Metropolitan University Prague

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Metropolitan University Praha (MUP) rangerer blant de eldste og største private universiteter i Tsjekkia. Den stadige tilstrømningen av søkere interessert i å studere ved Metropolitan University Praha vitner til sitt rykte av en første-rate utdanningsinstitusjon. MUP gir utdanning til ca 5000 studenter. Siden etableringen i 2001, tilbyr universitetet studieprogram i området av internasjonale territorielle relasjoner, juridiske spesialiseringer og internasjonale økonomiske relasjoner i både heltid og deltid studieformer i Tsjekkiske samt engelsk. MUP opererer i Praha og i tre regionale sentre i Pilsen, Liberec, og Hradec Králové.

Studier og spesialiseringer

Metropolitan University Praha gir utdanning i bachelor-, master-, og doktorgradsutdanning. MUP implementerer også intensive kurs av tsjekkisk og engelsk som andrespråk innenfor rammen av livslang læring programmer.

Scitientific Aktiviteter

Metropolitan University Praha fortsetter å utvide sine forskningsaktiviteter for å sikre kontinuerlig økning i kvaliteten på undervisningen. MUP gir en plattform for forskningssentre som holder en rekke konferanser og spesialiserte seminarer hvert år. Forskningssentrene forsøker å inkludere elevene i alle sine forskningsaktiviteter.


Følgende sentre operere på MUP: Senter for Midtøsten studier (cmes), Institutt for juridisk beskyttelse av industriell eiendomsrett (UPOPV), Senter for Security Studies (C4SS), Ibero-amerikanske Centre (IAC), Senter for studier av internasjonale økonomiske relasjoner (CMEV), Institutt for medier (IPM), etc.

Internasjonalt samarbeid

Med hensyn til omfanget av internasjonalt samarbeid, rangerer Metropolitan University Praha blant de ledende private universiteter i Tsjekkia. MUP etablert et nettverk av mer enn 180 partner universiteter - i Europa innenfor rammen av ERASMUS + programmet samt i Asia, Nothern Afrika, og i Amerika - til å gjennomføre sine internasjonale aktiviteter.

Steder

Praha

Address
MUP Strašnice Building
University Headquarters
Metropolitan University Prague
Dubečská 900/10

100 31 Praha, Praha, Tsjekkia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss