Les den offisielle beskrivelsen

Dekans melding

"Takk for din interesse i vår institusjon og velkommen til Middelhavsskolen for næringsliv.

MSBs visjon er å være en referanse for pedagogisk fortreffelighet i Tunisia og utover. Våre strenge programmer samler innovative læringsmetoder med den nyeste utviklingen i ledelsen, forbereder ledere og ledere for å legge til en effektiv og bærekraftig verdi for næringslivet.

Våre programmer har et utmerket nettverk av fakultet, ansatte og studenter som kommer sammen i en multikulturell setting med den intellektuelle vitalitet som kan sammenlignes med de beste videregående utdanningsinstitusjoner over hele verden.

Utover vår internasjonale anerkjennelse av to av de mest prestisjetunge internasjonale akkrediteringsorganene (AMBA og EFMD-EPAS), gjør det betydelige antallet konferanser, seminarer og opplæringsprogrammer organisert på vår institusjon, MSB et knutepunkt for samspill mellom forskere, gründere og politimenn om dagens økonomiske , sosiale og politiske spørsmål.

Skulle du bestemme deg for å gå i gang med en livsforandrende opplevelse og bli med i et nettverk av over tusen fremtredende alumni som ønsker å gjøre forskjellen i regionen og videre, er MSB-programmer for deg. "

Leila Triki, Ph.D.,

Dekan, Middelhavsskolen for næringsliv112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Historie

Tilbake i 2002 var SMU heldig å ha støtte fra grunnleggerne som teller blant dem selskaper, bedriftsledere, fagfolk og lærde. Dette innledende SMU-teamet startet Executive MBA-programmet som ble overvåket av Pr. Mahmoud Triki. Sammen med ham var et team som inkluderte Dr. Taoufik Jelassi og Nabil Triki, deretter Strategy Consultant ved Boston Consulting Group i Paris.

Da programmet fikk fart, utvidet teamet til å omfatte Neila Gharsallah, Stanford Alumnae med en MS i Management; IT ingeniører Haythem Abdelkafi og Nadhir Douma i tillegg til MBA-innehaver fra George Washington University, Hala Ammar.

SMU teller i dag et dedikert team med mer enn 60 ansatte, over 30 heltidsfakultet og rundt 1200 studenter på campus.112144_pexels-photo-1181622.jpeg

MSBs oppdrag

  • Å tilby en global utdanning gjennom opprettelse og formidling av kunnskap som er relevant for bedriftsmiljøet.
  • Fremme av verdier av fortreffelighet, entreprenørskap, innovasjon og ansvarlig ledelse.

MSBs Visjon

  • Å gjøre universitetet til et showcase og en inspirasjon til universitetssystemet i Tunisia og utover: En regional hub of Excellence

MSBs verdier

  • Fortreffelighet
  • Ledelse
  • Innovasjon
  • Tillit112143_people-woman-coffee-meeting.jpg

akkreditering

Nasjonal akkreditering

Alle MSB-programmer er godkjent av departementet for høyere utdanning, vitenskapelig forskning og informasjons- og kommunikasjonsteknologi.

Oppdrag Internasjonale Akkrediteringer

På MSB går vi utover den nasjonale akkreditering, med sikte på å være en referanse i regionen, vi er stolte av å fange både AMBA- og EPAS-akkrediteringer i tillegg til CFA-anerkjennelsen.

AMBA Akkreditering

MSB er stolt av å ha: Det eneste Master i Business Management (MBM) -programmet i AFRICA akkreditert av London-baserte MBA-foreningen (AMBA, London).

Den eneste Executive Master i Business Administration (EMBA) programmet i Tunisia og blant få i AFRICA akkreditert av London-basert Association of MBA (AMBA, London).

EPAS Akkreditering

MSB er stolt av å ha: Det eneste grunnutdanningsprogrammet (lisens) i Tunisia akkreditert av EPAS, det andre i Nord-Afrika og tredje i Afrika.

* Programmet European Program Accreditation System (EPAS) som tar sikte på å evaluere kvaliteten på ledelsesprogrammer og eksamensbevis. EPAS er en del av European Foundation for Management Development (EFMD), en internasjonal organisasjon med base i Brussel.

CFA Institute® Affiliation

MSBs MBM

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Master

South Mediterranean University

MBM på MSB mål ambisiøse nyutdannede eller unge fagfolk som har en lavere grad i ulike akademiske bakgrunner som ønsker å få tilgang til høy lederstillinger. Pensumet er ... [+]

Dekans melding

"The21th Century Manager må ha en god forståelse av dagens forretningsprosesser, en omfattende kommando av kjernevirksomhetskunnskaper og flyt i strategisk tenkning. Det er i denne sammenheng at vi har utviklet og utviklet våre programmer. På MSB trener vi visjonære ledere som kan forutse endring og kapitalisering på de nye mulighetene som tilbys av den digitale økonomien og utfordringene i globaliseringen.

Skulle du bestemme deg for å delta i våre programmer, vil du begynne på en unik og stimulerende læringsopplevelse. Kvaliteten på fakultetet og våre fasiliteter, tilpasningsevnen til våre programmer til arbeidsgivernes behov, og engasjementet til våre medarbeidere, vil gjøre MSB opplevd en klok investering for deg selv, din familie og din arbeidsgiverorganisasjon. ”... [-]

Tunisia Tunis
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
24 - 30 måneder
Campus
Les mer på norsk
Address
Berges du Lac 2
1052 Tunis, Tunis, Tunisia