ESMT Berlin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Business School grunnlagt av virksomheten.

ESMT - European School of Management and Technology, som ligger i hjertet av Berlin, Tyskland, er en privat handelshøyskole grunnlagt av 25 multinasjonale selskaper. Skolenes kompetanse fokuserer på utvikling av entreprenørielle ledere med et globalt fokus på samfunnsansvar og ledelse av teknologi. ESMT er en av de beste rangerte handelshøyskolene i Tyskland med et globalt nettverk av alumni i over 50 land.

ESMT tilbyr tre studieprogrammene:

  • Master i ledelse
  • Full-time MBA
  • Executive MBA (EMBA) samt utøvende utdanning

Alle ESMT programmer dra nytte av nære relasjoner med ESMT bedriftsnettverk og founders.The handelshøyskole tilbyr en tverrfaglig plattform for diskurs blant politikere, akademikere og næringslivsledere.

ESMT er den mest internasjonale handelshøyskolen i Tyskland, over 80% av ESMT vitenskapelig ansatte har en ikke-tysk bakgrunn og i hvert program klassene er 70% til 90% internasjonalt.

The School nylig inngått flere rangeringer. ESMT er EMBA-programmet har vært rangert 30nde i Financial Times globale rangering av Executive MBA 2015. Den EMBA-programmet har vært rangert som nummer én for de siste fem år på rad for karriere fremgang. I The Economist "Hvilke MBA?" Rangering av de 100 beste globale fulltids MBA-programmer, er ESMT rangert 49nde, plassere andre i Tyskland og 13. i Europa.

ESMT er en state-akkreditert private business school, der programmene er også akkreditert av AACSB, AMBA, EQUIS og FIBAA.

Skolens oppdrag

ESMT utvikler gründer ledere som tenker globalt, handle ansvarlig, og respekterer den enkelte. Med en arv med røtter i europeiske verdiene og potensialet i teknologien, ESMT utvikler og formidler ny kunnskap for å fremme bærekraftig økonomisk vekst.

Det er betydelig overlapping mellom disse områdene forskning, og mange av de vitenskapelig ansatte arbeider på flere forskningsområder eller deres grensesnitt. I tillegg er oppførselen-teoretisk forskning skikket til å knytte de tre områdene ytterligere kompetanse.

Steder

Berlin

ESMT European School of Management and Technology GmbH

Address
European School of Management
and Technology
Schlossplatz 1

10178 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefon
+49 30 212310