VSB - Technical University of Ostrava

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er

VSB - Technical University of Ostrava (VSB-TUO) ble grunnlagt i 1849, og er et tsjekkisk offentlig universitet med lang tradisjon innen ingeniørutdanning og forskning av høy kvalitet. Disse tradisjonelle kjerneverdiene har blitt kontinuerlig oppdatert for å gjenspeile dagens moderne teknologier og industriens stadig voksende behov. VSB-TUO har sterke bånd til industrien og trives med anvendt forskning, i samarbeid med selskaper og institusjoner over hele verden, for å finne innovative løsninger på dagens spørsmål.

Studier ved VSB-TUO legger vekt på praktisk trening, mens du undersøker reelle problemer fra dagens moderne bransjer ved å bruke den nyeste programvaren og instrumentene. I mange fag er 50% av emnene praktisk orientert, noe som perfekt komplementerer den avanserte teoretiske instruksjonen, og sikrer at nyutdannede har fått utdanning og erfaring som arbeidsgivere har søkt over hele verden.

Syn

Vi er blant de fremste europeiske universitetene som tilbyr teknisk og økonomisk utdanning, driver anvendt og grunnleggende forskning og sikrer nødvendig teknisk veiledning, konsultasjon og eksperttjeneste til samfunnet.

Vårt oppdrag

Vi er en del av universitetssystemet som er det høyeste nivået i utdanningssystemet i Tsjekkia. Vi formidler kunnskap, utvikler ferdigheter og skaper et rom for profesjonell vekst av individer og utvikling av hele samfunnet i områder med teknologiske og økonomiske spesialiseringer. Vi samarbeider med statlige organisasjoner, lokale myndigheter, innenlandske og utenlandske universiteter, vitenskapelige institusjoner, organisasjoner og enkeltpersoner. Vår grunnleggende oppgave er:

  • Gi høyere utdanning
  • Utvikle forskning og utvikling
  • Utvikle samarbeid med praksis

Nyutdannede av VSB-TUO

  • 3176 vellykkede kandidater i år
  • 40% av kandidatene i VSB-TUO er kvinner
  • Over 100 fordeler med et kandidatkort

131907_pexels-photo-1595391.jpegRæv / pexels

Et moderne campus som vi fortsetter å oppgradere

Vi utvikler kontinuerlig campus for å sikre et kvalitetsmiljø for studentene våre, med nye og renoverte bygninger, forskningssentre, laboratorier og komfortable klasserom.

Studentlivet

Campus of VSB-TUO huser alle slags fasiliteter for studenter, ansatte, men også for allmennheten. Campus kan være et andre hjem for deg.

En av de største campusene i Sentral-Europa

Campus til VSB - Technical University of Ostrava er en av de største i Sentral-Europa. Bortsett fra overnatting tilbyr det også cateringtjenester, sports- og kulturfasiliteter og en rekke andre tjenester. På dette campus kan du også finne et postkontor, studentbutikker og en gratis wifi-forbindelse for alle studenter. På campus er det også et galleri, et bibliotek og en PC-paviljong. Studentene kan bruke tjenestene til en lokal lege, en psykolog eller en karriereoverlege.

Campus VSB-TUO tilbyr et bredt spekter av idrettsanlegg for studenter, ansatte, men også for allmennheten. På campus er det utendørs badminton- og volleyballbaner, en klatrevegg, innendørs basketball- og volleyballbaner, og en fotballbane med kunstgress. Du kan spille bordtennis, prøve å trene kampsport, gå til treningssentre eller til vår aerobe hall hvor du kan velge mellom raske eller langsomme treningsformer. Et offentlig svømmebasseng er innen rekkevidde - bare ett trikkeholdeplass unna.

Hovedcampus for VSB-TUO ligger i de veldig hyggelige omgivelsene i Poruba - i nærheten av en skog, med stier for rulleski eller sykling. Campus er koblet med offentlig transport til andre deler av Ostrava, også om natten. Ostrava er veldig bra tilgjengelig ikke bare med tog, men nå som motorveien er fullført, også med buss og bil.

Etiske retningslinjer

Med Code of Ethics forkynner VSB - Technical University of Ostrava, som bærer av europeisk kultur og utdanning, de moralske verdiene som følger av det europeiske kulturmiljøet, og bestreber dermed en høy standard for etisk oppførsel utover de obligatoriske juridiske normene.

131909_pexels-photo-745045.jpegHelena Lopes / Pexels

Steder

Ostrava

VŠB - Technical University of Ostrava

Address
17. listopadu 2172/15, 708 00
Ostrava, Moravisk-Schlesien-regionen, Tsjekkia
Telefon
+420 597 321 111

Programmer

Lederkurs