenskapelig arbeid i et utvalgt forskningsprosjekt under tilsyn av utmerkede lærere ved Fakultetet. Studieretningen avsluttes ved å bestå eksamener i teoretiske emner relatert til det aktuelle forskningsprosjektet, ved å publisere vitenskapelige artikler i tidsskrifter med effektfaktor og ved å skrive og forsvare en doktorgradsavhandling.

Akkrediteringskomiteen for Tsjekkias regjering godkjente elleve felt der det er mulig å oppnå doktorgrad ved ph.d.-fakultetet:

 • Bioanalytisk kjemi
 • Bioorganic Chemistry
 • Klinisk og sosialt apotek
 • Farmasøytisk kjemi
 • Farmasøytisk analyse

Hradec Králové

Hradec Králové, den største byen i Øst-Bøhmen, har rundt hundre tusen innbyggere; Det ligger ved sammenløpet av elvene Labe og Orlice ca 100 km øst for hovedstaden i landet, Praha. Det er nevnt blant de eldste tsjekkiske byene så tidlig som 1225. I begynnelsen av 1400-tallet ble det dowry og kongelig sete for tsjekkiske dronninger. Det er derfor siden den gang har det hatt det moderne navnet - "Dronningens slott". Selve byen blomstret økonomisk i det 15. århundre, men senere ble det ødelagt i trettiårskriget. Den historiske kjerne av byen er dannet av flere store bygninger: Den Hellige Ånds katedral som dateres tilbake til begynnelsen av 1400-tallet, det hvite tårnet bygget på slutten av 1500-tallet, og den barokke Jesuit-kirken av antagelsen om Maria Jomfruen med et kloster som dateres tilbake til 2. halvdel av 1700-tallet. Mot slutten av det 18. århundre ble byen omgjort til en sen barokk festning. Siden 1884 ble karakteren av byen som en fortid gradvis forvandlet - byen ble kvitt bebyggelsen og ytterligere muligheter for utvikling ble tilgjengelig. Mellom de to verdenskrigene utviklet byen til sentrum av moderne tsjekkisk arkitektur.

Etter 2. verdenskrig ble Hradec Králové det administrative og kulturelle sentrum i Øst-Bøhmen - med teatre, gallerier, museer, videregående skoler og høyskoler. Foruten Fakultetet for Fakultet er det også setet til medisinsk fakultet, Charles University; Militær medisinsk akademi; og den uavhengige pedagogikkuniversitetet. Omkring 4000 universitetsstudenter går hvert år til klasser i denne byen.

Steder

Hradec Kralove

Address
Faculty Of Pharmacy,
Akademika Heyrovského 1203

500 05 Hradec Kralove, Hradec Králové-regionen, Tsjekkia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: