Fachhochschule der Wirtschaft FHDW

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oppskrift på suksess to studier - Passer for praksis

I 1993 ble University of Applied Sciences (FHDW) etablert som en av de første private universiteter i NRW. I mellomtiden, studere på 1900 unge mennesker på sine fem steder Paderborn, Bielefeld, Bergisch Gladbach, Mettmann og Marburg. Den FHDW fokusert sin studie på spekteret av forretningsområder og forretnings informatikk, der det tilbyr dual-og deltids bachelor-og masterstudier.

Kombinasjonen av teori og praksis er oppskriften på suksess FHDW. I de to lavere grads studier, blander hun seg over hele varigheten like perioder med læring på universitetet med praktiske faser i partnerbedrifter. Tre måneder varer en fase, deretter bytte igjen studentene deres arbeidsfelt. Ca 600 selskaper er involvert i deres nettverkssamarbeid. De ofte ta på skolepenger helt eller delvis, og gi den nyutdannede firmaet etter endt utdanning en. På denne måten har de fleste FHDW student en jobb allerede i sin konklusjon.

I tillegg til den tette integrasjonen av teori og praksis, de små gruppene, intensiv veiledning av fakultetet som praktiserer faser i partnerselskaper og en rekke internasjonale universitetssamarbeidet tilbyr nyutdannede en studie med svært attraktive karrieremuligheter.

Fakta

  • Grunnlagt i 1993 som en av de første private høyskoler i Nordrhein-Westfalen - Sted: Paderborn, Bielefeld, Bergisch Gladbach, Mettmann, Marburg - over 1900 studenter og 5000 nyutdannede - Dual-og deltid bachelor-og masterstudier - praktisk opplæring i bedrifter - Internasjonal orientering - Small kollokvier, individuell oppfølging - Study Start: oktober og januar

Steder

Paderborn

Address
Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW)
Hauptstraße 2

51465 Paderborn, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Paderborn

Address
Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW)
Meisenstraße 92

33607 Paderborn, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Paderborn

Address
Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW)
Marie-Curie-Straße 6

40822 Paderborn, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Paderborn

Address
University of Applied Sciences FHDW
Fürstenallee 3 - 5

33102 Paderborn, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss