Fraunhofer Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fraunhofer Academy er treningsanlegg av Fraunhofer Society for anvendt forskning og er rettet mot interessert i videreutdanning spesialister og ledere av teknologidrevet selskap. The Academy tilbyr fagfolk gode kurs, sertifikat kurs og seminarer basert på forskningsvirksomhet av Fraunhofer Institute i samarbeid med utvalgte og anerkjente partner universiteter og partnerinstitusjoner.

Trening på høyeste nivå

En førsteklasses utdanning legger grunnlaget for en lovende karriere - dette er sant i dag mer enn noen gang før. Innovasjonstakten er høy, forretningsmiljø er i stadig endring, og globalisering genererer økende konkurranse fra utlandet. Hvem ønsker å møte alle disse utfordringene vellykket, kommer ikke fra en klassisk studium eller en vanlig trening alene ofte. Livslang læring er et must.

Fraunhofer deg oppdatert på endringer ved å gjøre de Fraunhofer Academy fagfolk i næringsliv et utmerket tilbud for opplæring. Her blir opplæringsmuligheter av Fraunhofer-Gesellschaft kombinert under ett tak, og dermed gi en unik overføring av kunnskap fra Fraunhofer forskning i bedrifter. Så de nyeste funnene fra vitenskap og forskning er direkte involvert i alle tilbud i undervisningen innhold med en - en ekte Pakten for forskning og innovasjon.

Vårt tilbud er delt inn i fem temaer:

  • Teknologi og innovasjon
  • Energi og bærekraft
  • Logistikk og produksjon
  • Produksjon og testing
  • Informasjons- og kommunikasjons

Partner universiteter og andre utdanningssamarbeid av Fraunhofer Academy

Pedagogisk samarbeid med Fraunhofer Academy

Fraunhofer Academy samarbeider med anerkjente utdanningsinstitusjoner samt initiativ fra myndigheter og næringsliv som har gjort det til sitt mål å fremme utdanning og opplæring i Tyskland og kjøre.

Partner universiteter og partnerinstitusjoner i Fraunhofer Academy

Fraunhofer Academy tilbyr spesialister og ledere utmerket trening basert på forskningsvirksomhet av Fraunhofer Institute i samarbeid med utvalgte og anerkjente partner universiteter og partnerinstitusjoner.

Steder

München

Address
Hansastraße 27c
80686 München, Bayern, Tyskland

Kassel

Address
Kassel, Hesse, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss