University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oppdag universitetet i Hradec Králové

UNIVERSITET HRADEC KRÁLOVÉ

Møt det dynamiske og ungdommelige miljøet ved universitetet i Hradec Králové - en institusjon grunnlagt i 1959 som har båret sitt nåværende navn siden 2000. For tiden tilbyr Alma Mater av over 7300 studenter, Universitetet i Hradec Králové høy kvalitet på tertiær utdanning innenfor et stort omfang av studiefelt som omfatter samfunnsvitenskap, humaniora, utdanningsstudier, naturvitenskap, økonomi og informasjonsteknologi studier. Et stort antall søknader sendt til Universitetet hvert år demonstrerer den høye etterspørselen etter studiene på universitetet, og den bekrefter sitt utmerkede navn.

Universitetet i Hradec Králové er en levende institusjon, og dens konstante utvikling gjenspeiles både i akademisk og byggevirksomhet. Nye fakulteter og institutter etableres, nye studieprogrammer akkrediteres, og oppbyggingen av Universitetsområdet er i utålmodig fremgang. Universitetscampuset ligger beleilig i sentrum av byen innen gangavstand fra de andre universitetsbygningene, utdannings- og vitenskapelige biblioteket og gamlebyen.

nyutdannede

Universitetet i Hradec Králové forbereder kvalifiserte spesialister som lykkes på det lokale arbeidsmarkedet så vel som i utlandet. Universitetet mottok i 2010 Diploma Supplement Label, et sertifikat utstedt av EU-kommisjonen som bekrefter at universitetet oppfyller alle standarder for europeiske høyere utdanningsinstitusjoner. Dokumentet gis automatisk til alle kandidater, og det garanterer verdensomspennende anerkjennelse av diplom fra Universitetet i Hradec Králové.

Universitetet består av fire deler: Fakultet for utdanning, Fakultet for informatikk og ledelse, filosofisk fakultet og fakultet for naturfag.

FAKULTET FILOSOFI

university building

Det filosofiske fakultet UHK tilbyr BA, MA og PhD studieprogram i tsjekkisk språk på heltid og i flere studiefag, en deltid studieform. Det gir opplæring innen historie, arkeologi, arkivfag, statsvitenskap (med spesialisering i Afrika og Latin-Amerika i MA og PhD studieprogrammer), sosiologi, filosofi og flere tverrfaglige studiefelt (fokusert på informatikk og multimedia i arkivfag og arkeologi).

Fakultetets studenter kan gi fra kontaktene med utenlandske universiteter og tilbringe et segment av sine studier i utlandet på en av partnerinstitusjonene over hele verden. Det filosofiske fakultet gir undervisning i historie og samfunnsvitenskap for studentene til undervisningsstudier ved fakultetet for utdanning. Nyutdannede fra fakultetet får førsteklasses kunnskaper i humaniora og samfunnsvitenskap og finner et bredt spekter av muligheter for jobb i offentlige institusjoner, frivillige organisasjoner, kommersielle organer, medier, eller i forskning og utvikling.

Det filosofiske fakultetet tilbyr også heltidsstudier på MA og PhD på engelsk, dvs. MA studieprogram Sentral-europeiske studier og to doktorgradsstudier Latinamerikanske studier og afrikanske studier. Bortsett fra disse studiene, tilbyr det en forberedende kurs av tsjekkisk språk og spesialisert universitetsopplæring for internasjonale studenter.

NYTTIG INFORMASJON

Det akademiske året er organisert i 2 semestre. Vintersemesteret starter vanligvis den tredje uken i september og slutter i desember; Sommersemesteret begynner i februar og slutter i juli. Semesteret følger alltid en eksamen på 6 uker.

Vårt universitet har meget godt etablert Buddy System. Oppdraget til ESN Buddy System HK er å hjelpe med å integrere Erasmus og andre utenlandske studenter inn i lokalsamfunnet.

Studentene ved Universitetet i Hradec Králové er utstyrt med overnatting på universitetet sovesal Palachova.

VISA (ikke-EU-borgere): Utenlandske statsborgere som er visumpliktig, er pålagt å søke om visum før de går inn i Tsjekkia ved den autoriserte tsjekkiske ambassaden. Visa er ikke pålagt for EU-borgere. Det kan ta 2 måneder å få visum, så ikke glem å søke i tide!

Oppholdstillatelse for å studere er obligatorisk for alle utenlandske studenter som bor her i mer enn 90 dager. Ikke-EU-land: Det er obligatorisk for studenter fra ikke-EU-land å ha oppholdstillatelse / visum før de kommer til Tsjekkia - det spiller ingen rolle hvor lenge de skal studere her. Studentene må søke om midlertidig oppholdstillatelse ved den tsjekkiske ambassaden, konsulat eller diplomatisk oppdrag hjemme eller i nærmeste land. De internasjonale kontorer i de respektive fakultetene gir hjelp til innkommende utenlandske studenter.

HVORFOR STUDIER I TJEKKIET?

Fordi det tilbyr gratis utdanning på offentlige universiteter! Utdanning i Tsjekkia har en betydelig fordel - det kan være gratis for de som ønsker å få et diplom fra universitetet på tsjekkisk, dvs. for de som studerer på tsjekkisk språk.

På grunn av den høye kvaliteten på utdanningen. I dag er eksamensbevis fra de tsjekkiske universitetene høyt rangert rundt om i verden, sammen med engelsk og amerikansk, og er anerkjent i alle land i EU.

På grunn av evnen til å reise i hele EU. Tsjekkia er medlem av EU, og i 2007 deltok i Schengen-området, noe som gjør at elevene kan bevege seg uten visum til alle land i Schengen-avtalen.

På grunn av utsiktene til en vellykket karriere! Utenlandske studenter etter uteksaminering kan få en jobb i tsjekkisk eller europeisk offentlig, så vel som i private institusjoner og selskaper like som tsjekkiske borgere.

På grunn av den høye kvaliteten på europeisk liv og lave priser. På grunn av sin politiske og økonomiske åpenhet er Tsjekkia i dag et av de mest utviklede landene i Sentral-Europa. Levestandard er sammenlignbar med Vest-Europa, men prisene på mat, overnatting og varer er mye lavere.

Rask tilpasning av våre studenter i det tsjekkiske miljøet. I dag er Tsjekkia et flerkulturelt og åpent land hvor de fleste medborgere kan snakke minst engelsk.

Steder

Hradec Kralove

Address
University of Hradec Králové – Philosophical Faculty
Náměstí Svobody 331
(building B)


50003 Hradec Kralove, Hradec Králové-regionen, Tsjekkia