HTW Berlin University Of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den HTW Berlin Berlins største University of Applied Sciences

Med en studentmasse på mer enn 13.000, Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berlin er den største University of Applied Sciences i Berlin. Med rundt 70 bachelor og masterkurs i Engineering, økonomi, informasjonsteknologi, kultur og design, er utvalget av kvalifikasjoner som vi leverer imponerende. Både kompakt og praksisorientert, kan våre grad kurs suppleres med undervisning i fremmedspråk og sentrale ferdigheter. Universitetsrangeringene har konsekvent etablert oss som en av de ledende leverandørene av en moderne og profesjonell utdanning. Våre fasiliteter inkluderer et velfylt bibliotek, et moderne datasenter og et variert utvalg av sportslige aktiviteter.

En prisbelønnet universitet Nyter et godt akademisk rykte, har HTW Berlin mottatt mange priser for eksepsjonell innovasjon i universitetssektoren; for våre interne styringsreformer; hørings og servicepakker som tilbys til små og mellomstore bedrifter og start-ups; og for vår satsing på likestilling og barriere frihet. Universitetsrangeringene har konsekvent etablert oss som en av de ledende leverandørene av en moderne og profesjonell utdanning.

Studien, undervisning og forskning på to steder Studien, undervisning og forskning ved HTW Berlin utføres på to steder: den Treskowallee campus i Karlshorst og Wilhelminenhof campus i Oberschöneweide. Begge steder har en lang og stolt historie: de oppførte bygninger på Treskowallee campus tidligere fungert som en skole og i løpet av GDR, som College of Economics. Den Wilhelminenhof campus har en lang og rik tradisjon som et senter for industriell innovasjon. Ligger i Berlins Sør-Øst, det vertskap for to kjente selskaper, den Allgemeine Elektrizitäts-Gesellschaft (AEG) og Kabelwerke Oberspree (KWO).

Steder

Berlin

HTW Berlin

Address
Wilhelminenhofstraße 75A, Berlin
12459 Berlin, Berlin, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss