Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Matematikk og Computer Science programmer på Charles Universitet Hva tilbyr vi? Høy kvalitet rimelige treårig bachelor-og to-årige masterprogrammer vises på engelsk, på en av de eldste og mest anerkjente universiteter i Europa, i en av de vakreste byene i verden, hovedstaden i et moderne og teknologisk avansert land . Programmene har fått tilbud om å tsjekkiske studenter i mange år med stor suksess. Nå er de åpent for internasjonale studenter, også.

Hvem ser vi etter? Motiverte, arbeidssomme og begavede unge mennesker fra hele verden som tør å tenke og har en interesse i informatikk og matematikk.

Curriculum Bachelorprogrammet i informatikk The Bachelor of General Computer Science Studiet er beregnet for studenter som ønsker å lære de varige grunnlaget for informatikk og å bli dyktigere i sine metoder og tilnærminger. En tungt bygget teoretisk base er uvurderlig for å arbeide med programmer og programvareutvikling, og er en nødvendighet for videre studier og forskning innen informatikk. Den bachelor studiet tar vanligvis tre år og slutter med en statlig eksamen, etter en vellykket gjennomføring av der studenten er tildelt tittelen bachelor. Graden tildeles er akkreditert av departementet for utdanning, ungdom og sport i Tsjekkia og er internasjonalt anerkjent. Undervisningsspråket er engelsk.

Masterstudier I vår masterprogrammer, er studenter gis en bred oversikt over sitt felt, og hjelpe dem til å tenke selvstendig, å skille mellom viktige og marginale problemer, og for å imøtekomme raskt til nye teknologier. Fokuset er på å forstå de sentrale prinsippene for hvordan og hvorfor ting fungerer, og om anvendelsen av disse prinsippene innen moderne teknologi. Den sterke teoretiske grunnlaget for mastergradsstudiet gir våre kandidater et konkurransefortrinn i et dynamisk utviklende verden der dagens teknologi er ofte foreldet i morgen.

Studier vanligvis tar to år, og avslutt med en statlig eksamen og masteroppgave forsvar. Etter vellykket gjennomføring studenten er tildelt tittelen av en Master of Science.

Entre Bachelor Opptakskrav For å søke på Bachelor of Computer Science program levert i engelsk du må

holde eller være å jobbe mot et vitnemål (Diploma) eller tilsvarende; i tilfeller kreves av loven, en sertifisering av likeverdig utdanning skal følge søknaden; møte Argumentasjon Krav, og gi tilstrekkelig bevis på engelskkunnskaper.

Master Opptakskrav For å søke om et masterprogram holdt på engelsk må du

holde eller være å jobbe mot en bachelor-eller mastergrad diplom og gi en bekreftet kopi av denne; i tilfeller som kreves av loven, må en sertifisering av likeverdig utdanning følge søknaden, har tilstrekkelig faglig bakgrunn i de aktuelle feltene (se detaljer nedenfor); Dette kan demonstreres ved å passere den spesialiserte opptaksprøver i juni 2015 i Praha som er organisert av Fakultet for matematikk og fysikk, eller ved å gi transkripsjoner (akademiske poster) av din tidligere utdanning (helst ledsaget av pensum av de gjennomførte kurs); lovende studenter som ikke har denne bakgrunnen kan bli tatt opp med den forutsetning at de fullfører de manglende bachelorkurs, ha tilstrekkelig beherskelse av det engelske språket; Dette kan demonstreres ved å gi dine resultater i en av de standardiserte engelske testene som vi kjenner igjen (se detaljer nedenfor).

Du er også velkommen til å følge din søknad ved

en angivelse av formål der du beskriver dine grunner for å søke den foreslåtte programmet, du studerer og muligens også forskning interesser og fremtidige karriereplaner, anbefalingsbrev som nylig som mulig fra professorer og arbeidsgivere som kan kommentere dine siste faglige prestasjoner og dine kvalifikasjoner for å forfølge en mastergrad i matematikk eller informatikk.

Det er to valgrunder hvert år: en vinterrunde med innleveringsfrist 29 februar 2016, Og en fjær med runde innleveringsfrist 31 mai 2016. Gjennomgangen Utvalget skal velge ut de beste søkerne i hver runde. Målet med innleggelser vurderingsprosessen er å velge fra utvalget av søkere de enkeltpersoner som har beste vist evne og diligence som forventes av Charles University studenter.

Søknadsgebyr for bachelor- og masterprogrammer Alle søkere: 20 EUR (rundt 22 $) per søknad; du betale dette med kredittkort ved å følge instruksjonene i den elektroniske søknaden.

Skolepenger for bachelor- og masterprogrammer 140 000 CZK (5000 EUR); studenter fra EU er kvalifisert for en 40 prosent rabatt Gjennomsnittlig levekostnader varierer fra 400-600 EUR rundt $ 440 til $ 660) per måned, inkludert overnatting, måltider, offentlig transport og fritidsaktiviteter.

Steder

Praha

Address
Charles University
Faculty of Mathematics and Physics
Ke Karlovu 3
Prague 2

121 16 Praha, Praha, Tsjekkia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss