Abdullah Gül University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Abdullah Gül University (AGU)

Den Abdullah Gül University (AGU) er en ung, dynamisk topp kvalitet tyrkisk State University og allerede en av de beste i landet.

Universitetet åpnet sine dører i juli 2010 med sikte på å produsere kandidater som kan forme fremtiden, utstyrt med den beste kompetanse for dagens globaliserte samfunn.

AGU er den første State University i Tyrkia med lovbestemmelsen for støtte av en privat stiftelse (inkludert mange prominente figurer av Tyrkia), som er utelukkende dedikert til universitetet og dets mål.

som pioneer av tredje generasjons universiteter, Legger AGU stor vekt på tverrfaglig forskning, universitet-industri samarbeid og innovativ undervisning. AGU er et forskningsuniversitet som omfavner Løsningen søker for globale utfordringer. For å oppnå dette, har som mål å tiltrekke AGU strålende fakultetet medlemmer og smarteste studentene, Som, som AGU nyutdannede, vil bli preget av sin evne til å tenke, forskning, arbeide i et tverrfaglig måte, og for å lede og som vil bli opplært til å jobbe hvor som helst i verden.

Derfor ferdigheter i engelsk er grunnleggende og alle våre programmer blir undervist 100% på engelsk. Norsk utdanning på AGU fortsetter etter vår Forberedende Program (på AGU School of Languages) og spiller en viktig rolle i den faglige og sosiale livet til våre studenter.

AGU målsetninger

 • Å bli en leder i kreativitet, innovasjon og høy kvalitet institusjon for læring, undervisning, forskning og bedrifter.
 • Å tiltrekke seg de smarteste studentene (AGU mottar tyrkiske studenter som er i toppen 20.000 på nasjonalt nivå og våre krav for internasjonale studenter er blant de mest selektive) og strålende / prisbelønte fakultetet medlemmer fra hele verden (i alt 20% av våre fakultetet medlemmer, 40% av våre forelesere og 82% av våre engelske instruktører er internasjonalt).
 • Å produsere læring og kunnskap, som er av verdi for et bredt spekter av interessenter
 • Å jobbe tett med industrien, spesielt lokal industri, for å utvikle høy kvalitet og effektive prosjekter i industriell FoU.

AGU sin pedagogiske praksis omfatte

 • Opprettelsen av programmer som er laget for å oppfylle de akkrediteringer krav som ABET, AACSB, AMBA, Erasmus +, etc. og de ulike internasjonale rangeringer.
 • Vedtakelsen en tverrfaglig tilnærming med kombinasjon av teoretisk utdanning, forskning og utvikling og praktisk opplæring.
 • Opprettelsen av internasjonale partnerskap, fellesprogrammer og utvekslingsprogrammer heve internasjonal profil og interkulturell kunnskap om våre studenter og ansatte.
 • Den konservering av en liten studenter / akademikere ratio for å optimalisere elevenes opplevelse.
 • Gjennomføring av langsiktige internship-programmer med anerkjente kvalitets selskaper.
 • Bruken av hands-on trening i samarbeid med selskaper, institusjoner og næringer.
 • Utarbeidelse av våre studenter for arbeidsmarkedet og yrkesliv via vår Karrieresenteret, ungdoms- Factory og andre personlige utvikling AGU programmer.
 • Den direkte samspill med næringslivet gjennom karriere coaching og mentorer.
 • Gjennomføring av effektive, interaktive og deltakende klasser.
 • Gjennomføringen av praksisbasert opplæring i topp kvalitet laboratorier og forskningsfasiliteter.
 • Muligheten for å lære fremmedspråk via vår språkskole.
 • Muligheten til å utvikle seg i et flerkulturelt hub og samhandle med våre internasjonale AGU fellesskapsmedlemmer (19 land presentere på campus).

100% Norsk Institution

Ferdigheter i engelsk er grunnleggende, derfor alle programmer blir undervist 100% på engelsk. AGU School of Languages ​​(AGUSL) har tre grunnleggende mål:

 • For å sikre at alle elever som er i ferd med å gå inn en AGU fakultetet er bemyndiget til å fungere effektivt på engelsk i utdanningene de vil følge.
 • For å sikre at alle studenter som uteksamineres fra en AGU fakultetet er bemyndiget til å kommunisere effektivt og funksjon profesjonelt i engelsk.
 • Å tilby alle studenter muligheten til å få litt kjennskap til andre fremmedspråk som har verdens betydning.

Norsk utdanning på AGU fortsetter etter Forberedende Program og spiller en viktig rolle i den faglige og sosiale livet til våre AGU medlemmer.

