Les den offisielle beskrivelsen

Takk for at du er interessert i vår institusjon og velkommen til Middelhavsskolen.

South Mediterranean University visjon er å være en referanse for pedagogisk fortreffelighet i Tunisia og utover. Våre strenge programmer samler innovative læringsmetoder med den nyeste utviklingen i ledelsen, forbereder ledere og ledere for å legge til en effektiv og bærekraftig verdi for næringslivet.

Våre programmer har et utmerket nettverk av fakultet, ansatte og studenter som kommer sammen i en multikulturell setting med den intellektuelle vitalitet som kan sammenlignes med de beste videregående utdanningsinstitusjoner over hele verden.

Utover vår internasjonale anerkjennelse av to av de mest prestisjetunge internasjonale akkrediteringsorganene (AMBA og EFMD-EPAS), gjør det betydelige antallet konferanser, seminarer og opplæringsprogrammer organisert på vår institusjon, MSB et knutepunkt for samspill mellom forskere, gründere og politimenn om dagens økonomiske , sosiale og politiske spørsmål.

Skulle du bestemme deg for å gå i gang med en livsforandrende opplevelse og bli med i et nettverk av over tusen fremtredende alumni som ønsker å gjøre forskjellen i regionen og utover, er MSB-programmer for deg.


112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Historie

Tilbake i 2002 var SMU heldig å ha støtte fra grunnleggerne som teller blant dem selskaper, bedriftsledere, fagfolk og lærde. Dette innledende SMU-teamet startet Executive MBA-programmet som ble overvåket av Pr. Mahmoud Triki. Sammen med ham var et team som inkluderte Dr. Taoufik Jelassi og Nabil Triki, deretter Strategy Consultant ved Boston Consulting Group i Paris.

Da programmet fikk fart, utvidet teamet til å omfatte Neila Gharsallah, Stanford Alumnae med en MS i Management; IT ingeniører Haythem Abdelkafi og Nadhir Douma i tillegg til MBA-innehaver fra George Washington University, Hala Ammar.

SMU teller i dag et dedikert team med mer enn 60 ansatte, over 30 heltidsfakultet og rundt 1200 studenter på campus.

112144_pexels-photo-1181622.jpeg

MSBs oppdrag

  • Å tilby en global utdanning gjennom opprettelse og formidling av kunnskap som er relevant for bedriftsmiljøet.
  • Fremme av verdier av fortreffelighet, entreprenørskap, innovasjon og ansvarlig ledelse.

MSBs Visjon

  • Å gjøre universitetet til et showcase og en inspirasjon til universitetssystemet i Tunisia og utover: En regional hub of Excellence

MSBs verdier

  • Fortreffelighet
  • Ledelse
  • Innovasjon
  • Tillit

112143_people-woman-coffee-meeting.jpg

akkreditering

Nasjonal akkreditering

Alle MSB-programmer er godkjent av departementet for høyere utdanning, vitenskapelig forskning og informasjons- og kommunikasjonsteknologi.

Oppdrag Internasjonale Akkrediteringer

På MSB går vi utover den nasjonale akkreditering, med sikte på å være en referanse i regionen, vi er stolte av å fange både AMBA- og EPAS-akkrediteringer i tillegg til CFA-anerkjennelsen.

AMBA Akkreditering

MSB er stolt av å ha: Det eneste Master i Business Management (MBM) -programmet i AFRICA akkreditert av London-baserte MBA-foreningen (AMBA, London).

Den eneste Executive Master i Business Administration (EMBA) programmet i Tunisia og blant få i AFRICA akkreditert av London-basert Association of MBA (AMBA, London).

EPAS Akkreditering

MSB er stolt av å ha: Det eneste grunnutdanningsprogrammet (lisens) i Tunisia akkreditert av EPAS, det andre i Nord-Afrika og tredje i Afrika.

* Programmet European Program Accreditation System (EPAS) som tar sikte på å evaluere kvaliteten på ledelsesprogrammer og eksamensbevis. EPAS er en del av European Foundation for Management Development (EFMD), en internasjonal organisasjon med base i Brussel.

CFA Institute® Affiliation

MSBs MBM

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

South Mediterranean University

Vår MBM-program på MSB mål ambisiøse nyutdannede eller unge fagfolk som har en lavere grad i ulike akademiske bakgrunner som ønsker å få tilgang til høy lederstillinger. ... [+]

Internasjonalt akkrediterte mestere for en global karriere

Mastergrad i Business Management (MBM) på MSB tiltrekker ambisiøse nyutdannede eller unge fagfolk med en lavere grad i ulike akademiske bakgrunner som ønsker å få tilgang til høy lederstillinger.

MSB sitert av Financial Times som en modell for Business School å følge i Afrika90% Professorer med doktorgradsstudenter fra fremtredende universiteter80% * Nyutdannede ansatt innen 6 måneder16% * Lanserte egne virksomheter (etter oppgradering)studieretninger:markedsføringBedriftsfinansieringSTOR DATAHuman Resources ManagementForsyningskjede

Hvorfor en MBM ved Middelhavskolen for Business?Internasjonalt akkreditert: Den eneste MBM i Afrika akkreditert av London-baserte AMBATo formater: Heltid for nyutdannede eller Deltid for arbeidende fagfolkMandag til fredag 20 timer i ukenTo ganger i uken fra 18:30 til 21:30Innovative Undervist på engelsk: Ved høyt kvalifisert internasjonalUndervisningsformer: Favør utviklingen av myke ferdigheterStimulerende læringsmiljø: State-of-the-art fasiliteter, en dedikert rådgiver for hver studentInnovasjonslab: En fysisk plass dedikert til kreativitet, problemløsing og eksperimentering med oppdraget å hjelpe alle gründere til å finne, teste og realisere innovative ideerInternasjonale muligheter: Mulighet for å starte på MSB og fortsette på EADA for en dobbel masterstudium, Barcelona og / eller dra nytte av utvekslingsprogrammer med topprangerte universiteterVår MBM et øyeblikk... [-]
Tunisia Tunis
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
24 - 30 måneder
Campus
Les mer på norsk
Address
Berges du Lac 2
1052 Tunis, Tunis, Tunisia