Université Centrale

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Université Centrale er den største private universitetet i Tunisia. Pioneer og resolutt internasjonalt orientert, den Université Centrale sluttet De forente honoris universiteter, den første pan-afrikanske nettverk av private høyere utdanning til internasjonale standarder.


The Université Centrale er Universitetet nr 1 i hele Tunisia og pioner innen samarbeids privat utdanning i Afrika med sin nye pan-afrikanske nettverk av høyere enseigneur "Honoris forente Universities" som omfavner beste afrikanske universiteter./>

Leder i Tunisia, den Université Centrale har erobret kontinentet med student profiler stadig mer ambisiøse utfordringen med å integrere de internasjonale scene takket være kompetanse og kunnskap til universitetet de stolt representere.

Agile, mobil og talsmann samarbeids intelligens; vårt universitet favoriserer utveksling av kunnskap gjennom kulturell mobilitet og forbedring av hver elev og lærer fordi innovasjon og kreativitet har heist Université Centrale til rang av første Private University.

The Université Centrale har utmerket seg ved sin arbeidsevne styrke fra konfirmasjonen, men spesielt gjennom opplæring tilpasset kravene fra arbeidsmarkedet og i samarbeid med selskapene også møte internasjonale standarder.

håndverksfag og universitetsprogram er stadig utviklet i vårt universitet. The Université Centrale tilfredsstiller behovene til dagens verden, og har et oppdrag å ikke bare møte etterspørselen, men for å være kreativ med merverdi. Bygge på mennesker, utvikle dine evner og støtte ambisiøse drømmer om våre studenter er mottoet for de første trener fremtidige ledere i Afrika.

Central University IS:

 • Smart Labs ment å fremme læring ved å gjøre.
 • simuleringssentre (helse, jus, handel, etc.).
 • Innovation Centres: lekne og uformelle områder utstyrt med den nyeste teknologien for å fremme innovasjon og oppmuntre entreprenørskap.
 • Job Placement Office: Coaching for praksisplasser, jobber første, definisjon av profesjonelt prosjekt.
 • auditorier
 • Språklaboratorier og sertifiseringer
 • bibliotek
 • Lesesaler og arbeid
 • multi-idrettshall
 • Kafeteriaer og avslapningsområder.
 • Campus svært utstyrt og tilkoblet (Gratis Wi-Fi, PC-er koblet selvbetjening).

VELG UC


Et universitet åpen for verden/>


Den internasjonale dimensjonen av Université Centrale har vært til stede siden starten./>

Løft etter dette kall, i nesten 15 år, har dette privat universitet i Tunisia i dag blitt en nøkkelspiller for å tilby opplæring og muligheter: diplomer anerkjent internasjonalt, et flerkulturelt samfunn (den Université Centrale rekrutterer studenter i nesten 25 land), et nettverk av partnere i alle land (Microsoft, Cisco, ...), flere samarbeidsavtaler inngått med prestisjetunge universiteter eller høgskoler i Frankrike, Italia, Spania, Libanon, Syria, Jordan, Algerie, Marokko, Senegal, Elfenbenskysten, Kamerun, Kongo, Nigeria, Sør-Afrika, Canada, USA, Brasil og Australia ...


En institusjon på farten/>


Siden begynnelsen, det er nesten 15 år, er Université Centrale har kontinuerlig gjenoppfunnet./>

I dag er våre Fakulteter og studiesteder er mer enn noe annet sted et sted hvor nye ideer kan bli lansert og gjennomført.

Undervisningsmetoder, åpne kurs, samfunnsengasjement, digital campus, nye verktøy: evnen til å skape noe nytt er en av våre varemerker.


En karriere springbrett/>


Grunnutdanning og yrkes anker ved Université Centrale , vi liker å blande tilnærminger og krysse øynene./>

Denne tradisjonen av mangfold og tverrfaglig faktum av våre institusjoner et privilegert sted for møtet og synergi mellom tanke og handling, slik at utvikling av mer omfattende og høy sysselsetting av våre kandidater.


Utdanning mot å ta ansvar/>


Den første oppdrag av Université Centrale er å utdanne høyt kvalifiserte ledere og ledere for offentlig og privat sektor i Tunisia og rundt om i verden./>

Men vår ambisjon er enda større: å trene informerte borgere i stand til å transformere samfunnet og distribuere dem deres verdier og prosjekter.

Vår misjon


Konvertering våre studenter utfører fagfolk ved å gi kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å kunne tjene økonomien og den tunisiske og afrikanske samfunnet i en globalisert verden./>


Vår misjon er å åpne dørene til den internasjonale henhold til dine mål og drømmer ved å plassere deg selv på arbeidsmarkedet, enten gjennom yrkesopplæring i direkte kontakt med den blomstrende virksomhet, eller en passende universitet kurs kurs med lærere og studenter fra flere bakgrunner./>

Din bakgrunn, din kultur og dine eiendeler; Vi bygger et felles suksess ved å utnytte forskjellene og styrke våre likheter med integrering i et miljø der du er skuespiller og drivstoff for sin suksess i en globalisert verden.

Gjennom sitt nettverk, Université Centrale fremmer overføring av kunnskap og ferdigheter sammen med sterke aktører i den tunisiske økonomien, afrikanske og globale.

Praksisplasser, stipend, skoleturer, klubber og studentlivet er planlagt med ulike aktiviteter som vil hjelpe deg å skille seg ut på din CV og fremme personlig vekst innen vårt universitet.

The Université Centrale , en ledende privat høyere utdanning i Tunisia forbereder deg for en fremtid i utlandet der du vil tilpasse med smidighet og skille deg selv som en leder.

VÅR VISJON


Den private universitetet i globalisert kall ledende pan i Tunisia, som tilbyr en innovativ pedagogisk tilnærming student og kulturelle smidighet og er "best i klassen" i å forberede studentene for profesjonell suksess: en ny generasjon afrikanske ledere./>

Steder

Tunis

Address
3, Rue Hammadi Eljaziri
1002 Tunis, Tunis, Tunisia