AGU akademiske programmer

AGU er i dag å innrømme studenter til følgende programmer:

Undergraduate graduate~~POS=HEADCOMP

 • School of Engineering: Computer Engineering (B.Sc), Civil Engineering (B.Sc), Electrical & Electronics Engineering (B.Sc), Industrial Engineering (B.Sc), Mechanical Engineering (B.Sc) - School of of Architecture: Arkitektur (B.Sc) - School of Leadership and Management: Business Administration (B.Sc) - School of Life-naturvitenskapelige fakultet: Molekylærbiologi og genetikk (B.Sc), Fall 2017

UTEKSAMINERES

 • Graduate School: Avanserte materialer og nanoteknologi (M.Sc), data- og elektroteknikk (M.Sc og PhD), Industrial Engineering (M.Sc og PhD) Nye programmer vil bli lagt i nær fremtid. AGU vil også projisere tverrfaglig graduate-programmer i sine fagmiljø.

AGU ser frem til å ønske deg velkommen til sin splitter nye Campus og er klar til å sørge for at du er fullt utstyrt med all den kunnskap, kompetanse, erfaring og internasjonal eksponering må du ha en betydelig innvirkning på dagens og fremtiden vår globaliserte samfunn.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MSc » Se BSc'er » Se PhD »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Msc I Avanserte Materialer Og Nanoteknologi

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Tyrkia Kayseri

Fremtiden for å øke vår levemåte har sterke bånd med forbedringer i materialvitenskap og nanoteknologi. [+]

Masterstudiet i avanserte materialer og nanoteknologi (AM & N) (100% på engelsk) HVA ER materialvitenskap og nanoteknologi?

Den berømte foredrag med tittelen "Det er god plass på bunnen" av den kjente teoretisk fysiker Richard Feynman seeded begrepet nanoteknologi i 1959 under en American Physical Society møte ved California Institute of Technology (CalTech), som var lenge før begrepet "nanoteknologi "ble brukt. Inspirert av denne talen, begynte mange forskere fra ulike disipliner å utforske muligheten for å manipulere materie på en atom- og molekyl skala, som har utviklet en ny tverrfaglig forskningsområde som heter "materialvitenskap og nanoteknologi Engineering".

Denne nye visjonære feltet dekker et bredt spekter av prosjekter fra atom-nivå manipulasjoner til mikro-skala enhets fabrikasjoner, og det er hovedmålet er å kontrollere struktur og egenskaper av materialer i en ekstremt liten skala (nanometer). Ideen bak denne metoden er at egenskapene til materialer kan oppvise dramatiske endringer når dimensjonene komme nær atomnivå og eksepsjonelle egenskaper kan oppnås, noe som ellers ville være umulig.... [-]


MSc I Data- Og Elektroteknikk

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Tyrkia Kayseri

Den data- og elektroteknikk instituttets MSc og PhD programmer på AGU streker avansert høgare utdanning for banebrytende forskning. [+]

MSc i data- og elektroteknikk (100% på engelsk)

Abdullah Gül University (AGU) har som mål å være et forskningsrettet universitet med state-of-the-art fasiliteter som er utformet for flerfaglige forsknings- og høyere grads studier. AGU fakultetet med fulle opplevelsen i nasjonale og internasjonale forskningsprosjekter vil produsere fordeler for alle interessenter. AGU betaler spesiell oppmerksomhet til å bygge relasjoner med industrien for å etablere effektivt samarbeid for kvalifiserte FoU-prosjekter.

Den data- og elektroteknikk Institutt er MSc Program ved AGU streker avansert høgare utdanning for banebrytende forskning. Vår forskning fokuserer på dagens høy vekst felt som optikk, fotonikk, nanoteknologi, biomedisin og bioinformatikk, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kraftsystemer teknikk, energi, kontroll og automasjon.... [-]


MSc In Industrial Engineering

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Tyrkia Kayseri

Forskning ved Institutt for industriell Engineering ved Abdullah Gul universitetet fokuserer på å forstå, utvikle modeller og løsningsprosedyrer. [+]

MSc in Industrial Engineering (100% på engelsk)

LETER DU ETTER

Et program møte din karriere behov? Kompetanse i tverrfaglig forskning? Innovativ og stimulerende atmosfære? Kollegialt arbeidsmiljø? En utfordrende, høy effekt forskning? En elevsentrert klima? En livsforvandlende opplevelse?

BLI MED OSS i å oppdage, utforske, oppleve og løse utfordrende globale problemer.

INNLEDNING

Forskning ved Institutt for industriell Engineering ved Abdullah Gul universitetet fokuserer på å forstå, utvikle modeller og løsningsmetoder, og gi beslutningsstøtte for samtidens utfordringer i produksjon og tjenesteytende næringer samt store sosio-tekniske systemer. Avdelingen gir en sterk bakgrunn i modellering og optimalisering, simulering, og sannsynlighets / statistikk. Ved denne bakgrunn, studentene har mulighet til å spesialisere seg i følgende tre tverrfaglige satsingsområder:... [-]


Videoer

AGU in the heart of Turkey

Living the AGU Experience

2 Europeans living the AGU Experience

Kayseri: International Hub

Kayseri: Historical City