Deggendorf Institute of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Valgene

Vi er opptatt av å produsere globale nyutdannede med internasjonale grader: 190 partneruniversiteter rundt om i verden gir studenter mange muligheter til å få erfaring og tjene studiepoeng mot graden gjennom valutasemestre, internships og dobbeltgradsstudier i utlandet. Faktisk inkluderer alle lavere grader et obligatorisk internatsemester, som kan gjennomføres enten lokalt eller i utlandet.

Vår studentpopulasjon på 8.000 inkludert 30% internasjonale studenter, studerer en rekke gradskurs undervist på engelsk eller tysk.

Vi samarbeider med mer enn 500 regionale og multinasjonale selskaper, inkludert globale aktører som BMW, MAN, Continental, ZF og Siemens, der studenter kan få uvurderlig arbeidserfaring. I tillegg til dette er universitetets karriereretning vertskap for et mentorprogram, der studenter samarbeider med en profesjonell virksomhetsmentor for å hjelpe dem med å nå sine faglige mål. Denne aktive promoteringen lindrer overgangen fra akademisk til profesjonell karriere, noe som betyr at våre nyutdannede er spesielt vellykkede på arbeidsmarkedet.

Undervisningskampus

Studentene er fordelt på åtte fakulteter på to studiesteder. Hovedcampus i Deggendorf har et stort utvalg av gradsprogrammer instruert på enten engelsk eller tysk. På European Campus Rottal-Inn læres alle studenter utelukkende på engelsk (med internasjonale studenter som går på tyskundervisning). Disse to campusene ligger en times kjøretur fra hverandre, og begge ligger i Bayern, Sør-Tyskland.

Vi anser en flott livsstil som en viktig faktor for trivselen til studentene våre. Studenter får støtte med mange fasiliteter, for eksempel en rekke studentklubber, et omfattende idrettsprogram (vi er for tiden de tyske universitetsfotballmestrene), store internasjonale kontorer, språksenter og karriereservice. Vi arrangerer et åpent dagsarrangement på campus og en musikkfestival årlig hver sommer.

Alle fakulteter, verksteder og servicesentre for studentene våre er basert på, på og rundt campus, og skaper et åpent, vennlig og kommunikativt miljø blant ansatte, studenter og lærere.

  • Se undervisningskampusene våre på www.th-deg.de/en/dit/campuses

Bilder av campus Deggendorf:

121525_Degcampus.jpg 121526_Degaudiolab.jpg 121527_Degcampushallway.jpg 121528_Degcampus2.jpg 121529_Degcampussnow.jpg 121530_Degcampussummer.jpg

Bilder av European Campus:

121531_ECcafe.jpg 121532_ECcampus2.jpg 121533_ECcampus1.jpg 121534_ECcarpark.jpg 121535_EClibrary.jpg

Steder

Pfarrkirchen

Address
European Campus Rottal-Inn
Max-Breiherr-Str. 32
84347 Pfarrkirchen
Germany

84347 Pfarrkirchen, Bayern, Tyskland

Deggendorf

Address
Deggendorf Institute of Technology
Dieter-Görlitz-Platz 1
94469 Deggendorf
Germany

94469 Deggendorf, Bayern, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss