Kocaeli University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Etablert i 1992 med 6 fakulteter, 1 fagskole og 3 institutter, er Kocaeli University et av de ledende vitenskaps- og utdanningssentrene i vårt land. I løpet av de dagene vi feirer 25-årsjubileet for etableringen av universitetet vårt, har vi berettiget stolthet over vårt bidrag til utviklingen av vårt land og vitenskap.

Vi trener generasjoner som utvikler ulike tenkemåter, produserer alternative perspektiver, leser, forsker og øker deres intellektuelle kapital hver dag. Av denne grunn sier vi at: "Vi trener, undersøker og produserer for vårt Tyrkia."

Det er en enorm utdanningsinstitusjon som serverer 19 fakulteter, 1 skoler , 21 fagskoler og en statlig vinterhage. Med mer enn 81.000 studenter har universitetet vårt en viktig posisjon i forsknings- og utviklingsaktivitetene i landet vårt med sine 15 forsknings- og applikasjonssentre og 28 forsknings- og applikasjonsenheter.

Rangerer først blant studentaktivitetene med 91 studentklubber og grupper, det utfører samfunnsansvarsaktiviteter og sosiale og kulturelle aktiviteter gjennom sine klubber.

I en verden som raskt globaliserer seg og hvor internasjonale grenselinjer blir uklare, må også universiteter som trener forskere og produserer vitenskap være universelle. Av den grunn legger vi vekt på internasjonaliseringsstudier som universitet.

Vi kommer nærmere og nærmere vårt mål om internasjonalisering med de bilaterale avtaler og programmer for vår internasjonale relasjonsenhet innen universitetet.

Når vi sender studentene våre til mange land i utlandet, er vi også vert for studenter fra forskjellige geografiske områder i verden. Mange studenter får muligheten til å studere i utlandet gjennom forskjellige programmer.

• Erasmus-programmet: 280 avtaler ble signert med 168 universiteter fra 24 land i 66 avdelinger. I denne rammen gikk 280 studenter til kontrakterte universiteter, og mange studenter kom til universitetet vårt. I tillegg er det per 2017 planlagt å sende 328 studenter til 24 forskjellige land for utdanning og opplæring.

Farabi- program: Det er et utvekslingsprogram mellom studenter, fakultetsmedlemmer og høyere utdanningsinstitusjoner. Farabi , som ligner på Erasmus, har som mål å utveksle mellom institusjoner for høyere utdanning innenfor landegrensene. Innenfor rammen av dette programmet har 354 studenter kommet til universitetet vårt så langt, og 202 studenter har gått til andre universiteter.

Mevlana Program: Det er et program som tar sikte på utveksling av studenter og lærere mellom høyere utdanningsinstitusjoner i Tyrkia og høyere utdanningsinstitusjoner i utlandet. Innenfor rammen av dette programmet har avtaler blitt signert med 5 universiteter så langt, og studiene deres fortsetter.

Universitetet vårt, som har holdt den utenlandske studenteksamen de siste to årene, gir utdanning til mer enn 1500 studenter fra hele verden. I løpet av de kommende årene er antallet studenter som kommer til universitetet vårt for utdanning fra utlandet planlagt å nå 5000.

Steder

Körfez

Address
Kabaoğlu, Baki Komsuoğlu bulvarı No:515, Umuttepe,
41001 Körfez, Kocaeli, Tyrkia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: