Furtwangen University/HFU Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Skape fremtiden gjennom innovasjon for mer enn 160 år

Furtwangen University (HFU) er stolt av sin mer enn 160 års historie av høy kvalitet undervisning, anvendt forskning og sterk internasjonal orientering. Vi er rangert høyt av både studenter og arbeidsgivere i Tysklands universitet ligatabeller og vårt gode rykte trekker studenter fra hele Tyskland samt fra mer enn 80 land over hele verden.

Med tre campuser, ti fakulteter og 41 innovative og praktiske grad kurs på både bachelor- og masternivå, HFU tilbyr et bredt spekter av faglige muligheter. Våre studenter dra nytte av de gode studieforhold med små studiegrupper og personlig kontakt med professorer. Vi tilbyr også enestående støtte tjenester og fasiliteter, inkludert ultra-moderne laboratorier, en high-tech IT-infrastruktur og en av de beste bibliotekene i Tyskland. Dette legger alt opp til en flott erfaring med førsteklasses jobbmuligheter.

Hvorfor bør du velge oss?

Moderne, innovative grad kurs Topp kvalitet undervisning og forskning Opplæring i ledende teknologi med en sterk praktisk element Fokus på yrkesrelevante ferdigheter Internasjonalt fokus på grad kurs Optimal student støtte og veiledning Gode ​​jobbmuligheter

HFU Business School er et godt etablert senter for fremragende forskning, kjent for sin banebrytende ånd og dynamisk atmosfære. Over 1000 forretningsfolk har uteksaminert med oss ​​siden vår stiftelse i 1995. Vi tilbyr fullt akkreditert, høyt rangert business grader tilpasset behovene til det internasjonale arbeidsmarkedet. På HFU Business School, vil du få en topp profesjonell kvalifisering, slik at du kan spille en vellykket del i den globale økonomien i det 21. århundre. Og det er et løfte!

HFU Business School omgitt av den naturlige skjønnheten i Schwarzwald-regionen i Sør-Tyskland, gir den perfekte setting for dine studier.

Steder

Villingen-Schwenningen

Address
Robert-Gerwig-Platz 1
78120 Villingen-Schwenningen, Baden-Württemberg, Tyskland

Baden-Baden

Address
Jakob-Kienzle-Str.17
78054 Baden-Baden, Baden-Württemberg, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss