EBS Universität

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

KRAFTIG DEG FOR Å FORMA FREMTIDEN

EBS Universität für Wirtschaft und Recht er en av de ledende private handelshøyskolene i Tyskland, som ligger både i Wiesbaden og Oestrich-Winkel.

For tiden studerer og forsker rundt 2000 studenter og doktorgradskandidater ved tre fakulteter og drar nytte av et omfattende nettverk av internasjonale partneruniversiteter, selskaper og studenter.

EBS Business School, det eldste private universitetet for forretningsstudier i Tyskland, har undervist fremtidige ledere med et internasjonalt perspektiv siden 1971. EBS Law School, Tysklands nylig grunnlagte advokatskole har siden 2011 tilbudt et fullverdig, klassisk jusstudieprogram som fører til statlige eksamener med spesielt fokus på forretningsrett, samt en integrert Master in Business (MA). Med sine profesjonelle opplæringsprogrammer gir EBS Executive School videreutdanning for spesialister og ledere.

Siden juli 2016 har EBS Universität vært en del av det non-profit stiftelsen SRH, en ledende leverandør av utdannings- og helsetjenester. Vårt felles mål er å styrke EBS Universität som en utmerket utdanningsinstitusjon og å videreutvikle universitetet på grunnlag av uavhengig forskning og undervisning.

VÅRT OPPDRAG

Vi utdanner talentfulle studenter og fagpersoner for å utvikle deres personligheter og kompetanse, og gjør det mulig for dem å bli dyktige, kritisk tenkende eksperter, ledere og gründere som tar ledelsen i tider med usikkerhet og endring. Vi gir dem internasjonal pedagogisk erfaring i Tyskland, skapt i fellesskap av vårt fakultet og våre profesjonelle medarbeidere, som er dedikert til dyktighet innen akademisk forskning, deltaker-sentrert læring og forretningspraksis, støttet av vårt nettverk av studenter og bedriftspartnere.

Steder

Oestrich-Winkel

Address
Rheingaustraße 1
65375 Oestrich-Winkel, Hesse, Tyskland

Wiesbaden

Address
Gustav-Stresemann-Ring,3
65189 Wiesbaden, Hesse, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss