Les den offisielle beskrivelsen

Fakultetet for økonomi og regnskaps oppgave er å gi universitetsopplæring i akkreditert studium på høyest mulig nivå, utvikle vitenskapelig forskning og utføre habiliteringsprosedyrer og prosedyrer for utnevnelse av professorer i akkreditiverte fagområder.

Fakultetet for økonomi og regnskap ble opprettet 1. juli 1991 som et resultat av organisasjonsendringer ved Universitetet for økonomi, Praha (VSE) under de politiske endringene etter 1989-revolusjonen. Det ble bygget på grunnlag av tradisjonen av fakultetets avdelinger for økonomi, regnskap og didaktikk av økonomiske studier, som er (sammen med deres gradskurs), epicenteret til universitetet siden etableringen i 1953 og fortsetter å være gjennom sin mer enn seksti år av eksistens.

Det nyopprettede finans- og regnskapsdepartementet ble fra starten støttet av et sterkt og stabilt team av vitenskapelige og pedagogiske fagfolk som med en kombinasjon av tradisjonell tilnærming til økonomisk utdanning og nøyaktig planlagte studieprogrammer har lykkes med å oppnå en konkurransefortrinn som holdes til denne datoen. Dette stabile teamet samarbeidet med fakultetet siden etableringen, dannet en gruppe fremtredende fagfolk fra både fagfelt og eksternt felt som selskaper og regjeringsinstitusjoner, som deltok betydelig i postrevolusjonens endringer i det tsjekkiske samfunnet.

Takket være denne uvanlige konstellasjonen ble fakultetet en av toppene i de økonomiske fakultetene i Tsjekkia, og det lykkes å holde denne prestisjefylte posisjonen i dag. Fakultetet for økonomi og regnskap tilbyr alle tre nivåer (bachelor, master og doktorgrad) av studier på tsjekkisk språk.

Siden 2015 er fakultetet stolt over å kunne tilby masterstudier og doktorgradsstudier helt på engelsk. De toårige masterprogram i økonomi og regnskap (MIFA) og treårig doktorgradsstudium i enten Finans eller Regnskap og Bedriftsøkonomisk Ledelse. Dette faktum er enda et bevis på fakultetets moderne tilnærming og forsøk på å tilby sine studenter noe mer, verdifullt for sin karriere.

Fakultetets høye kvalitet gjenspeiles i den kontinuerlige topprangeringen av undersøkelser og meningsmålinger som er satt sammen av fagfolk, journalister og studenter . En annen del av den anerkjente kvaliteten på fakultetet er i alumni-studentene - kandidater.

Deres vellykket voksende karriere i banker, revisor og konsulentfirmaer, produksjons- og bedriftsfirmaer, inkludert statlige institusjoner og også innen ideell sektor, snakker for seg selv. Når vi vurderer årsstatistikken over alumni-sysselsettingsfrekvensen, er fakultetet i ledende stillinger med nesten null arbeidsledighet på sine kandidater. Kvalitet er også et viktig aspekt når det gjelder fakultetets akademiske ansatte vurderer deres akademiske forestillinger, vitenskapelige forskningsforskningsaktiviteter som begge støttes og vedlikeholdes av fakultetet.

Fakultetet i denne saken har det privilegium å organisere spesialiserte konferanser og publisere vitenskapelige tidsskrifter og samarbeide med flere eksterne fagfolk som er innarbeidet i ovennevnte aktiviteter, samt å være i stillinger fra fakultetets faglige råd. Takket være disse er fakultetet i stand til å holde følge med den nyeste informasjonen fra virkelighetsopplevelsen og koble dem til studie- og forskningsattributter som støtter det høye akademiske nivået som forbinder akademia og den daglige erfaringen. Fakultetets internasjonale aktiviteter tilbyr ikke bare et master- og doktorgradsprogram på engelsk, men også studentene har en unik mulighet til å studere i utlandet takket være programmer som Erasmus eller oppleve internship i utlandet.

Fakultetets prestasjoner som er oppnådd gjennom sin eksistens er bindende og vil kreve en betydelig innsats for å opprettholde og videreutvikle. Jeg tror fast at fakultetet er tilstrekkelig utstyrt og motivert for å nå dette målet, og at det fortsatt vil bli vurdert som en anerkjent akademisk institusjon hvis faglige meninger respekteres og hvis kandidater fullt ut vil bruke sin kvalitet i praksis.

doc. Ing. Ladislav Mejzlík, Ph.D.
fakultet for finans og regnskap
Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

University of Economics Prague - Faculty of Finance and Accounting

Den opprinnelige ideen om MIFA-programmet var å tilby et høykvalitetsprogram for alle studenter som ser sin fremtid i økonomi og regnskap. Dette ble en visjon som skapte ... [+]

Strukturen til MIFA-programmet:1. semester (30 studiepoeng):Mellomføring Regnskap: Generelle aksepterte prinsipper (6 studiepoeng)Prestasjonsledelse (6 studiepoeng)Internasjonal økonomi (6 studiepoeng)Økonomi II (6 studiepoeng)Bedriftsfinansiering (6 studiepoeng)2. semester (30 studiepoeng):Finansielle derivater (6 studiepoeng)Forstå økonomiske og sosiale indikatorer (3 studiepoeng)Beskatning i CR og EU (6 studiepoeng)Bedriftsvurdering (6 studiepoeng)Bedriftsetikk (6 studiepoeng)Ett valgfag (3 studiepoeng)3. semester (30 studiepoeng):Valgfag (24 studiepoeng) med prosjekt (6 studiepoeng) ellerUtvekslingsprogram eller internship (30 studiepoeng)4. semester (30 studiepoeng):Revisjon og for... [-]
Tsjekkia Prague
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk