Faculty of Pharmacy - University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

universitet

Universitetet for veterinær- og farmasøytiske fag Brno ble grunnlagt 12. desember 1918 som det første universitetet som ble dannet etter opprettelsen av Republikken Tsjekkoslovakia. Den ble grunnlagt i lokalene av det som en gang hadde vært kavaleri kaserner og en provinsiell opplæringsskole. Universitetet har fra begynnelsen utviklet seg som et universitet med fokus på veterinærmedisin og veterinærhygiene. I 1991 ble et tredje fakultet lagt til - Fakultetet for farmasi.Pavilion of Pharmacy II

Studerende apotek i Brno

Utdannelse fra Fakultetet gjør at studentene kan gjøre mye mer enn bare å jobbe på apotek! Studenter etter oppgradering er klare til å spesialisere seg innen klinisk apotek, sykehusapotek, toksikologi, biokjemi, mikrobiologi, forskning, akademi, industriapotek, kliniske studier, regulatoriske saker, farmakokonomi, patentlov og mange andre. Alt du trenger å gjøre er å velge .

Standard Masterstudiet i apoteket tar fem år og er basert på et kreditt system. Fakultetet er medlem av Foreningen av europeiske fakultetene, og dets kandidater oppfyller alle kravene til yrket som er i samsvar med EU-direktiv 2005/36 / EF, derfor er det enkelt å flytte landene over hele Europa etter oppgradering. I de første to årene reviderer og videreutvikler studentene sine kunnskaper om elementære natur- og medisinske fag til det nivået som kreves for å forstå bestemte fag fra apotekets felt. Studentene deltar forelesninger, seminarer, praktiske laboratorieklasser og deltar i praktiske apoteksplasseringer. I de følgende studieårene jobber de med oppgaven. Programmet avsluttes ved å forsvare oppgaven og ta den endelige statlige eksamen. Da blir studentene tildelt mastergraden (forkortet Mgr.).

Nyutdannede tildelt masterstudiet kan senere sitte på en grundig tilstandseksamen, inkludert et avansert oppgaveforsøk. Etter å ha bestått, får de doktorgradsgraden (forkortet PharmDr.).

Nyutdannede kan søke etter forskerutdanning i fem akkrediterte filialer. Etter å ha forsvunnet avhandlingen og bestått den avsluttende statlige eksamenen, får de doktorgradsstudiet.Students in the Microbiology and molecular biotechnology laboratories

Studentlivet i Brno

Alle vet at studier handler ikke bare om å studere, men også om erfaringer, vennskap og kvalitetstid på universitetet. Så hva gjør vi for å støtte studentens liv?

Sovesal ligger bare en kort spasertur unna i rolige nabolag, og ligger i den historiske bygningen av kulturarven i Tsjekkia - Kauns sovesal. Studentene kan velge mellom flere typer rom - enkeltrom, dobbeltrom eller tremannsrom. Rom koster rundt 120 € per måned. Sovesal er utstyrt med stuerom, vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel, badstue, bordtennisrom, idrettsbane og omgitt av grøntområder og nærliggende skog.

Kounic's Student Dormitory

Universitetsområdet består av mange elevernes fasiliteter som stort bibliotek, studie- og datarom, kantine, kafeteria, treningsstudio, park for å slappe av på dyreklinikker, leger som praktiserende læge, immunolog, pneumolog og gynekolog. Derfor konsentrerer studentene seg på campus ikke bare for sudy, men også for å slappe av og møtes.

For å gjøre studentene lettere, organiserer Pharmaceutical Students 'Union mange arrangementer, starter med å ønske deg velkommen til freshmen og hjelper deg med å komme deg rundt, fortsetter gjennom å organisere ulike aktiviteter som treningsøktene, offentlige helse kampanjer, studentfester, fakultetskule, osv. . Pharmaceutical Students Union er en del av European Pharmaceutical Students Association og International Pharmaceutical Students Federation som gjør det mulig for våre studenter å gjennomføre internships over hele verden, delta på europeiske og internasjonale kongresser, få de internasjonale vennene og interkulturell bevissthet. Mange studenter deltar også i Erasmus-programmet og studere utenlands for et semester eller hele år. Innkommende Erasmus-studenter gjør også det kulturelle sortimentet svært bredt som bidrar til den gode atmosfæren her på campus.

Steder

Brno

Address
Faculty of Pharmacy University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno Palackeho trida 1946/1 612 42 Brno
612 42 Brno, Sør-Moravia-regionen, Tsjekkia

Programmer

Denne skolen tilbyr også: