Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Historie og dagens fokus

Universitetet og fakultetets historie begynte med etableringen av Agricultural avdeling ved tsjekkiske tekniske universitetet i Praha i 1906, ved resolusjon av keiser Franz Joseph. Professor Stoklasa, en ledende skikkelse i landbruksvitenskap på den tiden ble utnevnt som den første Dean.

Universitetet ble etablert som et uavhengig organ med statlig dekret på 8 juli 1952. Fakultet for agronomi, som det ble kjent på den tiden, var en av tre støping fakultetene i denne nye universitetet. Siden den gang har fakultetet vært hovedsenter for utdanning og opplæring av eksperter, hovedsakelig for landbruket bedrifter, forskning og statlige administrasjoner.

Flere nylig, Fakultet utvidet sitt fokus, og i 2005 skiftet navn til Fakultet for Agrobiology, Food and Natural Resources (FAFNR). Denne endringen i navnet karakteriserer overgangen fra hovedsakelig landbruksutdanning og forskning til et bredere fokus bestående nylig nye spørsmål i naturressursforvaltning og matkvalitet.

I dag, Fakultet for Agrobiology, mat og naturressurser er en moderne og respektert pedagogisk og vitenskapelig institusjon, som har plass til mer enn 4000 studenter og 300 ansatte, med en sterk posisjon i inn og utland.

Nyutdannede av fakultetet er sysselsatt i jordbruk, hagebruk, avl, plantevern, kvalitet på landbruksprodukter, agribusiness, naturressurser ledelse, avfallshåndtering, landskapsarkitektur, bygdeutvikling og andre områder av betydning for den nasjonale økonomien. Våre kandidater er å finne jobber ikke bare som ledere, men kan arbeide i statsadministrasjonen, forsknings- og høyere utdanningsinstitusjoner eller som private entreprenører.

Hvem vi er

Med nesten 4000 studenter og 300 ansatte, er det FAFNR den nest største fakultetet ved den tsjekkiske Universitetet for miljø- og biovitenskap (CULS) og det største fakultetet med lignende fokus i Tsjekkia, anerkjent og respektert både hjemme og i utlandet. Våre bygninger er godt utstyrt med moderne fasiliteter og, på grunn av et høyt nivå av kontinuerlig teknisk og personlig utvikling fakultetet har blomstret i løpet av sin 110 år lange tradisjon for å tilby utdanning og forskning i fi eld av landbruk, mat og naturressurser.

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr høy kvalitet på opplæringen i et bredt spekter av bachelor, master og doktorgradsprogrammer. En rekke studier er av ket som fokuserer på landbruk og hagebruk produksjon, hage og landskapsarkitektur, avl av selskapsdyr, bærekraftig bruk av naturressurser, mat og human ernæring, og mange andre. Vi utfører omfattende forskning, noe som er en forutsetning for akkreditering av våre studieprogrammer og gir en høy grad av praktisk trening med aktiv deltakelse fra studentene. Vi samarbeider tett med ledende industriprodusenter og tjenesteleverandører, hvor vi gjennomfører resultatene av anvendt forskning og våre kandidater kan fi nne sysselsetting.

Vår langsiktige strategi

Vårt mål er å oppnå kvalitet og bred anerkjennelse i felter av våre spesialiseringer. erefore legger vi signifi skrånende investeringer i teknisk infrastruktur. Vi argumentere for stadige jakten på bedre scientifi c og pedagogiske kvalifi kasjoner av våre ansatte, og støtter høykvalitets utskrifter av arbeidet som er sammenlignbare med internasjonale standarder. Et økende antall og kvalitet på scientifi c publikasjoner, høyt arbeidsføre nyutdannede, stimulere etterspørselen etter vår deltakelse i internasjonale konsortier og nettverk, og opprettholde varig samarbeid med industriledere, er blant våre viktigste mål, og tjene som viktige indikatorer for vår fremtidige retning.

Steder

Praha

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Address
Kamýcká 129
165 00 Praha 6 - Suchdol

Praha, Praha, Tsjekkia
Telefon
+420 224 384 574

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss