Bahcesehir University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Bahcesehir University

Sloganet "I hjertet av Istanbul" er egnet for et universitet som Bahcesehir University (BAU). Med sin hoved campus på kanten av Bosporen i Besiktas begynner hver dag tidlig med rask mobilitet og fortsetter gjennom hele dagen. Videre er det mulig å møte en hendelse på nesten alle deler av universitetet.

Det første som vil slå øye når du går inn på universitetet vårt, er det store antallet utenlandske studenter. Fra USA til Kina, fra Frankrike til Sør-Korea fra et bredt geografisk område som strekker seg over tusen utenlandske studenter, studerer ved BAU. Når du blir spurt hvorfor de foretrekker BAU, mottar vi alltid det samme svaret: "Den sentrale beliggenheten og den internasjonale makten." BAUs beliggenhet er tydelig. For å forstå de internasjonale samarbeidene på universitetet vårt, vil en kort tur på campus eller nettside være tilstrekkelig.

"BAU GLOBAL" gir BAU-studenter en sjanse til å motta opplæring fra svært forskjellige punkter. BAU Global kan nå dette gjennom Berlin, Toronto Incubation Center, Washington DC, Hong Kong, Roma, Silicon Valley og Boston. "BAU Global" gjør det mulig for studenter å fortsette sin utdanning i alle BAU Global Centers utenlands og gir all støtte knyttet til programmene.

Du har mulighet til å ta kurs i avdelingen din i Istanbul, Berlin, Roma eller Washington DC. Også mot slutten av hvert studieår har du muligheten til å søke BAUs sommer utenlandsprogrammer. I New York kan du for eksempel studere media og kommunikasjon, i Washington DC kan du studere politisk kommunikasjon, teknologien er i hjertet av digitale medier og markedsføring i Silicon Valley, og vi åpner et treningsprogram i Hong Kong med fokus på næringsliv og innovasjon. Videre er BAUs sommerutlandet program ikke bare for våre egne studenter, men er åpent for studenter fra hele verden!

Transport til BAU er ganske enkelt. Vi tilbyr gratis transport til våre studenter og lærde uten egne båter mellom våre to campuser i hjertet av Istanbul, Besiktas Nord, Beşiktaş Sør, Göztepe og Galata. Våre båter går fra et område som vi gir navnet BAUPORT. Det er et område som er fullt tildelt for bruk av våre studenter med grønne og en utsøkt utsikt over Bosporus. Våre båter går på bestemte tider av dagen fra vår egen brygge, og dette gir en hyggelig reise mellom våre campus i Besiktas og Galata. Studentene holder seg dermed borte fra den travle Istanbul-trafikken og nyter havet og friske luften mens de går over fra campus til campus. Vårt campus i Galata spesialiserer seg på kommunikasjonsfakultetets arbeid i nye medier. Tablettutgivelse i digitale medier, digital spillbasert læring av nyhetene fra studio til skrivebord og mange andre workshops er tilgjengelig i Galata.

BAU passer ikke bare til studenter, men organiserer også programmer for kandidater og kandidater. Våre Graduates Office holder hendelser gjennom hele året, og vår BAU-kandidatfamilie vokser hvert år, samtidig som vi opprettholder et sterkt bånd selv etter eksamen.

Vi inviterer deg til å bli en del av BAU-familien.

OPPDRAG

Som en høyere utdanning institusjon dedikert til undervisning, forskning og service til vårt samfunn, er oppdraget til Bahceşehir University å utdanne den fremtidsrettet arbeidskraften i fremtiden som har en spørrende tankegang og en kritisk tenkning evne; er følsomme for lokale og globale problemer; oppnå internasjonale standarder; bidra til vitenskapelig, teknologisk og kulturell kunnskap; er sterke tilhenger av universelle ideer og verdier.

SYN

Bahçeşehir University forventer å være den ledende styrken regionalt og nasjonalt i å styrke kunnskapen. Bahceşehir University tar sikte på å utdanne studenter som er forpliktet til å fremme respekt for andres rettigheter, som er hensynsfull og takknemlig for menneskelige forskjeller og av det konstruktive uttrykket av ideer.109983_22_001.jpg109984_22_002ii.jpg109985_22_018.jpg

Steder

Istanbul

Address
Yıldız Mh., Çırağan Caddesi, Osmanpaşa Mektebi Sokak 4-6, Beşiktaş
34353 Istanbul, Istanbul, Tyrkia