Faculty of Pharmacy - University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

universitet

FARMASJON AV Farmasi blir deler av MASARYK UNIVERSITET I BRNO 1. JULI 2020.

Det nest eldste universitetet i Tsjekkia ble opprettet i 1919. Til nå er det et av de beste velrenommerte sentrene for dyktighet innen forskning, utdanning og studentstøtte i Europa.

Ettersom Fakultet for farmasi tidligere var en del av Masaryk University mellom 1952 og 1960, vil det offisielt bli det sjette eldste fakultetet ved universitetet.

Pavilion of Pharmacy II

Studerende apotek i Brno

Utdannelse fra Fakultetet gjør at studentene kan gjøre mye mer enn bare å jobbe på apotek! Studenter etter oppgradering er klare til å spesialisere seg innen klinisk apotek, sykehusapotek, toksikologi, biokjemi, mikrobiologi, forskning, akademi, industriapotek, kliniske studier, regulatoriske saker, farmakokonomi, patentlov og mange andre. Alt du trenger å gjøre er å velge .

Standard Masterstudiet i apoteket tar fem år og er basert på et kreditt system. Fakultetet er medlem av Foreningen av europeiske fakultetene, og dets kandidater oppfyller alle kravene til yrket som er i samsvar med EU-direktiv 2005/36 / EF, derfor er det enkelt å flytte landene over hele Europa etter oppgradering. I de første to årene reviderer og videreutvikler studentene sine kunnskaper om elementære natur- og medisinske fag til det nivået som kreves for å forstå bestemte fag fra apotekets felt. Studentene deltar forelesninger, seminarer, praktiske laboratorieklasser og deltar i praktiske apoteksplasseringer. I de følgende studieårene jobber de med oppgaven. Programmet avsluttes ved å forsvare oppgaven og ta den endelige statlige eksamen. Da blir studentene tildelt mastergraden (forkortet Mgr.).

Nyutdannede tildelt masterstudiet kan senere sitte på en grundig tilstandseksamen, inkludert et avansert oppgaveforsøk. Etter å ha bestått, får de doktorgradsgraden (forkortet PharmDr.).

Nyutdannede kan søke etter forskerutdanning i fem akkrediterte filialer. Etter å ha forsvunnet avhandlingen og bestått den avsluttende statlige eksamenen, får de doktorgradsstudiet.

Students in the Microbiology and molecular biotechnology laboratories

Studentlivet i Brno

Alle vet at studier handler ikke bare om å studere, men også om erfaringer, vennskap og kvalitetstid på universitetet. Så hva gjør vi for å støtte studentens liv?

Sovesal ligger bare en kort spasertur unna i rolige nabolag, og ligger i den historiske bygningen av kulturarven i Tsjekkia - Kauns sovesal. Studentene kan velge mellom flere typer rom - enkeltrom, dobbeltrom eller tremannsrom. Rom koster rundt 120 € per måned. Sovesal er utstyrt med stuerom, vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel, badstue, bordtennisrom, idrettsbane og omgitt av grøntområder og nærliggende skog.

Kounic's Student Dormitory

Fakultetsområdet består av mange studenters fasiliteter som store bibliotek, studie- og datarom, kantine, kafeteria, treningsstudio, park å slappe av på, dyreklinikker, leger som allmennlege, immunolog, pneumolog og gynekolog. Derfor konsentrerer studentene seg på campus ikke bare for å trøste, men også for å slappe av og møte opp.

For å gjøre studentenes liv enklere, organiserer Union of Students of Pharmacy mange arrangementer, starter med å ønske velkommen til nybegynnerne og hjelpe til med å komme seg rundt, fortsette gjennom å organisere forskjellige aktiviteter som opplæring for myke ferdigheter, folkehelsekampanjer, studenters fester, fakultetets ball, osv. Union of Students of Pharmacy er en del av European Pharmaceutical Students 'Association og International Pharmaceutical Students' Federation som gjør det mulig for studentene våre å gjennomføre praksisplasser over hele verden, delta på europeiske og internasjonale kongresser, få internasjonale venner og interkulturell bevissthet. Mange studenter deltar også i Erasmus + -programmet og studerer i utlandet i et semester eller et helt år. Innkomne Erasmus-studenter gjør også den kulturelle sorten veldig bred som bidrar til den gode atmosfæren her på campus.

Steder

Brno

Address
Faculty of Pharmacy
University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno
Palackeho trida 1946/1
612 42 Brno

612 42 Brno, Sør-Moravia-regionen, Tsjekkia

Programmer

Denne skolen tilbyr også: