Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Masterprogrammer i CSR og ledelse, Bærekraft i Tyskland Heltid og fjernundervisning.

Master of Arts (MA) i Ansvarlig Management (MRM) er en 15 måneders utdannelse. Programmet er en internasjonal lederstudier som gir nåværende og fremtidige ledere den nødvendige kunnskap og verktøy til å gjennomføre prosjekter i bærekraft og CSR forskjellige typer organisasjoner med fokus på resultater. Programmet følger FN og PRME prinsippene om bærekraftig utvikling, og flere av lærere er medlemmer i arbeidsgruppene knyttet FN-initiativet Global Compact.

Det er et stort behov for ledere innen bærekraft og samfunnsansvar. Programmet har kommet under konseptet at CSR er et verktøy for å drive frem en bærekraftig utvikling i bedrifter og organisasjoner. Sentralt i opplæringen er strategisk lederskap for bærekraft. Studentene får inngående kjennskap til metodikk for å strukturere begreper, metoder og verktøy for å støtte planlegging og beslutningsprosesser for strategisk bærekraftig utvikling. Uten at CSR bør være en bedrift barriere.

Videre suppleres metodikk med teorien om lederskap i kompleksitet. Fokuset er på hvordan de ansatte kan være involvert for å endre og hvordan organisasjoner kan analysere sine omgivelser raskt og utvikle seg til fleksible, tilpasningsdyktige organisasjoner som kan opptre proaktivt og strategisk for bærekraftig utvikling. Flere komplementære teorier i området bærekraft er inkludert i programmet, og er strukturert i forhold til de sentrale områdene. I programmet studentene en helhetlig forståelse av hvordan forretningsetikk, samfunnsansvar og bærekraft koblet fra en leder perspektiv.

Studenter får tilgang til tverrfaglig opplæring klasser både online og offline. Studentene gjennomgår ulike seminarer. Vi bruker nettstudier gjennom e-læring, webinarer og MOOCs. Målet er at studentene skal utvikle sine kunnskaper og ferdigheter i Corporate Social Responsibility, Business Ethics, bærekraft, sosialt entreprenørskap og sosial innovasjon. Studier i de ovennevnte områder vil la elevene bredar sin kunnskap i ulike forskningsfelt, der de kan trekke ut begreper og verktøy for en praktisk anvendelse av bærekraft og CSR-prosjekter. I tillegg skal studentene internasjonal erfaring og bedre karrieremuligheter i hele Europa.

Master of Arts studiet gir deg muligheten til å: • studere ved en av de største universitetene i Tyskland • Du kan utføre dine studier i Berlin, en pulserende by hvor du har mye bevegelse og mange valgfrie aktiviteter. • Muligheten til å bruke din kunnskap om bærekraft og forretningsetikk • Delta i en internasjonal masterprogrammer og etablere kontakter med studenter fra mange andre land. • Mulighet til å studere på nettet. • Du kan delta på seminarer i henhold til en sertifisert program. • Muligheten til å doble grad og bygge på med en MBA utdanning gjennom våre partner universiteter i Tyskland. • Evne til å kreditere deg selv studiepoeng for å ta høyere studier. • Bred dine kunnskaper i både tysk og engelsk.

For mer informasjon om opptakskravene kan du fylle ut skjemaet ved siden av en av våre studie og karriererådgivere vil kontakte deg.

Steder

Berlin

Address
Institute Corporate Responsibility Management
Guertelstr. 29a/30

10247 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefon
+4930293309291

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss