Pforzheim University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Etableringen og den historiske utviklingen av Pforzheim Universitet er knyttet på mange måter til utviklingen av den regionale økonomien, som i dag er en av Europas ledende forretningsområder. Etterspørselen etter spesialister på de ulike feltene i smykkeindustrien de siste 130 årene har resultert i utvikling av et viktig anvendt vitenskaps universitet med en rekke studier som er uten sidestykke i Tyskland.

Pforzheim-universitetet med rundt 4500 studenter er en av de største i sitt slag i den tyske delstaten Baden-Württemberg. Sammenslåingen av de to tidligere uavhengige og vellykkede universiteter innen anvendt vitenskap for design og økonomi i 1992 lagde grunnlaget for ingeniøravdelingen på universitetet. I dag ser Pforzheims universitets design, ingeniørfag, økonomi og lov seg som en impuls til samfunnet og en modell for kontakt med mennesker, ressurser og ideer. Studier og anvendt forskningstjenester for å oppnå gode resultater innen design, engineering og økonomi. Etter at studiene er fullført, kan de universitetsutdannede tenke og handle i henhold til deres praktiske behov på en interkulturell måte.

Det unike mangfoldet av spesialiseringsområder på grunnlag av etablerte grunnleggende studier er et utmerket forberedelse for tekniske og ledelsesoppgaver for studentene. Designskolen tilbyr et bredt spekter av attraktive studier med hensyn til smykker og gjenstander av dagliglivet, visuell kommunikasjon, industriell design og mote og transportdesign. Ingeniørfagskolen omfatter studier innen elektroteknikk / informasjonsteknologi, maskinteknikk, bedriftsøkonomi og teknisk informasjonsteknologi.

Den mest omfattende kursplanen tilbys av Business School. Grad kurs tilbys som fokuserer på innkjøp og logistikk, internasjonal markedsføring, markedsføring, marked og kommunikasjon forskning, reklame, kontroll, finans og regnskap, skatt og revisjon, business informasjonssystemer, International Business og Human Resources Management. Pforzheim University har tilbudt en grad i handelslov siden 1996. I tillegg har Pforzheim University et bredt utvalg av mastergrader fra alle fakultetene.

Det internasjonale kontoret har kontakt med mer enn 100 partneruniversiteter over hele verden. Dette gir støtte til studenter som ønsker å fullføre en del av sine studier i utlandet for å få verdifull erfaring som er relevant for deres studier. Kunnskap om fremmedspråk og forståelse av interkulturelle forhold har blitt avgjørende i den moderne tiden av globalisering.

Tverrfaglig tenkning ved Pforzheim University er ikke bare et spørsmål om administrasjon. Faktisk er kurs som overlapper mellom ulike fakulteter bedre i stand til å reflektere virkeligheten i det daglige livet der forretningskandidater jobber tett sammen med ingeniører og designere. Tverrfaglig ånd har også en stor rolle å spille i utviklingen og arrangementet av bachelor- og mastergraden. Kombinasjonen og utviklingen av det særegne spekteret av kurs tilgjengelig og kvaliteten og aktualiteten til kursene, gir et spesielt viktig bidrag til universitetets suksess. De positive synergieffekter gjennom sammenkobling av teori og praksis er dokumentert i en rekke prosjekter og forskningsaktiviteter utført i samarbeid med industri og næringsliv. Institutt for anvendt forskning, tallrike Steinbeis-overføringssentraler og smykketeknologinstituttet er bare noen av eksemplene på dette samarbeidet.

I Pforzheim forblir personen fokuspunktet til tross for mangfoldet av studiekurs og volum av studenter. Mer enn 350 professorer, veiledere og kollegaer tar omsorg for studentene. Studentene får støtte fra starten av studiet og ofte selv etter at kurset er avsluttet, hvor mange professorer tar på seg den viktige rollen som mentor. I en konkurranse med hele Tyskland var Pforzheim University i stand til å sette opp et KEIM-senter for grunnleggere av nye virksomheter for å veilede elevene til selvstendig næringsdrivende.

Universitets datasenter tilbyr støtte for å muliggjøre praktisk utdanning innen informatikk. Siden 2003 har senteret vært i stand til å tilby studentene en helt spesiell tjeneste. Denne nyskapende tjenesten, som er i bruk for første gang i Tyskland, sender studenter en tekstmelding på mobilen for å gi studentene god råd om forelesninger eller seminarer må avlyses.

I næringslivet er kvaliteten på universitetsutdannede fra Pforzheim felles kjennskap. Når det gjelder godkjenning av kandidater fra Pforzheim, har universitetet gang på gang blitt vurdert som et av de tyske tyske universitetene. Den omsorg som universitetet håndterer akademisk utdanning, er en grunn til at mange universitetsstudenter fra Pforzheim-universitetet er ettertraktede ansatte i kjente selskaper.

Steder

Pforzheim

Pforzheim University

Address
Hochschule Pforzheim University
Tiefenbronner Str. 65,

75175 Pforzheim, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefon
+49 7231 286524

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: